De favorieten van baby Milo

Mijn zoontje Milo is momenteel 7 maanden oud en hoe klein hij nog is, hij heeft toch echt wel een voorkeur voor bepaalde dingen. Zo is hij heel kieskeurig wat betreft zijn speentje, maar ook wat knuffeltjes betreft heeft hij zo een favoriet. Ik deel met jullie zijn (en stiekem ook wat van mijn) favorieten producten. Wellicht inspireer ik je voor een leuk (kraam)cadeautje. 

Het favoriete speelgoed van baby Milo

Voor een baby heeft Milo eigenlijk best veel speelgoed. Maar wat zijn nu zijn favoriete speeltjes?

Dieren stapelblokken van Vtech

Als het gaat om speelgoed vindt Milo eigenlijk alles wel leuk. Maar het liefst speelt hij met iets wat geluid maakt en licht geeft. Geef hem eens ongelijk. Met kerst kreeg hij van mijn broertje en schoonzusje de dieren stapelblokken van Vtech. En deze vindt hij toch leuk! Echt een aanrader dus.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dieren stapelblokken van Vtech

Bendy ball

Van Sinterklaas (opa en oma) kreeg onze baby een Bendy ball, deze kan hij heel makkelijk vastpakken met zijn kleine handjes en hij rammelt ook nog eens. Succes verzekerd dus!

Bendy ball

Hij is onder andere te koop bij Intertoys.

De favoriete kleding van baby Milo

Onze baby heeft natuurlijk nog geen mening over zijn kleding. Gelukkig maar want zijn grote zus wel en dat is af en toe knap lastig. Wel zijn er een aantal kleding items die ik zelf erg prettig vind om te gebruiken voor onze baby.

Bamboe rompertjes van Hema

Dit is wellicht geen favoriet van Milo, want wat hij ervan vindt kan ik natuurlijk niet zien. Maar ik ben echt fan van de rompers van de Hema. Ze sluiten bij Milo goed aan (bij mijn dochter Fay was dat niet zo) en zijn niet duur. Vooral de Bamboe rompers van Hema vind ik geweldig omdat deze twee sluitingen heeft en ze dus langer te dragen zijn. Helaas verkopen ze er daar maar weinig van.

Sokjes van Kruidvat

Waar zowel Milo als wijzelf blij mee zijn, zijn de sokjes van de Kruidvat. Deze blijven doorgaans heel goed aan zitten en zijn lekker warm. We hebben ook wel andere sokjes gehad maar deze heeft hij zo uit. Helemaal niet handig dus.

Overige favorieten baby

Dan zijn er nog een aantal andere favoriete producten die ik niet onder een bepaalde categorie kon scharen.

Air wrapper van Aeromoov

En dan de laatste favoriet. De Air wrapper van Aeromoov. Echt een ontzettend handig product waarvan ik enorm blij ben dat ik hem heb mogen uittesten. Ook hiervan komt nog een apart artikel. Maar het is in ieder geval een echte musthave voor de maxicosi, autostoel en/of buggy. Met deze air wrapper zorg je er namelijk voor dat je kindje lekker ingepakt zit, zonder dat het een dikke winterjas aan hoeft. In de auto zelf kun je de wrapper open leggen en buiten wikkel je je kindje lekker in. Ideaal!

Air wrapper Aeromoov

Difrax speen

We hebben in het begin een Philips Avent soothie speen gebruikt maar na een aantal weken vond hij deze niet prettig meer. Daarna probeerden we de gewone spenen van Philips omdat onze dochter deze fijn vond. Maar uiteindelijk bleek dat de Difrax speen als grote winnaar uit de bus kwam.

Op zoek naar de Difrax spenen? Je koopt ze hier!

Happy horse knuffel doekje

Tsjah en dat wij een eigenwijs mannetje hebben is wel duidelijk. Want ook bij de knuffeldoekjes leek er geen een hem iets te doen. Wel zagen we dat hij graag iets in zijn handen had en gebruikte hij een tijdje hydrofieldoeken. Na een aantal tips via Instagram kwam ik bij de Happy Horse knuffel doekjes uit en deze wil hij wel graag!

Happy horse knuffel doekje

Wil je ook zo’n leuk knuffeldoekje, hij is onder andere hier te koop.

Herobility babyfles

Ook wat babyflessen betreft hebben we veel geprobeerd. Zowel Avent, Difrax als Dr Browns. Maar bij alle flessen leek het telkens een succes totdat hij weer weigerde. Totdat ik een pakket ontving van Herobility. Deze flessen dronk hij heel goed en wij zelf vinden ze ook erg fijn. Inmiddels drinkt hij hier alweer zo’n vijf maanden uit, dus je kunt wel van een succes spreken. Meer over deze flessen deze week op de blog.

Heeft jouw kind een favoriete knuffel?

6 reacties op “De favorieten van baby Milo

  • Wij hebben 2 soorten knuffeltjes die hij altijd bij zich heeft met slapen. Hij heeft namelijk niet heel erg een voorkeur. Dus of zijn konijntje bij hem is of zijn muisje boeit hem niet echt. We hebben maar 1 konijntje en die moet ook weleens gewassen worden. 2 muisjes waarvan er eentje op de kinderdagverblijf ligt. Toch zijn dit wel de 2 favorieten van Max.

  • Leuk om te lezen wat de favorieten zijn van Milo ? vooral omdat die van ons niet zoveel scheelt met Milo. Ezra draagt alleen sokken wanneer we op pad gaan. Thuis dus lekker blote voetjes. Ook nu, in de winter. Hij heeft nooit koude voetjes ?. Scheelt weer. Favorieten van hem zijn vooral zijn Sophie de giraf bijtring die vast zit aan een siliconen borstvoedingsketting. En verder vondt hij alles leuk waar zijn grote zus mee speelt. Muziekinstrumenten, houten blokken, Duplo, stapelringen, keukenspullen.. als het maar in de mond kan ?

Reageren is niet mogelijk.