De bucketlist van een dreumes

bucketlist-van-een-dreumes

In het eerste levensjaar van Fay maakte ik een bucketlist achteraf. Dus eigenlijk schreef ik de mijlpalen op die zij had bereikt. Al keek ik niet alleen naar de grote mijlpalen zoals omrollen, zelfstandig zitten, enzovoort. Maar keek ik juist naar die kleine dingetjes. Dingen die je eigenlijk voor lief neemt maar dat eigenlijk niet zijn. Zoals de eerste keer op een boot of de eerste keer in een groot bad.

Nu ze alweer 1 jaar is lijkt het me leuk om een bucketlist te maken zoals hij hoort. Aangezien Fay nog niet kan praten kan ze mij natuurlijk niet vertellen wat ze allemaal wil doen voordat ze 2 jaar is. Wel kan ik een beetje inschatten wat ze leuk vindt en kijk ik natuurlijk ook naar de dingen die mij leuk lijken om met haar samen te doen.IMG_2946

Bucketlist van een dreumes

 • Een gat graven in het zand
 • Naar de Efteling
 • Zelf bellenblazen
 • Een schilderij maken met vingerverf
 • Helpen met opruimen
 • Een ketting rijgen
 • Waterspelletjes doen
 • Voetballen
 • Alleen van de glijbaan af
 • Naar het buitenland
 • Model zijn (niet voor mama maar bijv voor een kledingmerk)
 • Kamperen
 • Met opa en oma naar een pretpark/dierentuin
 • Een hond uitlaten

De bucketlist is nog niet af, ik zal nog wat dingen toevoegen als ik iets bedenk en uiteraard worden er ook dingen afgestreept wanneer er iets gedaan is. Over een tijdje zal ik weer in een artikel terug komen op deze bucketlist van mijn dreumes.

Hebben jullie nog leuke ideeën die ik kan toevoegen?

Leestip:
Bucketlist Fay
Aanvulling bucketlist Fay
Vakantie bucketlist Fay
Sinterklaas Bucketlist Fay

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Vlijtig Liesje op 5 juni 2015 om 09:10

  Dat gat graven is mijn absolute favoriet!

 2. Cindy op 5 juni 2015 om 11:13

  Helpen met opruimen… Dat vindt mama vast heel leuk!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 6 juni 2015 om 10:09

   Haha ja als ze het goed doet wel ja! Nu is mama helpen alles weer eruit halen wat mama erin heeft gedaan 😛

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje