De favorieten van augustus

Bye bye augustus. De maand waarin wij 3 weken verbleven op een kinderboerderij (lees: in het huis van mijn ouders), waarin we op kosten van Zilveren Kruis een weekendje weg gingen. De maand van de PR events, de uitjes naar een dierentuin en attractiepark in Limburg. Daarnaast was augustus ook de maand van mijn moeders 49e verjaardag en van de geboorte van mijn nichtje Guusje. In Augustus werd een ander nichtje Sweet Sixteen en mocht ik starten met het afbouwen van mijn medicatie.

Omdat ik het leuk vind om mijn collega bloggers in het zonnetje te zetten blijf ik doorgaan met de favorieten van… Dit keer naast de blogartikelen ook nog mijn favorieten foto’s (in een collage) en mijn huidige Netflix verslaving!

Mijn favoriete foto’s

favorieten van augustus

Bol AlgemeenBol Algemeen

Favoriete Netflix serie

Ik heb vele favoriete series. Maar er is aan het einde van augustus een nieuwe Netflix serie uitgekomen waar ik vanaf de eerste minuut verslaafd aan ben. Hij heet Narcos en ze hebben hem echt grootst uitgebracht, maar ook zeker terecht. Ik vind het echt een geweldige serie.

Narcos gaat over drugs in Zuid-Amerika. Colombia staat bekend om de handel in cocaïne en dat is precies waar deze serie over gaat. In de jaren tachtig van de vorige eeuw was Pablo Escobar berucht vanwege het Medellin-drugskartel. Niet alleen in Zuid-Amerika werd er vanuit Colombia gehandeld in cocaïne, de drugs werden verspreid over de hele wereld. Zoals bij elk drugskartel gaat er veel geweld gepaard in de strijd om de machtigste te zijn. Zo ook in Narcos.”

Favoriete artikelen collega bloggers

  • Sunny mama schreef een artikel over hoe je het beste in je kind naar boven haalt. Een erg interessant stuk die ik iedere moeder aanraad om even te lezen.
  • Kim van webkim kwam met een leuk artikel over flessenvoetbal. Iets wat ik vroeger ook erg vaak gedaan heb.
  • Tamara is enorm creatief! Ook dit keer maakte ze hele leuke kaartjes. Die moet je gewoon even gezien hebben!
  • Ook Anita had weer een geweldig goed artikel. Over niet-oordelen, aangezien mensen dat zo snel doen.
  • Gwen is echt de ultieme mama en dat bedoel ik op de meest positieve manier. Ze schreef hoe zij eigenlijk nooit problemen heeft met snel de deur uitgaan met 2 kinderen.

Wat was jouw favoriete artikel van afgelopen maand? Spam gerust!

6 reacties op “De favorieten van augustus

Reageren is niet mogelijk.