De laatste keer..

Ik was in mijn bloglovin lijstje aan het zoeken naar inspiratie. Niet dat ik het idee van een ander af wil pakken of na wil doen. Ik ben geen copy cat. Maar soms sla ik wel eens artikelen op waarbij ik een bepaald eigen idee heb of een eigen invulling.

Nu kwam ik dus een tag tegen die de Fantastic Moms een tijd geleden hebben gemaakt en ingevuld. Ik had hem opgeslagen omdat ik hem ook eens in wilde vullen.. Dus bij deze!

De laatste keer dat…

ik uitgebreid heb gekookt..

Bol AlgemeenBol Algemeen

Poeh echt uitgebreid? Nou dat zal denk ik een paart kersten geleden zijn haha. Dat is eigenlijk het enige moment dat ik uitgebreid kook. Of we moeten een tapas avond met vrienden hebben dan wil ik ook nog wel eens in de keuken staan voor langere tijd.

ik dacht ik wil nog een baby..

Uhm 3 seconde geleden? Haha mijn eierstokken zijn gewoon alweer aan het rammelen. Nee, ik dacht gisteren écht “ik wil er nog zo eentje” toen ik op een babyshower was en daar een heel klein babymeisje was…. *smelt*

ik zo hard heb gelachen dat mijn mascara op mn kin hing..

Dat was laatst nog met onze kleine prinses. Ze is zo’n komiek dat de tranen gewoon over mijn wangen rollen van het lachen als ze weer in dr rol zit haha.

ik huilde…

Ik huil om alles. Ik geef de hormonen (welke?) de schuld maar ik ben gewoon een doetje. Ik huil bij een film, ik huil als ik iemand anders zie huilen, of wanneer ik enorm zin heb ergens in en het gewoon niet in huis is haha. Ja ik ben een jankerd.

ik veel te veel geld hebt uitgegeven…

Afgelopen tijd met mijn fotografie hobby haha. Ik heb zoveel dingen aangeschaft en dan ook nog een workshop geboekt. Tsjah… soms moet je gewoon eerst investeren zeggen we maar!

mijn kind me ontroerde…

Zij ontroert me elke dag. Ik weet dat vele moeders anti-wonder zijn maar ik blijf het gewoon een wonder en bijzonder vinden dat ons meisje bij ons is. En dat ik haar moeder mag zijn.

ik dronken was…

Ik ben gelukkig niet zo snel dronken, maar denk dat ik echt dronken was nog voor mijn zwangerschap. Daarna wel paar keer flink aangeschoten geweest haha. Paar wijntjes en dan lukt dat wel 😉

ik heel hard hebt gezongen…

Elke dag! Ik zing in de auto mee, onder de douche, maar ook midden in de woonkamer! Vind het heerlijk om te zingen alleen de mensen die ernaar moeten luisteren zullen t niet zo heerlijk vinden haha.

ik gesport heb…

Uh…. geen idee. Ik hou niet van sporten!

ik heb gelogen…

Geen idee, ik lieg niet zoveel volgens mij. Of is dat een leugen? Haha. Nee ik weet het echt niet. Ik ben eigenlijk vrij eerlijk en als mensen me iets vragen geef ik eerlijk antwoord. Wellicht dat ik wel eens een leugentje om bestwil gebruik, bijvoorbeeld als ik zelf geen zin heb om te vertellen hoe het met me gaat dat ik dan even zeg dat het goed gaat.

Wanneer zong jij voor het laatst?

14 reacties op “De laatste keer..

Reageren is niet mogelijk.