De eerste vijf (MKA-wintereditie)

IMG_2355-e1421575138362

Ik had eigenlijk deze post voor gisteren in mijn hoofd, maar soms lopen dingen gewoon nét iets anders dan je in je hoofd hebt. Gelukkig werk ik niet voor een baas dus hoef ik me geen zorgen te maken over mijn functioneringsgesprek haha! Goed, even to the point. Mama kijkt anders, de wintereditie. Weer een groot succes vind ik. Er doen niet zoveel mama’s mee als de eerste keer, maar daar had ik al rekening mee gehouden.

Tenslotte voelt het ook niet echt als winter (alhoewel ik nu sneeuw uit de lucht zie vallen) plus in de zomer maak je nu eenmaal sneller foto’s dan op een druilerige dag zoals vandaag. Helemaal niet erg, want dit betekent minder werk voor mij haha! ‘Elk nadeel heb zun voordeel’!

Vandaag deel ik de eerste vijf collages. Ik heb, samen met Marieke, telkens 12 foto’s uitgekozen. Het waren er meer maar we hadden besloten om het qua collages klein te houden. Mijn Instagram volgers hebben ze al gezien, maar voor al mijn andere fans.. *knipoog*

De eerste vijf

Wintergevoel collage
Dag 2 Sneeuw wit
dag 3 warmte
de eerste vijf
Dag 5 Geur Collage

 

Ik vind het echt prachtig om te zien hoe iedereen dingen op hun eigen manier interpreteren. Dat is ook mijn opzet met deze “challenge”! Iedereen is anders, elke mama is anders. Maar dat is juist het mooie eraan. Zo leer je van elkaar en blijf je niet alleen in je eigen hokje zitten maar kun je dus ook de wereld zien door andermans ogen!

Wil je zien welke foto’s Alittleblink en Mamaliefde hebben ingestuurd? Check dan hun blog!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Hilde op 18 januari 2015 om 12:07

  Ik vind het echt heel leuk om te doen!
  Ik wou eigenlijk de collages ook delen, mag dat zomaar?
  Met link naar jullie 2 uiteraard!
  xx

 2. Linda op 18 januari 2015 om 12:18

  Blijft een leuke challenge! Leuk om de laatste twee collages te zien. Op naar de volgende vijf.

 3. Whitney op 18 januari 2015 om 14:15

  Ik vind het echt leuk. Scroll er wel doorheen ondanks dat ik niet mee doe 🙂

 4. Anita op 18 januari 2015 om 15:36

  Leuk project weer, had ze al op IG voorbij zien komen!

 5. Patricia Schmitz-Heres op 18 januari 2015 om 19:32

  Leuke foto’s zijn er gemaakt bij de verschillende dagen! Ik ben benieuwd naar de andere 5 dagen!

 6. Francesca op 18 januari 2015 om 21:28

  Gaat lekker he? Mooie resultaten. Zo leuk om te zien hoe iedereen het anders invult.

 7. Debbie op 18 januari 2015 om 21:46

  Blijft leuk om eraan mee te doen. En al die leuke foto,s te zien die iedereen maakt.

 8. Marije op 19 januari 2015 om 09:42

  Ik vind het echt heel leuk deze challenge. Maar de laatste drie thema’s vind ik wel moeilijk hoor, haha! Daar moet ik nog even over nadenken. Het is wel superleuk om te zien hoe iedereen het invult. Ik vind toch dat er bij wintergevoel veel winterse dingen staan, ook al voelt het buiten soms een beetje meer als herfst. En sneeuw is creatief ingevuld 😀

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje