De laatste keer..

Persoonlijk-e1419543701396

Ik was in mijn bloglovin lijstje aan het zoeken naar inspiratie. Niet dat ik het idee van een ander af wil pakken of na wil doen. Ik ben geen copy cat. Maar soms sla ik wel eens artikelen op waarbij ik een bepaald eigen idee heb of een eigen invulling.

Nu kwam ik dus een tag tegen die de Fantastic Moms een tijd geleden hebben gemaakt en ingevuld. Ik had hem opgeslagen omdat ik hem ook eens in wilde vullen.. Dus bij deze!

De laatste keer dat…

ik uitgebreid heb gekookt..

Poeh echt uitgebreid? Nou dat zal denk ik een paart kersten geleden zijn haha. Dat is eigenlijk het enige moment dat ik uitgebreid kook. Of we moeten een tapas avond met vrienden hebben dan wil ik ook nog wel eens in de keuken staan voor langere tijd.

ik dacht ik wil nog een baby..

Uhm 3 seconde geleden? Haha mijn eierstokken zijn gewoon alweer aan het rammelen. Nee, ik dacht gisteren écht “ik wil er nog zo eentje” toen ik op een babyshower was en daar een heel klein babymeisje was…. *smelt*

ik zo hard heb gelachen dat mijn mascara op mn kin hing..

Dat was laatst nog met onze kleine prinses. Ze is zo’n komiek dat de tranen gewoon over mijn wangen rollen van het lachen als ze weer in dr rol zit haha.

ik huilde…

Ik huil om alles. Ik geef de hormonen (welke?) de schuld maar ik ben gewoon een doetje. Ik huil bij een film, ik huil als ik iemand anders zie huilen, of wanneer ik enorm zin heb ergens in en het gewoon niet in huis is haha. Ja ik ben een jankerd.

ik veel te veel geld hebt uitgegeven…

Afgelopen tijd met mijn fotografie hobby haha. Ik heb zoveel dingen aangeschaft en dan ook nog een workshop geboekt. Tsjah… soms moet je gewoon eerst investeren zeggen we maar!

mijn kind me ontroerde…

Zij ontroert me elke dag. Ik weet dat vele moeders anti-wonder zijn maar ik blijf het gewoon een wonder en bijzonder vinden dat ons meisje bij ons is. En dat ik haar moeder mag zijn.

ik dronken was…

Ik ben gelukkig niet zo snel dronken, maar denk dat ik echt dronken was nog voor mijn zwangerschap. Daarna wel paar keer flink aangeschoten geweest haha. Paar wijntjes en dan lukt dat wel 😉

ik heel hard hebt gezongen…

Elke dag! Ik zing in de auto mee, onder de douche, maar ook midden in de woonkamer! Vind het heerlijk om te zingen alleen de mensen die ernaar moeten luisteren zullen t niet zo heerlijk vinden haha.

ik gesport heb…

Uh…. geen idee. Ik hou niet van sporten!

ik heb gelogen…

Geen idee, ik lieg niet zoveel volgens mij. Of is dat een leugen? Haha. Nee ik weet het echt niet. Ik ben eigenlijk vrij eerlijk en als mensen me iets vragen geef ik eerlijk antwoord. Wellicht dat ik wel eens een leugentje om bestwil gebruik, bijvoorbeeld als ik zelf geen zin heb om te vertellen hoe het met me gaat dat ik dan even zeg dat het goed gaat.

Wanneer zong jij voor het laatst?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. zomersproetje op 10 februari 2015 om 09:46

  Leuk lijstje! Ik zing eigenlijk iedere dag 😉

 2. Jenn op 10 februari 2015 om 09:56

  Vanmorgen in de auto! Leuk lijstje.

 3. Marion op 10 februari 2015 om 10:09

  Leuk! Oh ik zing ook echt iedere dag! Vanochtend tijdens het koffie zetten voor het laatst.

 4. Celeste op 10 februari 2015 om 10:46

  Wat een onwijs leuke TAG! Heel leuk gedaan en ingevuld!

 5. Michelle op 10 februari 2015 om 10:54

  Leuke tag, ik zing eigenlijk nooit echt.. Alleen met kerstliedjes, die krijg ik dan echt niet uit mijn hoofd..

 6. Anita op 10 februari 2015 om 10:59

  Ik zing ook niet zoveel, meer fluiten of neuriën. Soms in de auto wel eens.

 7. Vlijtig Liesje op 10 februari 2015 om 11:05

  Leuke tag. Ik ben nooit dronken. Ik vind dat niet weinig charmant!

 8. Henny op 10 februari 2015 om 11:07

  Leuk lijstje. Wij zingen elke avond “smakelijk eten”. Verder zing ik regelmatig mee met de radio, heerlijk!

 9. Eline op 10 februari 2015 om 11:56

  Toffe tag! Die ga ik misschien ook wel een keer invullen 🙂
  Heel leuk om zo weer at meer over je te weten te komen!

 10. tineke op 10 februari 2015 om 12:02

  Hihi, rammelende eierstokken heb ik écht nog geen last van! Maar die van mij is ook nog maar drie maanden :’) Ik heb inderdaad niet zoveel met het woord ‘wonder’, maar ook mijn dochter ontroert me dagelijks. Als ze naar me lacht wil ik af en toe gewoon even keihard janken van geluk. Och, wat is dat moederschap toch vreselijk cliché: het mooiste wat er is.

 11. Xaviera op 10 februari 2015 om 18:03

  Wat een leuke tag! Geweldig dat je zo hard kunt lachen met je kleine meid. Ik zing elke dag, bijna de hele dag door. Uurtje geleden nog met een mooi nummer van Peter Hollens!

 12. Sanja op 10 februari 2015 om 23:04

  Wat een leuke tag! Ik neem hem graag van je over!
  De laatste keer dat ik gezongen heb? Vanochtend haha. Tijdens het opruimen

 13. Christel op 10 februari 2015 om 23:26

  Daarnet nog…..Let it go van Frozen. 🙂

 14. Sas op 11 februari 2015 om 11:05

  Wat een leuk lijstje om te lezen! Fijn dat je zo kunt genieten van je kindje<3

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje