De blije doos (unboxing)

de blije doos ophalen prenatal

Wanneer je zwanger bent kunt je bij allerlei winkels/bedrijven een doos afhalen waarin allerlei spulletjes en kortingsbonnen zitten. Zo heb ik in het begin van de zwangerschap toen nog niemand het wist stiekem bij de Babydump een doos gehaald en nu kreeg ik onlangs van de Prénatal een afhaal bericht voor “de blije doos”.

De blije doos ontvang je ongeveer in je 5e maand van de zwangerschap en is een samenwerking tussen verschillende bedrijven. Om de blije doos te ontvangen kun je je inschrijven via de website van Prénatal of wij.nl.

Lees ook: Hallo mama babydoos van Jumbo (gratis)

De inhoud (unboxing) van De blije doos

Het merendeel van de doos bestaat uiteraard uit reclame en lokkertjes. Het is niet voor niets ‘gratis’. Maar naast al die foldertjes die bij mij 9 van 10 keer toch in de oud papier bak gaan zitten er ook handige andere producten in. Hieronder een overzicht ervan met bij elk product een korte uitleg. (Let op: dit was in 2013 de inhoud, deze kan inmiddels veranderd zijn).

Van Pampers zit er een pak van 25 newborn luiers in. Erg handig voor de eerste paar dagen om al in huis te hebben. Die hoef ik dus zelf niet meer te kopen. Ben wel erg benieuwd naar Pampers. Is het normaliter zijn geld waard? We zullen het zien..

 

Dan een flesje van Avent/Philips. Het toeval wil dat mijn moeder laatst nog tegen me zei dat dit merk erg goed is en ik eigenlijk sowieso daar een flesje van in huis moest hebben. Nou tadaaa daar is hij dan mams! Handig he!

 

Sudocreme. Een heilig middel niet alleen voor baby’s maar ook voor jezelf. Geloof dat mijn moeder dit heel mijn leven al gebruikt voor droge huid. Dus ook hier ben ik erg blij mee!

 

Tsjah, who doesn’t love mama?! Heb nu geloof ik al een stuk of 4 fiepjes, allemaal gekregen, maar deze is toch wel 1 van de leukste hihi.. En Bibi is uiteraard een zeer bekend merk ook, hoor daar goede dingen over. Ben benieuwd wat onze kleine meid ervan vindt!

 

De sokjes mogen uiteraard niet ontbreken. Die zaten ook in het pakket van de Babydump. Lekker simpel, maar altijd handig om te hebben. Van de Prénatal zelf.

 

Dan ook iets voor de zwangere mama zelf. Ik ben er blij mee, want ik vind dit dus eigenlijk best lekker! Dus als je mij een avondje aan het bier ziet, schrik niet. Het is alcohol vrij.

 

Dan het laatste product, ik moest even heel goed kijken wat het was. Een vaatwastablet of voor de was? Maar het is toch dat laatste. Van Ariel. Prima, gebruiken sowieso zelf altijd al van die vloeibare tabletten voor in de was. Dus nu eentje extra!

 

Dan alle foldertjes, het ligt nog allemaal op elkaar dus het lijkt mee te vallen. Toch is het best veel. Gelukkig zitten er ook handige dingen bij zoals kortingsbonnen van de Prénatal en Pampers. Toch dingen waar je nog iets aan hebt.

 

Dan als laatste de magazines. De Party mag je bij me op komen halen, dit soort dingen lees ik dus echt nooit. Maar de andere twee zijn wel handig, vooral als het even niet zo druk is op het werk. Kan ik tussendoor even lezen…

Blij van De blije doos

Nou dit was hem dan. De blije doos! Ik werd er best blij van moet ik eerlijk zeggen, toch wel wat dingetjes die ik nog niet had of juist wilde kopen nog. Dus erg geslaagd! (en dan neem ik alle mailtjes die ik door het aanvragen hiervan ontvang maar voor lief)
Je kunt je eigen blije doos bestellen (als je zwanger bent) via www.deblijedoos.nl!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Jess op 26 november 2013 om 13:34

  Leuk hè al die gratis dozen. De inhoud is niet veel veranderd sinds anderhalf jaar geleden. Die speen, sudocreme, wastablet, sokjes en bavaria had ik ook. Die sokjes waren heel fijn trouwens haha. Wij hadden die fles van Tommee Tippie.

 2. Insoon op 26 november 2013 om 14:44

  Al met al toch nog heel wat nuttige producten en handig hoor, zo’n pak pampers. Weet nog dat mijn neefje en nichtjes de luiers van Kruidvat hadden.. Sudocrème is altijd handig om in huis te hebben en volgens mij kun je van flesjes en speentjes niet genoeg in huis hebben 😉

  Een fijne dag!

 3. liefmeisje1988 op 29 november 2013 om 14:31

  Wat een mooie blije doos heb je gekregen. En sudocreme is nooit verkeerd. Ikzelf gebruikt het ook vaak.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje