De eerste vijf (MKA-wintereditie)

Ik had eigenlijk deze post voor gisteren in mijn hoofd, maar soms lopen dingen gewoon nét iets anders dan je in je hoofd hebt. Gelukkig werk ik niet voor een baas dus hoef ik me geen zorgen te maken over mijn functioneringsgesprek haha! Goed, even to the point. Mama kijkt anders, de wintereditie. Weer een groot succes vind ik. Er doen niet zoveel mama’s mee als de eerste keer, maar daar had ik al rekening mee gehouden.

Tenslotte voelt het ook niet echt als winter (alhoewel ik nu sneeuw uit de lucht zie vallen) plus in de zomer maak je nu eenmaal sneller foto’s dan op een druilerige dag zoals vandaag. Helemaal niet erg, want dit betekent minder werk voor mij haha! ‘Elk nadeel heb zun voordeel’!

Vandaag deel ik de eerste vijf collages. Ik heb, samen met Marieke, telkens 12 foto’s uitgekozen. Het waren er meer maar we hadden besloten om het qua collages klein te houden. Mijn Instagram volgers hebben ze al gezien, maar voor al mijn andere fans.. *knipoog*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

De eerste vijf

Wintergevoel collage
Dag 2 Sneeuw wit
dag 3 warmte
de eerste vijf
Dag 5 Geur Collage

 

Ik vind het echt prachtig om te zien hoe iedereen dingen op hun eigen manier interpreteren. Dat is ook mijn opzet met deze “challenge”! Iedereen is anders, elke mama is anders. Maar dat is juist het mooie eraan. Zo leer je van elkaar en blijf je niet alleen in je eigen hokje zitten maar kun je dus ook de wereld zien door andermans ogen!

Wil je zien welke foto’s Alittleblink en Mamaliefde hebben ingestuurd? Check dan hun blog!

8 reacties op “De eerste vijf (MKA-wintereditie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *