De kledingkast aanvullen

De herfst is meteorologisch al begonnen en dat betekent kou, wind en regen. Het werd dus tijd voor mij om de kast van Fay uit te pluizen en te bekijken wat we al hebben en wat nog ontbreekt in haar herfstkleding. En oeps.. dat was nogal wat! Fay groeit namelijk als kool en de kleertjes die ze aankan zijn nog maar schaars. Wat ik nodig had waren shirts/truien met lange mouwen. Vestjes, broeken en leggings. Bijna alles dus haha. Ik wilde dus de kledingkast aanvullen.

Als eerste ging ik samen met mijn beste vriendin naar de Jola Mode. Deze winkel ontdekte ik pas vorig jaar winter, maar ik was direct verkocht. Het merk Bakkaboo dat ze verkopen is enorm hip en niet duur. Ze hebben altijd zoveel leuke dingetjes dat ik serieus soms heel hard de winkel voorbij ren omdat ik anders bang ben dat het gat in mijn hand groter en groter word. Voor de mensen die dus hun kinderbijslag willen uitgeven (nog maar een week!): denk ook eens aan de Jola.

Ik kocht er het volgende: een spijkerbroek, een stoffen broek, een korte broek met bretels, een trui en 2 shirtjes met lange mouwen. Allemaal van de nieuwe collectie en ik was nog geen €70,- kwijt!

broeken shirt shirtjeskort broekje

Ik heb er ook nog gekeken naar vestjes en leggings maar er zat niets bij naar mijn smaak.

Als laatste was de H&M aan de beurt. Daar heb ik eigenlijk nog maar weinig gekocht terwijl ze er heel veel leuk spul hebben. Dit komt omdat er geen H&M bij ons in het dorp is en ik het vertik om verzendkosten te betalen haha. Weer zag ik zoveel leuke dingen maar ja, de portemonnee werd ook steeds leger. Dus ging ik de winkel uit met 4 leggings (dubbelpack).

leggings

Al met al best geslaagd hoor al wil ik nog steeds vestjes hebben en een leuk jasje is ook welkom.
Ben jij ook ‘fan’ van deze drie winkels?

Logo Meisje Eigenwijsje - hond

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Marloes op 26 september 2014 om 08:03

  hoi, echt ontzettend leuke kleren. Ik ben vooral fan van h&m. Als je hm kortingscodes op Google zoekt betaal je nooit verzendkosten en vaak ook nog wel extra korting. Ik koop altijd via internet. Is veel voordeliger. ☺️

 2. Céline op 26 september 2014 om 09:29

  Dat shirtje met sterretjes is heel schattig. Soms zou ik willen dat ik zelf nog in al die leuke kinderkleding paste. Ik wordt altijd helemaal blij van die afdelingen.

 3. Miranda op 26 september 2014 om 09:39

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! De h&m heb ik afgelopen week voor het eerst wat besteld en dat komt pas eind Oktober binnen. Niet handig vind ik. Jola ken ik zelf niet maar het merk bakkaboe wel. Daar had Ella ook veel kleding van toen ze kleiner was.

 4. Michelle op 26 september 2014 om 09:40

  Wat een leuke kleding heb je gekocht, die leggings zijn echt super cute!

 5. Manon op 26 september 2014 om 10:06

  Oeh dat shirtje met die sterretjes vind ik echt onwijsssssss leuk!

  • Nicole (misseagles) op 26 september 2014 om 18:39

   Dank je, welke van de 2? Hihi.. Vind ze ook allemaal top!

 6. Gerdien op 26 september 2014 om 10:39

  Ik bestel wel eens wat bij de H&M maar nooit zonder kortingscode, die kun je idd gewoon van google halen. Je mag er twee invullen geloof ik. Er is er eentje voor gratis verzenden en eentje voor zoveel procent korting op 1 artikel. Ik vind H&M wel erg groot vallen (echt een maat groter). Shirtjes maat 74 zitten Tristen nu nog ruim, terwijl hij verder maat 80 al half uitgroeit. Maar misschien ligt dat bij meisjes anders 🙂

  • Nicole (misseagles) op 26 september 2014 om 18:39

   Dan ga ik die tip van de kortingscode toch maar eens gebruiken!

 7. Monique op 26 september 2014 om 10:42

  Leuke kleertjes heb je geshopt! Jola zit hier in de buurt maar ben er nog steeds niet geweest. Binnenkort maar eens doen! Oh en misschien een tip: bij H&M heb je trouwens regelmatig actiecodes voor gratis verzenden!

 8. Miranda op 26 september 2014 om 10:48

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Het vestje met de sterretjes vind ik heel tof, mooie kleurtjes ook!

 9. Vlijtig Liesje op 26 september 2014 om 11:05

  De H&M vind ik ook altijd leuk. Leuke kleding voor een vriendelijke prijs.

 10. Pauline op 26 september 2014 om 11:05

  Ja, shirtje met sterretjes is echt te schattig! Ik ken het merk wel, maar is hier in de buurt, dat ik weet, niet te koop…

 11. Brenda op 26 september 2014 om 11:29

  Ik mis de aankopen van de Hema nog..

  • Nicole (misseagles) op 26 september 2014 om 18:38

   Haha klopt Bren, had ze nog niet op de foto gezet maar ze komen zeker nog eens langs hoor 😉

 12. Marieke en Co op 26 september 2014 om 13:56

  Die leggings zijn leuk! Trouwens het sterrenshirt ook ja…. Krijg shopzin haha.

 13. Anita op 26 september 2014 om 14:05

  Leuke kleding! Vooral de trui met die sterretje.

 14. Tamara op 26 september 2014 om 23:30

  Ooh shirtje met sterretjes erg leuk en het korte broekje zag ik ook net online. Zo leuk!!

 15. Sas op 27 september 2014 om 09:20

  Veel plezier met deze leuke kleertjes!

 16. May op 28 oktober 2014 om 20:44

  Hoi Nicole!

  Wat een leuke blog heb jij! Ben al hele avond aan het lezen. Heb ik wat te doen he 😉 Je weet hoe de lange avonden gaan haha 😉

  Super leuke kleertjes! Ik koop rompertjes altijd bij de Hema en H&M. Leggings en truitjes ook H&M. En de Zara heeft echt zulke leuke jurkjes. Bij Jola Mode heb ik laatste super leuke mini uggjes gekocht. Ik koop onderhand meer voor Sophia dan voor mijzelf ;).

  • Nicole (misseagles) op 29 oktober 2014 om 08:52

   Dank je lieve May! Bij de Zara heb ik eigenlijk nog nooit iets gekocht.. Stom he. Toch maar eens doen! En dat je meer voor je kindje koopt dan voor jezelf.. zooooo herkenbaar!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje