De leukste foto’s van afgelopen week

Soms maak je foto’s die je enorm graag wilt delen maar weet je niet zo goed waar en hoe. Nu heb je enorm veel social platformen zoals Instagram of Facebook waarop het zou kunnen. Maar zelf deel ik niet zo graag foto’s via Facebook en Instagram gebruik ik inderdaad veel maar je wilt dan ook weer niet een overkill aan dezelfde foto’s erop zetten. Mede daarom is het zo fijn om een blog te hebben. Want daarop kun je delen wat je wilt! Ik verzamelde dus een aantal leuke foto’s die ik niet in een andere blog kwijt kon om aan jullie te laten zien… Gewoon omdat ze zo leuk zijn!

Deze foto vind ik leuk omdat ik er zelf op sta, maar ook weer niet haha! Ik heb hem gemaakt tijdens de make-up workshop, waar je vanmorgen al over kon lezen. De beste selfie ik ooit heb gemaakt hahaha.

IMG_8669Deze foto heb ik stiekem ook al op Instagram gedeeld, maar ik vond hem te leuk om hem hier weg te laten. Met haar twee schattige staartjes en precies zoals ze is en altijd doet wanneer ze gaat lezen of wil tekenen/kleuren. Alleen doorgaans zit ze niet bovenop de tafel haha.

prinses fayDeze foto is er eentje uit een reeks. Fay wil nooit iets op haar hoofd, of ze moet het zelf doen. Zo ook dit keer met het prinsessenkroontje. Deze foto is het minst bewogen haha, met de telefoon is het echt een uitdaging om een onbewogen foto te krijgen met deze meid.

leukste foto 1Ik had een veel leukere foto van deze twee samen en ook een enorm schattig filmpje.. Maar ivm privacy deze uitgekozen. Fay kende dit kindje niet, maar zodra ze haar zag liep ze erheen om een handje te geven. Toen de muziek startte pakte ze allebei de handjes en wilde ze dansen. Echt ongelofelijk schattig.. en hoe trots ben je dan als moeder zijnde?!

leukste foto 2 sint en fayHet leuke aan deze foto is misschien wel het verhaal erachter. Fay vond het in het begin allemaal een beetje eng, ze was zwaar onder de indruk en week niet van mijn zijde, of die van oma. Toen we Fay haar gemaakte kleurplaat gaven zodat ze hem aan Sinterklaas kon geven zodra ze haar cadeautje mocht halen stond ze direct op en liep naar de Sint. Er ging een “ahhhh” van schattigheid door de ruimte want het zag er ook wel erg lief uit. Ze gaf de Sint ook gewoon een handje, echt heel lief.

fay cadeau sintEn we gaan nog even door met de Pietjes Fay spam.. Want wat was dit een fijne dag bij Spotta. Fay kreeg haar cadeautje en was zo blij ermee. Terwijl ze nog niet eens wist wat erin zat. Ze heeft wel 10x ‘dank’ gezegd tegen de Sint.. en handkusjes gegeven.

IMG_0198Dit was overigens haar favoriete Piet. Daarbij ging ze telkens op schoot zitten. Dit was inmiddels de derde keer haha. Oh wat heb ik die ochtend toch genoten van mijn kleine meisje.

dansen met pietNog een keer een foto met deze Piet want ze mochten dansen en rara naar welke Piet liep zij? Hahaha, volgens mij had ze een beetje een Piet-crush!

bij sint op schootDan de laatste foto van vandaag. Eentje die me echt verbaasd heeft. Twee weken geleden durfde ze amper in de buurt te komen van de Sint en nu kroop ze ZELF bij hem op schoot. Met haar cadeau natuurlijk want die liet ze niet meer los. Wat wil je dan ook, als je een Bumba blokken puzzel krijgt?! Dank u Sinterklaasje.. En Spotta, het werk van mijn vader.

Wat vind jij nu de leukste foto van hierboven?

8 reacties op “De leukste foto’s van afgelopen week

Reageren is niet mogelijk.