De kledingkast aanvullen

De herfst is meteorologisch al begonnen en dat betekent kou, wind en regen. Het werd dus tijd voor mij om de kast van Fay uit te pluizen en te bekijken wat we al hebben en wat nog ontbreekt in haar herfstkleding. En oeps.. dat was nogal wat! Fay groeit namelijk als kool en de kleertjes die ze aankan zijn nog maar schaars. Wat ik nodig had waren shirts/truien met lange mouwen. Vestjes, broeken en leggings. Bijna alles dus haha. Ik wilde dus de kledingkast aanvullen.

Als eerste ging ik samen met mijn beste vriendin naar de Jola Mode. Deze winkel ontdekte ik pas vorig jaar winter, maar ik was direct verkocht. Het merk Bakkaboo dat ze verkopen is enorm hip en niet duur. Ze hebben altijd zoveel leuke dingetjes dat ik serieus soms heel hard de winkel voorbij ren omdat ik anders bang ben dat het gat in mijn hand groter en groter word. Voor de mensen die dus hun kinderbijslag willen uitgeven (nog maar een week!): denk ook eens aan de Jola.

Ik kocht er het volgende: een spijkerbroek, een stoffen broek, een korte broek met bretels, een trui en 2 shirtjes met lange mouwen. Allemaal van de nieuwe collectie en ik was nog geen €70,- kwijt!

Bol AlgemeenBol Algemeen

broeken shirt shirtjeskort broekje

Ik heb er ook nog gekeken naar vestjes en leggings maar er zat niets bij naar mijn smaak.

Als laatste was de H&M aan de beurt. Daar heb ik eigenlijk nog maar weinig gekocht terwijl ze er heel veel leuk spul hebben. Dit komt omdat er geen H&M bij ons in het dorp is en ik het vertik om verzendkosten te betalen haha. Weer zag ik zoveel leuke dingen maar ja, de portemonnee werd ook steeds leger. Dus ging ik de winkel uit met 4 leggings (dubbelpack).

leggings

Al met al best geslaagd hoor al wil ik nog steeds vestjes hebben en een leuk jasje is ook welkom.
Ben jij ook ‘fan’ van deze drie winkels?

Logo Meisje Eigenwijsje - hond

20 reacties op “De kledingkast aanvullen

 • hoi, echt ontzettend leuke kleren. Ik ben vooral fan van h&m. Als je hm kortingscodes op Google zoekt betaal je nooit verzendkosten en vaak ook nog wel extra korting. Ik koop altijd via internet. Is veel voordeliger. ☺️

 • Dat shirtje met sterretjes is heel schattig. Soms zou ik willen dat ik zelf nog in al die leuke kinderkleding paste. Ik wordt altijd helemaal blij van die afdelingen.

 • Wat een leuke dingen heb je gekocht! De h&m heb ik afgelopen week voor het eerst wat besteld en dat komt pas eind Oktober binnen. Niet handig vind ik. Jola ken ik zelf niet maar het merk bakkaboe wel. Daar had Ella ook veel kleding van toen ze kleiner was.

 • Ik bestel wel eens wat bij de H&M maar nooit zonder kortingscode, die kun je idd gewoon van google halen. Je mag er twee invullen geloof ik. Er is er eentje voor gratis verzenden en eentje voor zoveel procent korting op 1 artikel. Ik vind H&M wel erg groot vallen (echt een maat groter). Shirtjes maat 74 zitten Tristen nu nog ruim, terwijl hij verder maat 80 al half uitgroeit. Maar misschien ligt dat bij meisjes anders 🙂

 • Leuke kleertjes heb je geshopt! Jola zit hier in de buurt maar ben er nog steeds niet geweest. Binnenkort maar eens doen! Oh en misschien een tip: bij H&M heb je trouwens regelmatig actiecodes voor gratis verzenden!

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Haha klopt Bren, had ze nog niet op de foto gezet maar ze komen zeker nog eens langs hoor 😉

 • Hoi Nicole!

  Wat een leuke blog heb jij! Ben al hele avond aan het lezen. Heb ik wat te doen he 😉 Je weet hoe de lange avonden gaan haha 😉

  Super leuke kleertjes! Ik koop rompertjes altijd bij de Hema en H&M. Leggings en truitjes ook H&M. En de Zara heeft echt zulke leuke jurkjes. Bij Jola Mode heb ik laatste super leuke mini uggjes gekocht. Ik koop onderhand meer voor Sophia dan voor mijzelf ;).

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Dank je lieve May! Bij de Zara heb ik eigenlijk nog nooit iets gekocht.. Stom he. Toch maar eens doen! En dat je meer voor je kindje koopt dan voor jezelf.. zooooo herkenbaar!

Reageren is niet mogelijk.