De bucketlist van een dreumes

In het eerste levensjaar van Fay maakte ik een bucketlist achteraf. Dus eigenlijk schreef ik de mijlpalen op die zij had bereikt. Al keek ik niet alleen naar de grote mijlpalen zoals omrollen, zelfstandig zitten, enzovoort. Maar keek ik juist naar die kleine dingetjes. Dingen die je eigenlijk voor lief neemt maar dat eigenlijk niet zijn. Zoals de eerste keer op een boot of de eerste keer in een groot bad.

Nu ze alweer 1 jaar is lijkt het me leuk om een bucketlist te maken zoals hij hoort. Aangezien Fay nog niet kan praten kan ze mij natuurlijk niet vertellen wat ze allemaal wil doen voordat ze 2 jaar is. Wel kan ik een beetje inschatten wat ze leuk vindt en kijk ik natuurlijk ook naar de dingen die mij leuk lijken om met haar samen te doen.IMG_2946

Bucketlist van een dreumes

 • Een gat graven in het zand
 • Naar de Efteling
 • Zelf bellenblazen
 • Een schilderij maken met vingerverf
 • Helpen met opruimen
 • Een ketting rijgen
 • Waterspelletjes doen
 • Voetballen
 • Alleen van de glijbaan af
 • Naar het buitenland
 • Model zijn (niet voor mama maar bijv voor een kledingmerk)
 • Kamperen
 • Met opa en oma naar een pretpark/dierentuin
 • Een hond uitlaten

De bucketlist is nog niet af, ik zal nog wat dingen toevoegen als ik iets bedenk en uiteraard worden er ook dingen afgestreept wanneer er iets gedaan is. Over een tijdje zal ik weer in een artikel terug komen op deze bucketlist van mijn dreumes.

Hebben jullie nog leuke ideeën die ik kan toevoegen?

Leestip:
Bucketlist Fay
Aanvulling bucketlist Fay
Vakantie bucketlist Fay
Sinterklaas Bucketlist Fay

3 reacties op “De bucketlist van een dreumes

Reageren is niet mogelijk.