De leukste foto’s van afgelopen week

IMG_0024

Soms maak je foto’s die je enorm graag wilt delen maar weet je niet zo goed waar en hoe. Nu heb je enorm veel social platformen zoals Instagram of Facebook waarop het zou kunnen. Maar zelf deel ik niet zo graag foto’s via Facebook en Instagram gebruik ik inderdaad veel maar je wilt dan ook weer niet een overkill aan dezelfde foto’s erop zetten. Mede daarom is het zo fijn om een blog te hebben. Want daarop kun je delen wat je wilt! Ik verzamelde dus een aantal leuke foto’s die ik niet in een andere blog kwijt kon om aan jullie te laten zien… Gewoon omdat ze zo leuk zijn!

Deze foto vind ik leuk omdat ik er zelf op sta, maar ook weer niet haha! Ik heb hem gemaakt tijdens de make-up workshop, waar je vanmorgen al over kon lezen. De beste selfie ik ooit heb gemaakt hahaha.

IMG_8669Deze foto heb ik stiekem ook al op Instagram gedeeld, maar ik vond hem te leuk om hem hier weg te laten. Met haar twee schattige staartjes en precies zoals ze is en altijd doet wanneer ze gaat lezen of wil tekenen/kleuren. Alleen doorgaans zit ze niet bovenop de tafel haha.

prinses fayDeze foto is er eentje uit een reeks. Fay wil nooit iets op haar hoofd, of ze moet het zelf doen. Zo ook dit keer met het prinsessenkroontje. Deze foto is het minst bewogen haha, met de telefoon is het echt een uitdaging om een onbewogen foto te krijgen met deze meid.

leukste foto 1Ik had een veel leukere foto van deze twee samen en ook een enorm schattig filmpje.. Maar ivm privacy deze uitgekozen. Fay kende dit kindje niet, maar zodra ze haar zag liep ze erheen om een handje te geven. Toen de muziek startte pakte ze allebei de handjes en wilde ze dansen. Echt ongelofelijk schattig.. en hoe trots ben je dan als moeder zijnde?!

leukste foto 2 sint en fayHet leuke aan deze foto is misschien wel het verhaal erachter. Fay vond het in het begin allemaal een beetje eng, ze was zwaar onder de indruk en week niet van mijn zijde, of die van oma. Toen we Fay haar gemaakte kleurplaat gaven zodat ze hem aan Sinterklaas kon geven zodra ze haar cadeautje mocht halen stond ze direct op en liep naar de Sint. Er ging een “ahhhh” van schattigheid door de ruimte want het zag er ook wel erg lief uit. Ze gaf de Sint ook gewoon een handje, echt heel lief.

fay cadeau sintEn we gaan nog even door met de Pietjes Fay spam.. Want wat was dit een fijne dag bij Spotta. Fay kreeg haar cadeautje en was zo blij ermee. Terwijl ze nog niet eens wist wat erin zat. Ze heeft wel 10x ‘dank’ gezegd tegen de Sint.. en handkusjes gegeven.

IMG_0198Dit was overigens haar favoriete Piet. Daarbij ging ze telkens op schoot zitten. Dit was inmiddels de derde keer haha. Oh wat heb ik die ochtend toch genoten van mijn kleine meisje.

dansen met pietNog een keer een foto met deze Piet want ze mochten dansen en rara naar welke Piet liep zij? Hahaha, volgens mij had ze een beetje een Piet-crush!

bij sint op schootDan de laatste foto van vandaag. Eentje die me echt verbaasd heeft. Twee weken geleden durfde ze amper in de buurt te komen van de Sint en nu kroop ze ZELF bij hem op schoot. Met haar cadeau natuurlijk want die liet ze niet meer los. Wat wil je dan ook, als je een Bumba blokken puzzel krijgt?! Dank u Sinterklaasje.. En Spotta, het werk van mijn vader.

Wat vind jij nu de leukste foto van hierboven?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Kimberley op 30 november 2015 om 13:53

  Die staartjes, te leuk! Ik was vroeger heel bang voor Sinterklaas, maar ook kwam er opeens een dag dat ik helemaal gek van hem was. Gek, eigenlijk!

 2. Charlotte op 30 november 2015 om 14:17

  Ah die foto’s bij de pieten ? super lief!

 3. Debbie op 30 november 2015 om 14:56

  Dat ze aan komt lopen met haar pakje in de handen die vind ik echt heel lief

 4. Tamara op 30 november 2015 om 17:24

  super leuke foto’s! Vooral van sint & Piet. Heerlijk meisje is het toch!

 5. Margriet op 30 november 2015 om 21:05

  Aww, wat een lieve foto’s. Die twee staartjes staan haar ontzettend schattig. De juiste foto’s voor mijn blog kiezen vind ik ook altijd lastig. En met dit weer is het zo moeilijk om mooie foto’s te maken.

 6. Jeanine op 30 november 2015 om 22:04

  Wat is Fay toch een schattig kindje. Die staartjes zijn zooo lief. Stoer dat ze toch nog even bij Sint op schoot durfde.

 7. Vandaagismooi.nl op 1 december 2015 om 12:05

  Erg erg erg leuke foto’s!! Heerlijk zoet! 😀

 8. Jenn op 1 december 2015 om 14:40

  Leuke foto’s!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje