Mijlpaal: de eerste stapjes..

Mijn man en ik kunnen op dit moment niet trotser zijn op onze kleine meid. In de 14 maanden update vertelde ik al dat ons dochtertje haar allereerste stapje had gezet in bad. Het bleef echter bij dat ene stapje tot aan vandaag! Ze had al een paar keer daarna laten zien dat ze 1 stapje kon zetten, maar deed dit echt zelden. Sowieso de week na haar eerste stapje deed ze niets tot afgelopen weekend. Ze liet even zien dat we het toch niet gedroomd hadden dat ene stapje.

Tot vandaag.
Want vandaag zette ze twee stapjes.
Nee, niet de enige twee.. daar schrijf ik geen heel artikel over. Maar laten we beginnen bij die 2 stapjes. Want die maakte ze niet thuis. Nee ze zette haar twee stapjes na elkaar bij Anita. En dit deed ze 4x waarvan 2x vlak na elkaar. Je kon gewoon merken dat ze er echt mee bezig was. Hup, twee stapjes – vallen – opstaan – weer twee stapjes.

Eenmaal thuis vertelde ik aan mijn man dat hij haar echt in de gaten moest houden want ze zou zeker weer proberen stapjes te zetten. Nog geen minuut nadat ik het zei zette ze weer wat stapjes. Maar dit keer geen twee, nee een stuk of 7! Natuurlijk had ik de camera of telefoon niet bij de hand om dit op te nemen. Gelukkig deed ze het naderhand nog een paar keer en kon ik toch nog een klein filmpje maken…

Fay haar eerste stapjes

Wanneer het filmpje niet te zien is, kun je hem bekijken via mijn Youtube kanaal.

Zie je ook hoe trots ze zelf is? En terecht want ze doet het toch maar eventjes. Ik blijf het knap vinden, hoe zo’n klein kindje opeens gaat staan en zomaar die stapjes zet. Al weet ik ook wel dat de meeste kindjes dit op een gegeven moment doen, toch blijft het indrukwekkend!

22 reacties op “Mijlpaal: de eerste stapjes..

Reageren is niet mogelijk.