De herfst in huis halen (budget)

herfst-in-huis-halen

Een van de dingen die ik zo leuk vind aan de herfst is het sfeertje wat je ermee kunt creëren in huis. Gewoon met een paar kleine dingen maak je het al gelijk gezellig. De herfstkleuren helpen hier ook enorm aan mee, maar ook alle dingen die je buiten vindt zoals dennenappels en bladeren. Doordat ze in winkels zoals de Big Bazaar en Action voor een habbekrats leuke attributen hebben kun je met weinig budget toch de herfst in huis halen.

De herfst in huis halen – budget

Je kunt natuurlijk een hoop gebruiken van wat je in de natuur vindt. Doe hier dan nog wat kaarsen bij en wat spulletjes uit budget winkels en je hebt je decoratie klaar!

De kaarsenhouder

IMG_8287

Alles wat je op deze boomschijf ziet, inclusief boomschijf zelf, komt van de Action. De dennenappels zaten samen met de pompoenen en het blad in een netje. De grote eikel die je ziet zat in een ander netje (de rest van de inhoud zie je dadelijk terug) en dan heb je nog de kaarsen. Ik vond dit wel een mooi herfstkleurtje en de kaarsen zijn niet echt duur. Er staat nog meer op dit tafeltje, om het even helemaal af te maken.. Maar dat zie je op de foto hieronder.

herfst versiering

Hierboven zie je wat ik bedoel. Ik heb er een leuk flesje achter gezet met daarin een bosje herfstbladen! Op het flesje zie, als je goed kijkt, de naam van mijn blog staan. Deze sticker heeft mijn schoonmoeder gemaakt voor op de fles. Leuk he!

Pronkstuk op de salontafel

herfst 2015

Deze houten schaal wilde ik echt al een lange tijd. Echter vond ik hem te duur. Gelukkig hadden ze hem nu ook bij de Action en daar kost het altijd een stuk minder. Wat fijn! Daarnaast kocht ik nog een zakje mos en dus het netje met de nep eikels en dennenappels. Zoals je ziet heb ik ook nog een pompoen erin gelegd voor de kleur. Ik kreeg de schaal niet zo mooi op de foto zoals hij ook echt eruit ziet. Dus als je wilt zien hoe mooi hij is dan moet je toch even langs komen voor een bakkie, haha.

Lees ook: 8 manieren om de herfstgeur in huis te halen

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Josan op 23 september 2015 om 06:50

  Eigenlijk heb ik niet zoveel met de herfst. Doe mij de winter maar en kerst!!!!

 2. Gewoon Jolanda op 23 september 2015 om 07:09

  Wat leuk! Ik doe dat ook altijd. De sfeer van het jaargetijde proberen in huis te halen. Gezellig vind ik dat.

 3. Charlotte op 23 september 2015 om 07:44

  Leuk gedaan! Als Aukje wat ouder is (volgend jaar misschien al) wil ik ook een echte herfsttafel maken. Samen naar het bos en dingen verzamelen om erop te leggen. Lijkt me leuk!

 4. Channa op 23 september 2015 om 09:27

  Leuk zeg! De houten schaal heb ik al, dus alleen de vulling nog. Al denk ik niet dat het daar bij blijft als ik de Action binnen loop 😉

 5. Malou op 23 september 2015 om 09:27

  Wat een leuke ideeën!

 6. Charlotte op 23 september 2015 om 10:54

  Ik vind de herfst echt heerlijk, kaarsjes aan en met een dekentje op de bank! Die boomstam schijf vind is heel leuk! Ga graag naar de Action om allemaal leuke spulletjes te scoren, kom altijd met dingen thuis die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb 😉

 7. Miss Milla at Home op 23 september 2015 om 12:04

  Toffe ideeën! Die houten schaal heb ik ook. Ik vind het een erg dankbaar item om te vullen met decoratiemateriaal, naargelang het seizoen.

 8. Anita op 23 september 2015 om 14:14

  Ziet er leuk uit! Geeft altijd zoveel sfeer in huis 🙂

 9. Marijke op 23 september 2015 om 14:17

  Leuk geworden. Ik gebruikte ze ook.
  Morgen online, ik heb een link naar jouw post verwerkt 🙂

 10. Lifesabout op 23 september 2015 om 16:51

  Wat gezellig zeg! Ik sla zaterdag mijn slag. Jammer dat je zo ver weg woont, anders kwam ik even leuten en loeren!

 11. Gera op 23 september 2015 om 17:11

  Bedankt voor de shoptips ;).
  Ik ga snel naar de action voor mijn herfstkastje!
  Xenos heeft trouwens ook leuke dingen!

 12. […] dezelfde soort bladeren die ik in de Action kocht, zag ik Joyce ook iets heel moois maken. En ook Nicole had ik tegen kunnen komen bij de Action. Maar ook leuk om even terug te kijken wat we vorig jaar […]

 13. […] dat merk je. De blogs over het najaar schieten als paddenstoelen uit de grond. Eergisteren schreef Nicole een blogje over hoe je de herfst in huis moet halen. Ook Karen deelde  gisteren hoe leuk de herfst […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje