De leukste kinderdekbedovertrekken

Wanneer je een nieuw bed koopt dan ben je niet klaar met alleen het bed en het matras. Nee dan horen daar nog hoeslakens bij, een dekbed en, wellicht het belangrijkste, een dekbedovertrek. Waarom het belangrijkste? Nou zo’n dekbedovertrek is vaak de eyecatcher in de kamer. In ieder geval van het bed. Dus hij moet mooi zijn en passen bij de rest. Daarom ging ik op zoek naar de leukste kinderdekbedovertrekken (leuk woord voor galgje!). In de rest van het artikel gewoon ‘dekbed’ genoemd. 

Nou hebben wij in Fay haar kamer één muur turkoois geverfd en dat is een vrij makkelijke kleur. Je kunt namelijk bijna niet fout gaan daarmee. Daarnaast is Fay natuurlijk pas geleden jarig geweest en kreeg al twee dekbedovertrekken. Eentje van haar opa en oma (mijn schoonouders) en van haar oom en tante (mijn broertje en zijn vriendin).

kinderdekbedovertrekken

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het leuke van deze dekbedden vind ik dat ze totaal verschillend zijn. De ene is echt een typische kinderdekbedovertrek en de ander kan eigenlijk op elk bed wel liggen. De een is druk, de ander juist enorm rustig. Maar beide zijn ze echt enorm leuk en passen ze in de kamer van onze dochter.

De leukste kinderdekbedovertrekken

Maar twee dekbedden is niet genoeg. Niet als je jezelf in de rondte wilt wassen. Daarom ben ik dus gaan zoeken naar andere leuke overtrekken.

Schermafbeelding 2016-03-01 om 20.14.44

Dit dekbed is van Done by Deer en vond ik op de website van VTwonen. Je kunt hem ook in het lichtblauw krijgen voor wanneer je dit oudroze niet zo bij je zoontje vindt passen. Ik vind hem echt geweldig door zijn eenvoud. Wel jammer dat de maten niet voor ons zijn, het is namelijk het een peuterdekbedovertrek, met de maat 100 x 135. De prijs is €49,95.

Schermafbeelding 2016-03-01 om 20.21.23

Dit dekbed zit veel te hoog in de prijsklasse, maar wat vind ik hem geweldig! Hij is van la cerise sur le gâteau odette en je hebt hem in verschillende kleuren. Onder andere bordeaux en donkerblauw. Hij is ook te vinden op VTwonen en kost maar liefst €159,-. En dan zit er niet eens een kussenhoes bij haha. Hij is wel in de grootste maat te vinden die er is.

Schermafbeelding 2016-03-01 om 20.37.48

Dan een dekbedovertrek waarvan ik altijd heb gezegd zoiets niet te willen. Maar nu ik moeder ben en zie hoe gek mijn dochter erop is verander ik toch van mening. Ze heeft de eerste week ook onder Hello Kitty geslapen omdat we anders geen dekbed hadden (tweedehands gekregen). Maar dekbedden zoals deze van Woezel & Pip zijn gewoon geweldig voor je kind. Je kunt hem kopen bij de Leenbakker voor maar €24,99.

 

dekbedovertrek prinses snurk

Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook bovenstaand dekbed tegen. Ik dacht meteen aan ons eigen prinsesje. Ze zou het echt super vinden om te slapen onder een prinsessenjurk! Dit dekbedovertrek is van het merk Snurk en vond ik op de website van 3vosjes. Hij kost €59,95. Je hebt van ditzelfde merk trouwens ook jongensversies.

304418_pb_01

Dan als laatste een sterrendekbed. Je hebt ze in verschillende kleuren en ik vond deze bij de Wehkamp. Zo’n dekbed is altijd leuk en past op elke kamer wel. Hij kost overigens €17,95 dus voor de prijs hoef je het niet te laten haha!

Er zijn natuurlijk nog zoveel meer leuke kinderdekbedovertrekken, bijvoorbeeld van Covers & Co en Disney.

Zit er een dekbedovertrek bij naar jouw smaak?

10 reacties op “De leukste kinderdekbedovertrekken

Reageren is niet mogelijk.