De leukste schoencadeautjes

De Sint is onderweg naar Nederland dus dat betekent dat vele kinderen komende zaterdag al hun schoentje mogen zetten. Onze dochter in ieder geval wel. Ik ben super benieuwd hoe ze dat gaat vinden, want vorig jaar snapte ze het nog niet. Maar dit jaar (denk ik) wel! Ik ging dus op zoek naar de leukste schoencadeautjes en zette er een vijftal voor jullie op een rij. 

Aangezien mijn dochter een peuter is, zijn de meeste dingen wel echt op die leeftijd gericht, al zitten er ook cadeaus bij die goed kunnen voor kleuters en zelfs voor oudere kinderen.

Sip ’n Sound rietje

Een tijdje terug kwamen we bij het BOTI persevent in aanraking met de Sip ’n Sound rietjes. Dit zijn geweldige hard plastic rietjes met een voertuig of boerderijdier die ook nog eens een heel leuk geluid maken. Alleen als je drinkt. Dus stop je met drinken dan stopt het geluid ook.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dit rietje heeft Fay toen we thuis kwamen meteen getest en het is echt een succes. Ze vindt het geweldig als haar varkentje begint te knorren en wil dan dus ook erg graag drinken. De rietjes kosten slechts €4,99 en ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een trein, tractor, auto, vliegtuig, paard, varken, schaap en koe.

img_8259

Kwartet, memorie, domino of (mini) puzzel

Mijn moeder kocht voor onze dochter een heel leuk schoencadeautje bij de Jumbo. Namelijk een memoriespel speciaal voor de Sinterklaas tijd. Laatst was ik er zelf en zag ik dat ze naast het memorie spel ook nog kwartet, domino en een puzzel hebben. Enorm leuk en helemaal niet duur! Voor slechts €1,49 heb je een heel tof schoencadeautje.

img_8754

Teken- & Knutsel spullen

Cadeautjes die het bij mijn dochter altijd goed doen, en ik vermoed bij meerdere kinderen, dat zijn teken- en knutselspullen. Zoals potloden, stiften maar ook stickers bijvoorbeeld. Je zou ook een potje klein kunnen inpakken en in de schoen kunnen doen. Of van die leuke uitsteekvormpjes juist voor bij de klei. Zo hebben wij voor Fay een doosjes met Sinterklaas stickers. Deze krijgt ze waarschijnlijk de eerste keer in haar schoen zodat ze deze lekker veel kan gebruiken. Volgens mij kochten we die stickers voor €0,49 bij de Action dus geen geld ook.

Disney Tsum Tsum

Een ander leuk product wat ik ontdekte tijdens het BOTI persevent waren de Disney Tsum Tsum figuurtjes. Of nou ja, ik ontdekte ze niet. Dat deed onze dochter. Een van de eerste dingen die ze deed toen we daar kwamen (naast Peppa Big knuffelen) was aan tafel zitten en spelen met deze leuke kleine figuurtjes. Je kunt er mee knuffelen, mee spelen en ook mee stapelen. Wij hebben deze leuke Disney Tsum Tsum ook mee naar huis gekregen voor de review dus deze gaan ook in de schoen. Namens de Sint. Ze zijn in allerlei verschillende versies te verkrijgen vanaf €4,99.

disney-tsum-tsum

Snoepgoed

Iets wat wij ook altijd in de schoen doen is snoepgoed. En wat je daaronder verstaat kun je natuurlijk helemaal zelf weten. Zo vindt onze dochter een mandarijn of appel veel lekkerder dan een koekje. Maar als ze chocolade ziet dan is ze verkocht haha. We zullen dan ook zeker 1x snoepgoed in zowel een gezonde variant als minder gezonde variant in haar schoen stoppen.

Divers

Dan zijn er nog zoveel andere dingen te bedenken om te geven. Bijvoorbeeld een boekje, of nieuwe sokken. Wij hebben voor onze dochter een pyjama gekocht bij de Hema waar dan ook een poppenpyjama bij zit. Alleen weten we nog niet of we deze in haar schoen gaan geven of gewoon met pakjesavond. Verder hebben we ook een Frozen adventskalender. Deze valt eigenlijk onder het ‘snoepgoed’, maar ik vind het toch iets anders dan een chocoladeletter of pepernoten haha. Deze geven we in ieder geval echt in haar schoen want zo’n adventskalender start al op 1 december.

Er zijn nog zoveel andere leuke schoencadeautjes te bedenken en daarom zet ik nog een aantal linkjes naar andere bloggers hier op een rijtje. Zij schreven ook allemaal een artikel over schoencadeautjes, dus wie weet haal je daar ook wel inspiratie vandaan! (wordt aangevuld)

Weet jij al wat je in de schoentjes stopt?

20 reacties op “De leukste schoencadeautjes

Reageren is niet mogelijk.