De herfst in huis halen (budget)

Een van de dingen die ik zo leuk vind aan de herfst is het sfeertje wat je ermee kunt creëren in huis. Gewoon met een paar kleine dingen maak je het al gelijk gezellig. De herfstkleuren helpen hier ook enorm aan mee, maar ook alle dingen die je buiten vindt zoals dennenappels en bladeren. Doordat ze in winkels zoals de Big Bazaar en Action voor een habbekrats leuke attributen hebben kun je met weinig budget toch de herfst in huis halen.

De herfst in huis halen – budget

Je kunt natuurlijk een hoop gebruiken van wat je in de natuur vindt. Doe hier dan nog wat kaarsen bij en wat spulletjes uit budget winkels en je hebt je decoratie klaar!

De kaarsenhouder

IMG_8287

Alles wat je op deze boomschijf ziet, inclusief boomschijf zelf, komt van de Action. De dennenappels zaten samen met de pompoenen en het blad in een netje. De grote eikel die je ziet zat in een ander netje (de rest van de inhoud zie je dadelijk terug) en dan heb je nog de kaarsen. Ik vond dit wel een mooi herfstkleurtje en de kaarsen zijn niet echt duur. Er staat nog meer op dit tafeltje, om het even helemaal af te maken.. Maar dat zie je op de foto hieronder.

herfst versiering

Hierboven zie je wat ik bedoel. Ik heb er een leuk flesje achter gezet met daarin een bosje herfstbladen! Op het flesje zie, als je goed kijkt, de naam van mijn blog staan. Deze sticker heeft mijn schoonmoeder gemaakt voor op de fles. Leuk he!

Pronkstuk op de salontafel

herfst 2015

Deze houten schaal wilde ik echt al een lange tijd. Echter vond ik hem te duur. Gelukkig hadden ze hem nu ook bij de Action en daar kost het altijd een stuk minder. Wat fijn! Daarnaast kocht ik nog een zakje mos en dus het netje met de nep eikels en dennenappels. Zoals je ziet heb ik ook nog een pompoen erin gelegd voor de kleur. Ik kreeg de schaal niet zo mooi op de foto zoals hij ook echt eruit ziet. Dus als je wilt zien hoe mooi hij is dan moet je toch even langs komen voor een bakkie, haha.

Lees ook: 8 manieren om de herfstgeur in huis te halen

13 reacties op “De herfst in huis halen (budget)

Reageren is niet mogelijk.