De favorieten van mei + spam

Er is gewoon alweer een maand voorbij gevlogen! Hoe ik sinds vorig jaar oktober uitkeek naar de maand mei omdat we naar London zouden gaan.. en nu is dat gewoon alweer geweest! Om even stil te staan bij de afgelopen maand behandel ik weer een aantal van mijn favorieten, net zoals vorige maand. 

Favoriete nummer

Het kon niet anders dan dat ik een nummer van Guus Meeuwis koos. Dit nummer is het nieuwste nummer van Guus en is geschreven door Kenny B (Ja die van de nr 1 hit ‘Parijs’) en heet ‘Jij bent de liefde’.

https://www.youtube.com/watch?v=LhEVIC3AFVE

Bol AlgemeenBol Algemeen

Favorieten eigen artikelen

  • De 6 leukste zomer jasjes. Ik had net een nieuw zomerjasje gekocht voor de kleine meid en had er nog een aantal gezien die me leuk leken dus ik besloot het te delen. Dit artikel is opgepikt in een fb groep en door een van de merken die ik benoemde dus daardoor kreeg ik veel bezoekers op deze link binnen. (En natuurlijk omdat het gewoon een leuk artikel is haha)
  • Persoonlijk: mijn angst. Ik schrijf graag over persoonlijke dingen. Maar zo persoonlijk was toch wel weer even slikken. Toch wil ik dit soort dingen ook delen, naast alle leuke artikelen en reviews hoort dit gewoon bij mij dus ga ik hier ook mee verder. Wel fijn om te zien dat mensen het ook waarderen.
  • Getest: Nescafé Shakissimo. Dat dit artikel het zo goed zou doen had ik niet verwacht. Ik was er enthousiast over en besloot in een vrolijke bui om er een artikel over te schrijven en nu blijkt dat hij ook nog goed ontvangen is.
  • Guus Meeuwis in The Royal Albert Hall. Stiekem had ik wel gehoopt dat deze in de top 5 zou zitten en ja hoor. Ondanks dat hij nog niet zo lang online staat hebben veel mensen hem gevonden en gewaardeerd ook. Het is ook best een positieve recensie, haha.
  • Mijn eerste newborn foto’s. Hier ben ik gewoon enorm trots op. Ondanks dat het mijn allereerste foto’s zijn, vind ik ze mooi gelukt. Wie weet mag ik binnenkort nog meer van zulke foto’s maken…

Favoriete foto

IMG_5049Verrassing! Een keer geen foto van Fay haha. Ik wil jullie voorstellen aan Hummer, of is het Cooper? Geen idee, maar dit is 1 van de hondjes die mijn ouders binnenkort bij hun roedel krijgen.. Is hij niet schattig? ♥

Favoriete momenten

Ik kan hier een heleboel dingen gaan noemen maar ik licht er eventjes 5 uit:

♥ Fay haar eerste stapjes
♥ De massage die ik kreeg
♥ De dag van de kofferbakmarkt
♥ London baby!!
♥ Zwemmen bij de Kempervennen met Fay

Favoriete artikelen van andere bloggers

Te weinig tijd? Misschien wil je teveel? Dit artikel is geschreven door Petra van onder andere Bizzmama en raakte de juiste snaar. Bij haarzelf maar ook bij mij. Er zijn altijd oplossingen voor bepaalde problemen zoals te weinig tijd en de juiste oplossing is dan ook prioriteiten stellen. Als je dat gedaan hebt dan zijn de andere oplossingen ook makkelijk. Zolang je teveel wilt…. Nou ja lees het artikel maar!

Wat ze je niet vertellen over een prematuur. Mijn lieve blogvriendin Jess schrijft eigenlijk altijd wel rake artikelen. Waaronder deze. Ze vertelt uit eigen ervaring maar toch ook heel informatief wat het nu inhoud wanneer je een prematuurtje hebt. Iets waar veel mensen niet bij stilstaan!

10 dingen die ze je niet vertellen bij een miskraam. Dit artikel is geschreven door Bibian van LittleWonderWorld. Zij stond ook al in mijn vorige lijstje van april en normaal ben ik niet van de ‘herhaling’ en wil ik zoveel mogelijk mensen in the spotlight zetten maar zij schreef weer een raak artikel, dit keer over het krijgen van een miskraam. Ik wist veel dingen gewoon niet.

Spam je gang

De vorige keer had ik al onder het artikel gezet dat je andermans artikelen mag spammen maar dat was volgens mij niet zo duidelijk. Vandaar dat ik het dit keer expres in de titel heb gezet en nu ook nog even op deze manier duidelijk wil maken. Ik vind het super om inspiratie te halen uit andermans artikelen (niet om te copy catten maar echt puur inspiratie) en om geïnformeerd te worden.

Dus ga je gang en vertel me welk artikel van een ander nu het meeste indruk op jou heeft gemaakt afgelopen maand! 

5 reacties op “De favorieten van mei + spam

Reageren is niet mogelijk.