Project Pepernoot: de eerste spreads

projectpepernoot2014

Aangezien ik echt twee linkerhanden heb en dus eigenlijk nooit knutsel ben ik nu extra trots. Niet dat mijn eerste spreads (=pagina’s) van dit project nu zo hoogstaand zijn, maar meer omdat ik doorgezet heb. Al tijdens mijn zwangerschap kwam ik in aanraking met Project Life en heb een mini album gemaakt over de zwangerschap. Nadat Fay geboren was heb ik wel een poging gewaagd verder te gaan… Maar tevergeefs.

Nu heb ik het weer opgepakt en het gaat echt lekker! Vandaag wil ik jullie dan ook de eerste 2 spreads (= 4 pagina’s) laten zien van Project Pepernoot. Dit project komt uiteindelijk in het babyalbum van Fay haar eerste jaar.
project life project pepernootHet kaartje ‘hij komt, hij komt’ zat in het pakketje wat je bij de workshop kon bestellen. De kaart waarop ik geschreven heb ook, al heb ik er wel nog wat stickers opgeplakt. Met een witte Sharpie schreef en tekende ik ook op een foto. Dit droogt direct en is echt heel fijn. Zoals je ziet gebruik ik graag washi tape..
project pepernoot project life kaartjeEen van de kaartjes even uitgelicht. Ik heb de 4 foto’s met een programma in een collage gezet en zo afgedrukt. Omdat hij te klein is om zo in een vak te plaatsen heb ik hem op een groter kaartje geplakt met washitape.
project life project pepernoot spread
De tweede pagina, oftewel de achterkant van de eerste pagina. Als je goed kijkt zie je linksboven inderdaad hetzelfde patroontje terugkomen als op de voorkant. Ik heb er wel wat sequens op geplakt die eruit zien als pepernoten. Ook het kaartje van ‘keep calm’ komt weer uit het pakket. Aangezien ik veel foto’s had en echt niet kon kiezen heb ik ze dus op deze manier bij elkaar gezet. Slim toch?project life project pepernoot de eerste spreadsDeze nieuwe pagina maakte ik maandag, gisteren dus. Zoals je ziet is Fay echt een hele leuke Piet. Ik kon het dan ook niet laten om deze hele pagina vol met haar als Pietje te maken. project life project pepernoot kaartjeMet een punch maakte ik de rondjes van verschillende soorten papier en met de dubbelzijde tape plakte ik ze op een touwtje. Zo lijkt het net een slinger. Ik heb het zo gedaan omdat ik niet goed wist wat ik moest schrijven haha.
project life project pepernoot de eerste spreadsDan weer de achterkant. Fay heeft Sint en Piet maar liefst 2x mogen ontmoeten. Eerst bij opa op het werk en daarna hier in het dorp. Ze vindt vooral Piet erg leuk!
project life card project pepernoot Dit kaartje zat ook in het pakket, maar ik bewerkte hem met washitape die ik van de Hema heb en de cadeautjes zijn eigenlijk ook van de Hema, eigenlijk zijn het labeltjes die je ergens aan hangt. Maar ik heb ze zo gebruikt. Slim toch?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in mijn album te nemen.  

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Diana Carlton op 2 december 2014 om 08:19

  Wat creatief! Het ziet er erg leuk uit. Ik weet nu ook direct wat ik moet doen in de kerstvakantie; fotoalbums maken van de afgelopen 3 jaar van Levi 😉

 2. Jess op 2 december 2014 om 08:36

  Wat ziet dat er leuk uit! Knap hoor voor iemand met twee linkerhanden. Ik heb ook zulke klauwtjes en doe het je beslist niet na. Die foto’s van Fay zijn enorm schattig trouwens. Ze wordt groot!

 3. Insoon op 2 december 2014 om 08:54

  Wat leuk gedaan! En mooie herinnering voor later 🙂

 4. Anita op 2 december 2014 om 09:41

  Hij is mooi geworden zeg! Gevarieerd en super vrolijk!

 5. Tamara op 2 december 2014 om 11:00

  Hartstikke leuk geworden! Leuk ook zo de vierkante foto en dan vastplakken met washi

 6. Miranda op 2 december 2014 om 11:10

  Wat leuk gedaan! Lekker vrolijk zo. Mooie foto’s ook, heerlijk die Sinterklaas tijd;)

 7. Monique op 2 december 2014 om 11:17

  Leuk gedaan! Herinnert me er weer aan dat ik echt eens verder moet met Lise haar babyalbum. Op de een of andere manier kom ik er maar niet aan toe…

  • Nicole (misseagles) op 2 december 2014 om 11:54

   Ik ken t hoor.. Rest van haar album ligt ook stil!

 8. Vlijtig Liesje op 2 december 2014 om 11:56

  Ik vind dat het er erg leuk uit ziet!

 9. Marion op 2 december 2014 om 17:28

  Heel mooi geworden, Nicole!

 10. Els op 5 december 2014 om 21:52

  Wow wat creatief, ik wou dat ik dat wat meer had

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje