De favorieten van april

IMG_4806

Het leek me leuk om aan het einde van deze maand eens terug te blikken en te kijken wat mijn favorieten waren. Nu ga ik niet al mijn favorieten behandelen maar in ieder geval wel mijn favoriete artikelen (met de meeste pageviews), mijn favoriete foto, favoriete artikelen van andere bloggers, favoriete liedje en favoriete series/films van Netflix die ik afgelopen maand heb gekeken. 

Eigen artikelen

 • Recept: heksenkaas. Dit recept is echt al oud maar hij blijft bovenaan staan haha. Dus heb je hem nog niet, check hem!
 • Mijn eerste geboortereportage. Heel leuk dat die op nummer 2 staat want ik vond het ook echt een bijzondere ervaring!
 • Fietsen met je kindje. Ik hoopte op vele tips en die kreeg ik ook, bedankt daarvoor!
 • De antwoorden die je altijd al wilde weten. Ik kreeg een boel vragen en besloot om een aantal daarvan in 1 artikel te beantwoorden. Stiekem is deze ook nog van maart, maar hij scoorde ook in april nog goed!
 • “Maar je lijkt helemaal niet depressief”. Een artikel die ik schreef omdat je bij ziektes zoals depressiviteit gewoon niet van buiten kan zien hoe iemand zich voelt of hoe ziek diegene is. Toch denken mensen dit te kunnen zien. Jammer.

Foto

favorieten van april

Artikelen andere bloggers

Ik lees heel graag artikelen van andere bloggers. Ik krijg er inspiratie door, ik leer ervan, het zorgt voor inzicht en vaak ook voor plezier. Ik heb 5 artikelen uitgekozen die me iets hebben opgeleverd.

Je gewicht is slechts een getal, geschreven door Eline van Fromfattofit. Dit artikel vond ik erg inspirerend. Zoals jullie in dit artikel hebben kunnen lezen ben ik ook weer begonnen om gezond te worden en Eline helpt me erbij. Zij is echt de ideale hulp hierbij omdat zij precies weet wat ik doormaak!

Personal: mijn overbeharing, geschreven door Desiree van Curvacious. Ik heb veel geleerd van dit artikel en ook enorm veel respect gekregen voor Desiree. Ik hou er echt van als mensen taboes proberen te doorbreken en durven te schrijven over grote onzekerheden.

Zorg dat je ego geen stem krijgt, geschreven door Anita van Mindjoy. Wanneer Anita over een onderwerp schrijft dan onderzoekt zij dit eerst doorgrondig. Haar artikelen zijn enorm informatief maar er zit ook iets persoonlijks in. Dit vond ik echt weer zo’n waardevol artikel.

Wat ik anders zou doen tijdens een tweede zwangerschap, geschreven door Shirley van Mommytobe. Waarom ik dit artikel uitgekozen heb is omdat ik zelf ook best wel eens bezig ben met wat ik allemaal anders zou willen doen tijdens een tweede zwangerschap. Net zoals Shirley zou ik meer aan beweging en sport willen doen, ook zou ik gezonder willen leven al leefde ik niet al te ongezond vind ik. Maar ik zou bijvoorbeeld ook leukere kleding willen dragen en niet alleen maar een joggingbroek.

Ik ben zwanger!, geschreven door Bibian van Littlewonderworld. Ik kan niet anders zeggen dat dit nieuwtje me zoveel vreugde bracht! Ik lees dolgraag bij de twee dames van Littlewonderworld en vond het ook zo leuk om de zwangerschapsartikelen van Manon te lezen en nu begint het weer opnieuw maar dan met Bibian, echt leuk!

Liedje

The book of love – Gavin James ♥

Netflix series/films

 • The blacklist (serie)
 • Unbreakable Kimmy Schmidt (serie)
 • The MakeOver (film)
 • Frozen (film)

Wat is jouw favoriete artikel die je afgelopen maand hebt gelezen? Spam de link hieronder!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Anita op 30 april 2015 om 08:34

  Heel mooi nummer idd ♥ en wat een leuke foto van Fay! Lief dat je mijn artikel noemt en dat je het een waardevolle bijdrage vind 🙂 Het artikel van Eline vond ik ook echt heel goed!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 30 april 2015 om 20:23

   Heb je nog een aanvulling?

 2. Madelon op 30 april 2015 om 12:52

  Leuk zo’n lijstje! Straks even de blogjes bij langs die ik nog niet heb gelezen 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 30 april 2015 om 20:23

   Heb je zelf nog een artikel van een ander die je heeft geïnspireerd? Delen mag..

 3. Tamara - Crazygreatlife op 30 april 2015 om 13:17

  Wat een geweldige foto van Fay!

 4. Bianca op 30 april 2015 om 13:43

  Leuke favorieten ook super lief dat je de artikelen van mede bloggers op deze manier deel 🙂 x

 5. lin op 30 april 2015 om 20:13

  Leuk om te lezen! En leuke blog heb je!!

 6. Sofie op 1 mei 2015 om 00:26

  Wat een superleuke foto van Fay, wat een schatje! 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje