De kledingkast aanvullen

De herfst is meteorologisch al begonnen en dat betekent kou, wind en regen. Het werd dus tijd voor mij om de kast van Fay uit te pluizen en te bekijken wat we al hebben en wat nog ontbreekt in haar herfstkleding. En oeps.. dat was nogal wat! Fay groeit namelijk als kool en de kleertjes die ze aankan zijn nog maar schaars. Wat ik nodig had waren shirts/truien met lange mouwen. Vestjes, broeken en leggings. Bijna alles dus haha. Ik wilde dus de kledingkast aanvullen.

Als eerste ging ik samen met mijn beste vriendin naar de Jola Mode. Deze winkel ontdekte ik pas vorig jaar winter, maar ik was direct verkocht. Het merk Bakkaboo dat ze verkopen is enorm hip en niet duur. Ze hebben altijd zoveel leuke dingetjes dat ik serieus soms heel hard de winkel voorbij ren omdat ik anders bang ben dat het gat in mijn hand groter en groter word. Voor de mensen die dus hun kinderbijslag willen uitgeven (nog maar een week!): denk ook eens aan de Jola.

Ik kocht er het volgende: een spijkerbroek, een stoffen broek, een korte broek met bretels, een trui en 2 shirtjes met lange mouwen. Allemaal van de nieuwe collectie en ik was nog geen €70,- kwijt!

broeken shirt shirtjeskort broekje

Ik heb er ook nog gekeken naar vestjes en leggings maar er zat niets bij naar mijn smaak.

Als laatste was de H&M aan de beurt. Daar heb ik eigenlijk nog maar weinig gekocht terwijl ze er heel veel leuk spul hebben. Dit komt omdat er geen H&M bij ons in het dorp is en ik het vertik om verzendkosten te betalen haha. Weer zag ik zoveel leuke dingen maar ja, de portemonnee werd ook steeds leger. Dus ging ik de winkel uit met 4 leggings (dubbelpack).

leggings

Al met al best geslaagd hoor al wil ik nog steeds vestjes hebben en een leuk jasje is ook welkom.
Ben jij ook ‘fan’ van deze drie winkels?

Logo Meisje Eigenwijsje - hond

20 reacties op “De kledingkast aanvullen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *