De favorieten van juli

Ook de maand juli is voorbij gevlogen! Het blijft wel een gruwelijk cliché om dat te blijven benoemen, maar wat zo is.. dat is zo! Deze maand heb ik het ietsjes anders ingedeeld. Zo heb ik een aantal nieuwe favorieten categorien voor jullie zoals mijn favoriete gebruiksvoorwerp en mijn favoriete shopitem van de maand! Natuurlijk zet ik ook weer bloggers in het zonnetje want ik heb toch weer wat mooie artikelen gelezen bij mijn collega’s! 

Favoriete boek

Ik heb een aantal boeken gelezen afgelopen maand, zowel chicklits als literaire thrillers. Normaal verkies ik de literaire thrillers boven alles, maar dit keer ga ik toch echt voor het New Adult boek. Ik kreeg namelijk van Zomer & Keuning het boek ‘Onvoorwaardelijk’ opgestuurd geschreven door Colleen Hoover. Man man, wat is dit een intrigerend boek. Vooral de mannelijke hoofdpersoon Miles maakt het bijzonder en spannend. In het begin van het boek weet je niets over hem maar samen met de vrouwelijke hoofdpersoon Tate krijg je steeds meer over hem te weten. Je leeft ook enorm met hem mee door het hele verhaal heen.

Favoriete gebruiksvoorwerp

IMG_7467Nu het zomer is merk ik dat ik veel te weinig drink. Wat is dan dus handig? Juist ja, een fles waar ik water in kan doen. Want genoeg drinken is belangrijk, maar als ik de hele dag alleen maar koolzuurhoudende drankjes naar binnen werk is het nog niet goed. Daarom was ik ook zo blij toen ik van Rosti Mepal een aantal producten uit mocht kiezen. Ik ging direct voor hun waterfles Ellipse want ik wilde iets hebben wat ik makkelijk mee kon nemen. Daarnaast koos ik ook voor de duo beker omdat ik graag picknick en op die manier kan ik lekker yoghurt met fruit of noten meenemen zonder dat het niet meer te eten is.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Favoriete shopitem

Toen de zomercollectie van het kledingmerk Z8 uitkwam zag ik direct 3 items die ik dolgraag wilde hebben. Echter zijn de prijzen te hoog voor ons budget dus ik wachtte braaf de uitverkoop af. Dat de uitverkoop zo’n gedoe zou zijn wist ik niet, maar met veel geluk heb ik toch 1 van de drie items weten te scoren. Vorige week kwam hij binnen en ik heb hem direct bij mijn dochtertje aangetrokken! Wat vinden jullie ervan? De andere items ben ik nog steeds naar op zoek, dus als iemand het Nikki jurkje heeft in maatje 86 en hem toch niet wilt….?IMG_6144

Favoriete uitje

Ik moet toegeven, ik kan deze maand echt niet 1 uitje uitkiezen die ik het leukste vond. Ik heb namelijk zoveel leuke uitjes gehad deze maand. Zo ging ik met Linda naar een Netflix event en naar Sound of Music, daarnaast ging ik met mijn gezin en vrienden naar de Efteling plus voor mijn blog mocht ik naar Dierenrijk met mijn dochtertje. Een fantastische maand dus!

Favoriete artikelen van andere bloggers

Sensory bin met boerderijdieren – Aangezien ik zelf in een dorp woon en mijn dochtertje helemaal weg is van boerderijdieren vond ik dit artikel erg leuk. Eigenlijk is het maken van zo’n sensory bin enorm makkelijk, maar je moet er maar opkomen!

Ben ik eigenlijk gelukkig? – Deisy schreef echt een prachtig artikel over gelukkig zijn. Ik wil er niet teveel over verklappen want je moet het echt zelf maar eens lezen. Ga haar dan ook maar direct volgen want dit soort pareltjes schrijft ze regelmatig!

Thuisblijfmoeder is géén baan – Toen ik deze titel las raakte ik een beetje geïrriteerd. Maar toch begon ik te lezen.. en te lezen en.. oeps, ze heeft nog gelijk ook nog!

Valentine Joe – Dit is een recensie van een boek die mij zo mooi lijkt. Door haar recensie wil ik het boek kopen en dat gebeurd niet zo vaak!

Is het egoïstisch om kinderen te krijgen? – Ook Tamara heeft regelmatig artikelen waar je over na gaat denken. En deze titel zegt het eigenlijk al, is het egoïstisch om kinderen te krijgen? In een wereld als deze….?

Wat was jouw favoriete artikel van de maand?

testafbeelding

6 reacties op “De favorieten van juli

Reageren is niet mogelijk.