De leukste schoencadeautjes

de-leukste-schoencadeautjes

De Sint is onderweg naar Nederland dus dat betekent dat vele kinderen komende zaterdag al hun schoentje mogen zetten. Onze dochter in ieder geval wel. Ik ben super benieuwd hoe ze dat gaat vinden, want vorig jaar snapte ze het nog niet. Maar dit jaar (denk ik) wel! Ik ging dus op zoek naar de leukste schoencadeautjes en zette er een vijftal voor jullie op een rij. 

Aangezien mijn dochter een peuter is, zijn de meeste dingen wel echt op die leeftijd gericht, al zitten er ook cadeaus bij die goed kunnen voor kleuters en zelfs voor oudere kinderen.

Sip ’n Sound rietje

Een tijdje terug kwamen we bij het BOTI persevent in aanraking met de Sip ’n Sound rietjes. Dit zijn geweldige hard plastic rietjes met een voertuig of boerderijdier die ook nog eens een heel leuk geluid maken. Alleen als je drinkt. Dus stop je met drinken dan stopt het geluid ook.

Dit rietje heeft Fay toen we thuis kwamen meteen getest en het is echt een succes. Ze vindt het geweldig als haar varkentje begint te knorren en wil dan dus ook erg graag drinken. De rietjes kosten slechts €4,99 en ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een trein, tractor, auto, vliegtuig, paard, varken, schaap en koe.

img_8259

Kwartet, memorie, domino of (mini) puzzel

Mijn moeder kocht voor onze dochter een heel leuk schoencadeautje bij de Jumbo. Namelijk een memoriespel speciaal voor de Sinterklaas tijd. Laatst was ik er zelf en zag ik dat ze naast het memorie spel ook nog kwartet, domino en een puzzel hebben. Enorm leuk en helemaal niet duur! Voor slechts €1,49 heb je een heel tof schoencadeautje.

img_8754

Teken- & Knutsel spullen

Cadeautjes die het bij mijn dochter altijd goed doen, en ik vermoed bij meerdere kinderen, dat zijn teken- en knutselspullen. Zoals potloden, stiften maar ook stickers bijvoorbeeld. Je zou ook een potje klein kunnen inpakken en in de schoen kunnen doen. Of van die leuke uitsteekvormpjes juist voor bij de klei. Zo hebben wij voor Fay een doosjes met Sinterklaas stickers. Deze krijgt ze waarschijnlijk de eerste keer in haar schoen zodat ze deze lekker veel kan gebruiken. Volgens mij kochten we die stickers voor €0,49 bij de Action dus geen geld ook.

Disney Tsum Tsum

Een ander leuk product wat ik ontdekte tijdens het BOTI persevent waren de Disney Tsum Tsum figuurtjes. Of nou ja, ik ontdekte ze niet. Dat deed onze dochter. Een van de eerste dingen die ze deed toen we daar kwamen (naast Peppa Big knuffelen) was aan tafel zitten en spelen met deze leuke kleine figuurtjes. Je kunt er mee knuffelen, mee spelen en ook mee stapelen. Wij hebben deze leuke Disney Tsum Tsum ook mee naar huis gekregen voor de review dus deze gaan ook in de schoen. Namens de Sint. Ze zijn in allerlei verschillende versies te verkrijgen vanaf €4,99.

disney-tsum-tsum

Snoepgoed

Iets wat wij ook altijd in de schoen doen is snoepgoed. En wat je daaronder verstaat kun je natuurlijk helemaal zelf weten. Zo vindt onze dochter een mandarijn of appel veel lekkerder dan een koekje. Maar als ze chocolade ziet dan is ze verkocht haha. We zullen dan ook zeker 1x snoepgoed in zowel een gezonde variant als minder gezonde variant in haar schoen stoppen.

Divers

Dan zijn er nog zoveel andere dingen te bedenken om te geven. Bijvoorbeeld een boekje, of nieuwe sokken. Wij hebben voor onze dochter een pyjama gekocht bij de Hema waar dan ook een poppenpyjama bij zit. Alleen weten we nog niet of we deze in haar schoen gaan geven of gewoon met pakjesavond. Verder hebben we ook een Frozen adventskalender. Deze valt eigenlijk onder het ‘snoepgoed’, maar ik vind het toch iets anders dan een chocoladeletter of pepernoten haha. Deze geven we in ieder geval echt in haar schoen want zo’n adventskalender start al op 1 december.

Er zijn nog zoveel andere leuke schoencadeautjes te bedenken en daarom zet ik nog een aantal linkjes naar andere bloggers hier op een rijtje. Zij schreven ook allemaal een artikel over schoencadeautjes, dus wie weet haal je daar ook wel inspiratie vandaan! (wordt aangevuld)

Weet jij al wat je in de schoentjes stopt?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Bregje op 9 november 2016 om 08:11

  Oh die spelletjes van de Jumbo zijn leuk! Thanks voor de tip!!!

 2. Janske op 9 november 2016 om 08:19

  Leuke tips! Vooral de spelletjes van de jumbo en de rietjes ? bedankt voor de vermelding!

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:19

   Graag gedaan.. Ja die Jumbo spelletjes zijn echt leuk!

 3. Monique op 9 november 2016 om 08:25

  Leuke ideetjes! Ik heb stickertjes liggen van Finding Dory die Lise in haar schoen krijgt en neptattoos van Winnie de Pooh. De rest moet ik nog aanschaffen, maar ze zal ook een paar keer een mandarijn en wat pepernootjes in haar schoentje vinden.

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:21

   Ja hier ook, alleen de mandarijnen moet ik dus nog halen haha en wortels voor het paard 😉

 4. Els op 9 november 2016 om 08:48

  Mmm, schoencadeautjes, altijd zo leuk! Nu heb ik geen kinderen maar denk ik dat ik mijn vriend maar eens ga verrassen :-).

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:22

   Ja dat is ook leuk, heb ik ook gedaan bij mijn man toen we nog kindloos waren 😉

 5. MARIJKE op 9 november 2016 om 08:53

  Leuke ideeën! Wij doen niet aan schoen zetten maar zijn al wel aan het inslaan voor 5 december 🙂

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:23

   Ook leuk! Wij geven juist weinig met pakjesavond.. Doen samen met mn ouders zodat er toch nog iets in die zak zit 😛

 6. Charlotte op 9 november 2016 om 09:12

  Wij hebben zelf voor nog kleinere cadeautjes gekozen, afgewisseld met snoepgoed. Ben benieuwd wat ze ervan gaat vinden!

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:24

   Hier is het ook niet groot of duur hoor.. Stickers, snoepgoed, klei spulletjes. Alleen die tsum tsum is wat “groter”, maar die hebben we ook gekregen haha 🙂

 7. MetMirjam op 9 november 2016 om 09:55

  Dat rietje is leuk zeg! Fijn voor kindjes die niet genoeg drinken. Ik heb al wat kleine dingetjes liggen voor in de schoen, ik heb er echt zin in!

 8. marleen@burgertrutjes op 9 november 2016 om 09:59

  Die rietjes wil ik ook! Ik ga gewoon mijn schoen zetten zaterdag 😉

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:24

   Deden mijn man en ik ook altijd toen we nog geen kind hadden 😉

 9. Nicole @ Everyday-Life.nl op 9 november 2016 om 11:36

  Wij doen nog niets, ons zoontje is nog te jong ervoor. Maar die rietjes vind ik echt fantastisch moet ik zeggen!

  • Nicole op 9 november 2016 om 21:26

   Wij hebben vorig jaar ook al een schoencadeau gegeven haha.. 😛 En ja die rietjes zijn echt tof!

 10. Gera op 9 november 2016 om 20:53

  Haha! Ik vind die rietjes ook fantastisch! Dit jaar worden het denk ik alleen maar mandarijntjes, volgend jaar maken we het spannender!

 11. Merel op 9 november 2016 om 21:55

  Hey wat leuk van Jumbo, die kende ik nog niet! Ga ik van de week nog maar eens naartoe dan.. 🙂 Handige tips!

 12. Gera op 14 november 2016 om 11:45

  Ik ben toch voor de rietjes gegaan! En wat een groot succes 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje