Bedankavond met De buffetten boer

Naast dat ik wel eens allerlei producten mag testen, mocht ik dit keer een service testen. En niet zomaar eentje, nee een heuse buffettenservice van De Buffetten Boer waarbij alles wat je nodig hebt voor een heerlijk buffet gewoon bij jou thuis bezorgd wordt. Dus ik trommelde een aantal familieleden en vrienden op en gebruikte deze gelegenheid dan ook om hen te bedanken voor hun steun tijdens mijn afvallen

De Buffetten Boer

De Buffetten Boer verzorgt complete buffetten voor groepen vanaf 12 personen. Compleet houdt bij hen echt in dat je naast de buffetten zelf ook bestek, servetten en borden meegeleverd krijgt. En uiteraard ook chafing dish bakken om het eten op te warmen en warm te houden. Ze leveren alles in thermoboxen dus ook geen gedoe met een volle koelkast of een vol aanrecht met afwas. Je mag na het eten alles vies in de kratten terug zetten waarna het de dag erop (in ons geval twee dagen later) weer opgehaald wordt.

Je kunt uit maar liefst acht verschillende buffetten kiezen waarvan er twee lunchbuffetten zijn. Aangezien de meeste mensen niet overdag konden besloot ik een dinerbuffet uit te kiezen. Maar welke was nog wel even moeilijk. Zo heb je bijvoorbeeld een bourgondisch buffet wat natuurlijk bij ons Brabanders past, maar ook een Italiaans buffet met allerlei verschillende (goh echt?) Italiaanse gerechten. Aangezien ik van mijn familie weet dat ze enorm van vlees houden en een stukje vis er ook altijd goed in gaat besloot ik voor het Vis en Vlees buffet te gaan.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Daar zit onder andere in:

  • Botermals kipdijfilet in zachte piri piri saus
  • Oma’s stoofpotje van rundersucade
  • Verse zalm met een heerlijke mosterd saus
  • Scampi spiesjes in dille saus
  • Komkommer appel salade met dille dressing
  • Salade met tomaat, komkommer, rode ui, olijven en feta
  • En dus nog veel meer…

Het buffet

De service en onze beoordeling

Een dag voordat je het buffet besteld hebt krijg je een smsje waarin aangegeven wordt hoe laat de bezorger (om en nabij) alles af komt leveren. Dit is super handig want zo hoef je er niet de hele dag voor thuis te blijven. We lieten het buffet bij mijn ouders bezorgen aangezien zij meer ruimte hebben en zij gaven aan dat de bezorger een hele vriendelijke man was die alles goed uitgelegde. Er werden twee chafing dish bakken bij geleverd en een aantal potten brandpasta. Het enige wat je dan zelf nog even moet doen is ongeveer 2,5 uur voordat je gaat eten een klein laagje water in de chafing dish bakken te doen, de maaltijden die opgewarmd moeten worden zet je in de bakken met de potten brandpasta (aangestoken) eronder. Om het uur een keer roeren en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

(Bestel je een buffet voor 25 personen of meer dan wordt het eten warm geleverd)

Nou ik kan je zeggen… Het was echt verrukkelijk! Er vielen regelmatig stiltes tijdens het eten en wanneer het bij ons stil is kan dat maar één ding betekenen: het eten is lekker! Mijn persoonlijke favoriet was de kip piri piri maar ook de zalm met mosterdsaus. Het is ook echt iets wat ik een keer zelf wil proberen te maken. Overigens hadden we er ook een heleboel stokbroden bij zitten maar ik denk dat slechts de helft op is gegaan. En dat zegt ook veel want meestal eten mensen zich vol aan stokbrood maar nu hadden ze daar helemaal geen trek in.. Het buffet zelf was gewoon te lekker.

Was er dan niets op aan te merken?

Zelf had ik eigenlijk niet zoveel erop aan te merken. Behalve dan misschien dat ze op hun website aangeven dat al het materiaal de volgende dag wordt opgehaald terwijl dat bij ons twee dagen later was. Maar dit was wel van te voren al gecommuniceerd. Mijn vader en broertje hadden wel nog een klein minpuntje gevonden: zij vonden de borden te klein. Ik zelf vind dat helemaal niet erg, zo schep je niet teveel op. Maar zij vonden het gewoon niet handig.

de-buffetten-boer-1

Zoals je wel kun lezen zijn wij zeer tevreden over De Buffetten Boer en zullen wij dit onthouden voor wanneer we weer zoiets willen organiseren.

6 reacties op “Bedankavond met De buffetten boer

Reageren is niet mogelijk.