De leukste en uniekste Moederdag cadeaus

Dit jaar wil ik, meer dan ooit, graag aandacht besteden aan Moederdag. Niet eens perse voor mezelf, al ben ik natuurlijk ook een geweldige moeder. Maar vooral omdat in deze rare tijd er zeker aandacht mag zijn voor al die geweldige moeders die 24/7 thuis zitten bij hun kinderen. Of juist zorg verlenen. Attentie voor al die moeders die we zo graag willen knuffelen maar dit nu niet mogen… Om die reden ben ik op zoek gegaan naar hele leuke en unieke Moederdag cadeaus.

Verwen setjes van Lotus Diffusers

Als eerste natuurlijk een van de verwen setjes van Lotus Diffusers, een van mijn favoriete webshops. Op hun pagina staan meerdere leuke setjes om te geven aan mama of oma. Ik zet een van die setjes graag even in de spotlight. Ook omdat ik een aantal van deze producten zelf ook heb en dus weet hoe geweldig het is. Zo kun je een setje kopen met daarin de:

  • Love & Lovely olie. Hier zit onder andere Lavendel in, net als Ylang Ylang en Mandarijn. Het is echt een heerlijke geur die je ook kunt gebruiken om mee te masseren.
  • Amazoniet buddha armband. Ik kreeg met mijn verjaardag deze armband als cadeautje van Carolien, de eigenaresse. Hij is echt prachtig en past perfect als Moederdag cadeau.
  • Voet & handscrub met Ylang Ylang, Roos en Vanille. Zelf heb ik wel eens zo’n scrub gemaakt maar dan met lavendel. En ik kan je vertellen als deze scrub net zo lekker is als die ik zelf heb gemaakt dan staat je nog wat heerlijks te wachten.

Deze set is te koop voor € 25,00 via de website van Lotus Diffusers. Ook vind je daar nog een andere set en wat kleine setjes. Je kunt natuurlijk ook zelf iets samenstellen, vraag zeker naar de mogelijkheden bij Carolien. Zij denkt met alle liefde met je mee.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Lekker borrelen

Zelf ben ik dol op borrelen. Het liefst doe ik dat elke week. Hoe leuk is het dan om de moeder in kwestie een eigen gegraveerde borrelplank te geven. Bij de webshop Stippelz kun je een heel leuk plankje kopen waar de tekst “mama’s borrelplankje” of “oma borrelplankje” op staat. Wanneer je de plank direct wilt sturen kun je er een kaartje bij doen. Maar je kunt hem natuurlijk ook zelf afgeven en er dan de favoriete borrelhapjes vast opleggen.

Badass #businessmom / Badass Mom

Toen ik de shirts en de shopper van Badass #businessmom zag wist ik dat ik deze in de blog wilde zetten. Ik voel me namelijk echt wel een badass businessmom. En sowieso ook een badass mom. Je kunt beide varianten kiezen en je hebt ook de keuze voor zwart of wit. Net wat je mooi vindt. En wat bij je past natuurlijk. Of bij de moeder waar je het voor koopt natuurlijk.

Mama me-time kit | Verrassingsdoos voor moeders

Ik ken Mary-Lou van Tijd voor mama al een tijdje als blogger. Echter is haar webshop er echt eentje om te onthouden. Zij weet, als moeder van drie, als geen ander wat andere moeders nodig hebben. Denk aan motivatie kaarten, me-time invulkaarten en nu dus ook de mama me-time verrassingsdoos. Dit is eigenlijk altijd leuk om te geven dus zeker ook met moederdag. Het mooie is dat je zelf je budget kunt bepalen en dan ook nog kunt kiezen tussen drie thema’s. Dus er zit voor iedereen wel wat bij. Een echte aanrader!

Film cadeaubon

Als je het over uniek hebt dan is dit toch wel een heel uniek cadeau. Voor de moeder die waarde hecht aan herinneringen. Die een overvolle telefoon en computer heeft met allerlei leuke filmpjes van de kinderen. Voor de moeder die graag filmpjes van vroeger terug kijkt.. Met de film cadeaubon (die je vanaf een waarde van €10 kunt bestellen) kun je kiezen voor een jaarfilm, vakantiefilm, jubileum film of bijvoorbeeld juist van deze bijzondere tijd. Kijk op de website van About Memories voor meer informatie en om een film cadeaubon te bestellen.

Natuurlijk is er nog veel meer te koop online. Maar deze producten sprongen er wat mij betreft dit keer het meest uit. Dit zijn stuk voor stuk ondernemers waar ik online contact mee heb. Die ik meer klanten gun en die gewoon iets moois neerzetten met hun bedrijf. Wil je liever knutselen voor Moederdag? Dan kan dat natuurlijk ook!

Weet jij al wat je voor jouw moeder gaat kopen of heb je wensen voor jezelf?

2 reacties op “De leukste en uniekste Moederdag cadeaus

Reageren is niet mogelijk.