De leukste, lekkerste en interessantste Sinterklaas blogs

Dit jaar heb ik niet zoveel Sinterklaas blogs geschreven. Of eigenlijk, helemaal niets. Wel wat reviews van dingen die leuk zouden zijn als cadeau. Maar geen tips of recepten of andersoortige blogs. Echter heb ik in de afgelopen jaren wél heel veel van dat soort blogs geschreven dus leek het me handig om een verzamelblog te maken. Een blog waarin ik dus de leukste, lekkerste en interessantste Sinterklaas blogs deel die ik de afgelopen jaren geschreven heb. Mits ze nog relevant zijn natuurlijk.

De leukste Sinterklaas blogs

Wil je aftellen tot aan pakjesavond? Of misschien je kinderen duidelijk maken wanneer ze hun schoen mogen zetten? Of allebei natuurlijk? Dan mag een aftelkalender niet ontbreken. Onze dochter had het liefst vanaf de zomervakantie al afgeteld maar ik heb het gelukkig weten uitstellen.

Zijn jouw kinderen ook zo dol op het zingen van Sinterklaas liedjes? En lekker dansen op de gekste Pieten moves? Dan mogen deze Sinterklaas cd’s niet aan je collectie ontbreken.

Lekker knutselen samen met de kinderen? Ik kan niet garanderen dat er ook niet ondertussen gesnoept wordt, maar het resultaat is er zeker naar. Hier vind je een hele fijne DIY voor een Sinterklaas krans.

Onze dochter is dol op lezen en op het luisteren naar voorleesverhalen. Met deze top 10 van Sinterklaas boeken zit je dus wel goed in deze tijd.

De lekkerste Sinterklaas blogs

Erg veel lekkers heb ik niet op deze site staan als het gaat om specifieke Sinterklaas dingen. Maar toch wel drie leuke en vooral lekkere recepten die de moeite waard zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke kruidnoten tiramisu. Ik noemde het pepernoten tiramisu maar dat zijn het natuurlijk niet. Hoe je het ook noemt, het is heel lekker. Wel alleen voor volwassenen dit toetje want er zit sterke koffie en Baileys in.

Voor wie net zo’n lekkerbek is als ik kan deze Sinterklaas taart echt niet ontbreken tijdens pakjesavond. Of gewoon voor tussendoor want elke gelegenheid is een gelegenheid voor taart toch?

Een recept die al vijf jaar op de blog staat is die van de pizzamijtertjes. Deze vergeet ik elk jaar weer te maken maar dit jaar heb ik de ingrediënten ervoor in huis. Fijn voor tijdens de intocht van Sinterklaas. En dit keer helpen de kinderen lekker mee.

De interessantste Sinterklaas blogs

Mijn oudste kind is vrij gevoelig en vindt de Sinterklaas tijd best spannend. Maar er zijn ook echt hooggevoelige kinderen die er echt niet goed mee om kunnen gaan al die spanning. Mijn vriendin Carmelina schreef voor jullie een blog over hoe je de Sinterklaas tijd viert met een hooggevoelig kind.

Al toen onze dochter nul was hebben wij Sinterklaas gevierd. Dat was onze keuze en in het begin vooral voor ons zelf. Daarom schreef ik een blog over vanaf welke leeftijd je eigenlijk Sinterklaas kunt vieren.

Cadeautips voor Sinterklaas

Door de jaren heen hebben de kinderen veel cadeau gekregen. Vanuit mijn blog ter review. Van Sinterklaas zelf. Van ons voor verjaardagen en ga zo maar door. Daarom heb ik ook een hoop cadeautips verzamelt. Sommig speelgoed en sommige spellen zijn namelijk tijdloos en niet alleen vorig jaar leuk om te geven en krijgen, maar ook nu nog.

Een aantal handige cadeautips op een rijtje:

Ik ben ook erg benieuwd of er nog blogs zijn die jij graag zou willen lezen. Of reviews van bepaalde producten. Laat hieronder weten!

2 reacties op “De leukste, lekkerste en interessantste Sinterklaas blogs

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *