De favorieten van september

Het is alweer oktober! Dat betekent dat september voorbij is en ik jullie nog een ‘favorieten van’ verontschuldigd ben. Hiermee wil ik doorgaan aangezien ik ook altijd andere bloggers in het zonnetje zet en dat vind ik belangrijk. Zonder mijn collega’s is er namelijk niets aan haha. September was de maand van de wijnfeesten, oh wat een geweldig uitje was dat! Ook ging ik naar de mama of the year awards en ontmoette ik een aantal geweldige bloggers. Maar ook de maand van mijn opname en de uitslag. 

Mijn favoriete foto

IMG_7012

Ik heb vele mooie foto’s gemaakt en deze foto is niet eens de mooiste. Maar hij is wel mijn favoriete van afgelopen maand. Waarom? Omdat het gewoon echt een heerlijk kind is en ze hier ‘doet alsof ze slaapt’. Wat een fantasie heeft ze nu al.. Geweldig!

Favoriete serie

Op dit moment ben ik de serie Cougar Town aan het kijken via Videoland. Wat? Ja Videoland, ik had 2 weken gratis dus besloot deze serie te gaan kijken haha. Hij is best wel leuk eigenlijk. Anders kijk ik hem natuurlijk niet. En aangezien hij 4 seizoenen heeft van ongeveer 20 afleveringen per seizoen ben ik dus ook nog wel even bezig. Love it!

Favoriete artikelen van andere bloggers

Als eerste het artikel van Tamara. Ik moest haar noemen anders zou ze niet meer op mijn blog komen kijken, dus ja. Dan noem ik haar maar he. Haha nee, het artikel wat ze gisteren plaatste “alsof je heel dichtbij me bent” was er eentje waarbij zelfs mijn tranen gingen lopen. Echt zo mooi geschreven en ook enorm zielig eigenlijk.

Dan het artikel van Marij, het artikel wat ik bedoel is “En toen werd ik in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd“. Maar de artikelen die ze daarna schreef over hoe het er na ging raad ik ook zeker aan. Ze beschrijft heel duidelijk hoe ze zich voelde en hoe het nu gaat. En ik? Ik ben alleen maar blij dat ze het nog allemaal kan schrijven!

Ik snap nooit wat jij de hele dag doet hoor, je bent toch vrij“. Dat zinnetje is echt een van de meest irritante zinnetjes die ik ken. En Allinmam schreef daar een geweldig stuk over. Om even te laten zien hoe het is als je ‘vrij’ bent.

Charlotte is nog niet zo lang onder ons in de blogwereld. Maar haar schrijfsels zijn echt een aanrader. Het artikel waarin ze schreef over de manier waarop je tegen je kind praat vond ik heerlijk om te lezen. Omdat het heel herkenbaar is en omdat het inderdaad absurd is hoe sommigen tegen hun kind praten.

Het laatste artikel wat ik ga noemen is van Bregje. Breg blogt (haha) over van alles en nog wat en wil zich niet aan een niche of doelgroep vast leggen. Groot gelijk, want dat wil ik ook niet haha! Ze schrijft in haar artikel hoe zij zichzelf als blogger ziet en stelt dan ook aan haar lezers de vraag ‘wat voor blogger ben ik‘.

Zijn er nog artikelen afgelopen maand online gekomen die jou zijn bijgebleven?

12 reacties op “De favorieten van september

Reageren is niet mogelijk.