De favorieten van juni

de-favorieten-van...

Is dit serieus alweer de laatste dag van juni? Mijn vakantie is dus gewoon alweer geweest? Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Ik ben dan ook wel erg blij dat ik voortaan zo’n maandoverzicht maak want dan heb ik tenminste nog het idee dat ik ietwat vastleg wat er in zo’n maand gebeurd is. Anders vergeet ik dat gewoon. Ik probeer wel te variëren alleen lukt dat niet altijd.. Dus vandaag gewoon weer wat standaard favorieten van me, maar wel met een paar verrassingen denk ik zo!

Favoriete filmpje

Dit keer geen favoriete nummer, die heb ik wel maar deel ik gewoon niet, haha. Ik ben afgelopen tijd beetje verslaafd geraakt aan Youtube, ik kijk nog steeds niet super veel, maar moest dit filmpje toch wel met jullie delen. Vooral omdat het schooljaar toch ook aan zijn einde is en er weer een hoop dingen gekocht en/of gemaakt worden voor de leerkracht…

Favoriete artikelen

Dit keer 5 artikelen die het goed gedaan hebben bij de lezers of waarvan ik juist vind dat ze nog even extra in de schijnwerpers mogen omdat ze niet genoeg gelezen zijn haha..

 • 6x gezonde dingen die echt niet te eten zijn. Dit artikel is heel goed gelezen en dat zie je ook aan de reacties. Heb jij hem nog niet gelezen? Wel doen hoor… Wie weet zorg ik er wel voor dat je een bepaald iets niet probeert omdat het toch niet lekker is haha.
 • Tag: Summer & Family. Deze tag heb ik zelf bedacht en ik heb eigenlijk geen idee hoeveel mensen hem al hebben overgenomen. Ik hoop al veel, maar zo niet.. Neem hem over, vind ik leuk!
 • Tips tegen bijten. Ik gaf een aantal ervaringstips tegen bijten (door je kind), ik hoop daarmee andere moeders te helpen.
 • Tips voor slim zonnen. Ik zeg niet dat ik tips heb die je nog niet kent of dat je dit echt nog niet wist over veilig zonnen, maar ik zet wel even wat dingen op een rijtje. Just as a reminder.
 • Kind aan huis. Dit blogje schreef ik op vakantie, gewoon omdat ik het echt even kwijt wilde. Helaas heb ik hem niet kunnen promoten toen en dus is hij amper gelezen.. Zonde!!

Ook wil ik nog even een shoutout voor het project van Anita en mij.. Namelijk Vakantiepost! Vandaag is de laatste dag dat je nog mee kunt doen…

Favoriete foto

_MG_7072Kijk mijn diva meisje nou. I love her so much! ♥♥♥

Favoriete series

Orphan Black. Echt een geweldige serie over kloning. Ik vind het bovenal geweldig hoe de hoofdactrice zoveel types kan spelen, echt bewonderenswaardig.

The oranges. Dit ben ik eigenlijk pas gaan kijken. Puur omdat Dr House erin mee doet en die man, ik weet niet, die heeft iets haha. Dus ben ik het gaan kijken. Tot nu toe nog niet echt een topserie, maar ja Dr House he, dus ik blijf kijken.. (oké domme ik, dit is een film.., blond he!)

The mysteries of Laura. Een detective serie met Grace van Will&Grace. Vind dat een geweldige vrouw en de serie valt me zeker niet tegen.

Favoriete artikelen van anderen

 • Follow your heart #10. Deze blog is geschreven door Marion van Mijnkladblog en ik heb al vaker een blog van haar in de schijnwerpers gezet. Dit keer is het de blog FYH #10, maar ik had ook alle voorgaande kunnen kiezen. Ze neemt je mee in haar eigen proces en zorgt er daarnaast voor dat je zelf ook gaat nadenken.
 • Het leukste speelgoed om met water te spelen. Een gesponsorde post geschreven door Linda van Mamaliefde, maar zij schrijft het niet als gesponsorde post. Zij schrijft de post en toevallig zit er een item in waar ze gesponsord voor wordt. Dat is een heel verschil en dat vind ik zo goed aan haar schrijfstijl..
 • 5x healthy feel good tips. Ik lees de blog van Desirée erg graag. Ook al schrijft ze veel over beauty, waar ik niet zoveel mee heb, toch kom ik er graag. En maar goed ook anders had ik dit pareltje moeten missen!
 • Staycation: hoe doe je dat? Nicole van Huisvlijt schrijft vaak blogs waar ik zelf niet zoveel mee heb. Ik lees ze vaak wel maar weet dan niet zo goed wat ik ermee moet. Daar ben ik eerlijk over. Maar er zitten wel echt hele fijne stukken tussen, informatief en bemoedigend. Dit artikel is daar een voorbeeld van.
 • Mijn favorieten van dit moment. Ik kom super graag bij Dina van Dinastie. Wie kent haar nu niet? Veel hoef ik ook niet te zeggen. Ik werd gewoon enorm blij van haar blogje.

Dit waren ze alweer, mijn favorieten van afgelopen maand.. Volgende maand weer een nieuwe versie! Heb je nu zelf een blogartikel geschreven waarvan je vindt dat hij wel in dit rijtje gepast had, laat het me dan weten!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Vlijtig Liesje op 30 juni 2015 om 09:12

  Orphan Black heb ik ook gekeken. Ik heb net de allerlaatste aflevering van seizoen 3 gezien. Inderdaad knap die verschillende types. Het zijn echt verschillende persoonlijkheden!

 2. Geertje - Stay At Home Mama op 30 juni 2015 om 09:25

  Wat leuk, al die favorieten op een rij! Er zitten een paar dingen bij die ik niet ken (the oranges en wat bloggers) dus die ga ik snel eens bekijken!

 3. Dina op 30 juni 2015 om 09:33

  Die foto van je meid is echt prachtig. Zoals je zegt, een beetje diva-achtig. De foto zou zo in een tijdschrift kunnen trouwens, heel mooi! Ik snap wel dat het je favoriete foto is!
  Heel erg bedankt voor je lieve woorden, ik voel me echt vereerd. <3

 4. Anita op 30 juni 2015 om 10:41

  Ik ken al je series niet, over Orphan Black heb ik idd goede dingen gehoord. Fay staat er weer prachtig op!

 5. Malou op 30 juni 2015 om 11:00

  Leuk overzichtje, ik vind die foto echt prachtig!

 6. Nesrin op 30 juni 2015 om 13:24

  Leuke recap! Het is een mooie maand geweest zo te zien.

  Prachtige foto van je dochter.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 30 juni 2015 om 22:20

   Dank je wel!!

 7. Lifesabout op 30 juni 2015 om 21:46

  Geweldige vakantiefoto van je kleine meisje! De series ken ik niet, dank voor de tip!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje