De antwoorden die je altijd al wilde weten

Een poosje geleden vroeg ik aan jullie wat je altijd al wilde weten over mij. Ik kreeg gelukkig een hoop vragen in de reacties. Fijn, want dat betekent dat jullie nieuwsgierig zijn. Ik heb wel een aantal eruit gepikt die ik apart ga behandelen. Zo kwamen er vragen over mijn man die hij apart in een artikel zal beantwoorden en heb ik ook al een “waarom ik blog” ingepland. Vandaag dus alle andere antwoorden op de vragen die ik kreeg.

De antwoorden:

Wat is je lievelingskleur?  Als je bij mij in de woonkamer kijkt dan zou je denken dat het rood is. We hebben namelijk veel rode accessoires naast de rode bank en stoel. Maar ik denk dat mijn echte lievelingskleur toch echt turquoise is. Als ik ergens dat kleurtje zie, maakt niet uit of het kleding is of een mok of ketting, ik wil het!

Zouden jullie nog een kindje willen? Deze vraag beantwoord ik momenteel heel wisselvallig. Samen met mijn man heb ik het erover gehad en dan zeg ik eigenlijk altijd dat ik wel een tweede wil. Maar stiekem vind ik het echt enorm eng en weet ik niet of ik het aandurf. Gelukkig zijn we er wel samen over eens dat ik eerst beter moet zijn voor we er eventueel weer aan denken. Dat scheelt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat is jouw grootste droom (kijkend naar ‘the bigger picture’) in het leven? Poeh dit vind ik een pittige vraag. Mijn dromen veranderen nogal. Als je me deze vraag 5 jaar geleden stelde zou ik iets heel anders zeggen dan nu. Mijn grootste droom nu is denk ik iets kunnen opstarten waarmee ik veel mensen kan helpen. Wat dat precies is weet ik niet, maar ik zou graag anderen verder willen helpen in het leven.

Welke eigenschap van jezelf zou je willen veranderen? Er zijn nogal wat eigenschappen waar ik niet zo blij mee ben, maar waar ik het minst blij mee ben is dat ik altijd en overal beren op de weg zie. Ik bedenk bij elk ding wel 100 dingen die mis kunnen gaan waardoor ik vaak datgene al niet onderneem.

Wat is de grootste blunder die je ooit maakte? Ik kom nogal eens wat mensen tegen die me ergens van herkennen. Meestal herken ik hen ook of het kwartje valt na een paar seconde. Toen kwam ik iemand tegen die ik dus niet herkende, ook niet na een paar seconde. En ik durfde gewoon niet te zeggen dat ik het niet meer wist want zij was zooo enthousiast en blij om mij weer te zien. Op een gegeven moment vroeg ze naar mijn ouders, hoe het ermee ging en nadat ik geantwoord had vroeg ik (uit beleefdheid) naar haar ouders.. Bleek haar moeder te zijn overleden, maar dat wist ik toch? Ik voelde het schaamrood op mijn kaken staan!!

Welk dier zou je willen zijn? Een dolfijn. Ik ben helemaal gek van het water en het lijkt me heerlijk om de hele tijd in het water rond te mogen zwemmen. Ook zijn het hele gevoelige dieren en zwermen ze altijd samen. Ja, het lijkt me echt prachtig om een dolfijn te zijn!

Nooit meer tanden poetsen of nooit meer je haren wassen? Dan zou ik voor nooit meer mijn haren wassen gaan. Je haren kun je nog bedekken ofzo, maar ik zou het vervelend vinden om geen frisse mond te hebben!

Waar zou je met trots op terug willen kijken als je 50 jaar bent? Als ik 50 ben hoop ik met trots te kunnen kijken naar mijn dochter (en eventueel nog een ander kind) en te zien dat ik haar goed heb opgevoed. Verder zou ik ook met trots willen terug kijken naar de veranderingen die ik heb doorstaan en naar de vriendschappen die ik heb gehad of nog steeds heb.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, was het liefde op het eerste gezicht? Mijn man en ik hebben elkaar in een voetbalstadion ontmoet. Hij was samen met een vriend naar het voetbal en ik werkte daar. Zijn vriend kende ik toevallig, hij had bij mij op de basisschool gezeten. Zo ontmoette we elkaar dus, die vriend stelde ons aan elkaar voor. Vanuit Bart was het inderdaad liefde op het eerste gezicht, bij mij kwam het pas jaren later. Wel hielden we sporadisch contact, maar de vonken vlogen pas over in 2011 met carnaval. Ik was toen net een paar maanden terug uit Aruba en had mannen eigenlijk afgezworen maar kwam Bart tegen.. En wauw, hij was goed opgedroogd haha! Een paar maanden hadden we onze eerste echte date (nadat we al een aantal keer hadden afgesproken met anderen erbij) en sindsdien zijn we onafscheidelijk!! antwoorden

Wat zou jij kiezen? Nooit meer tanden poetsen of nooit meer haren wassen?

10 reacties op “De antwoorden die je altijd al wilde weten

  • Wat een vreselijke vraag die laatste. Ik weet hoe erg ik het vind om vette haren te hebben. Nog niet eens dat het er niet uitziet, maar mijn hoofdhuid raakt dan echt heel geïrriteerd. Ik zou dus gaan voor nooit meer tandenpoetsen en dan heel veel mondwater gebruiken of zo. Dolfijn! Wat een goede keus! Ik doe met je mee. Lekker samen zwemmen!

  • Pfoe… Ik denk dat ik met Marion mee ga: Nooit meer tanden poetsen, maar wel mondspray, mondwater, kauwgom enzo gebruiken. Wat een leuk verhaal van je man! Ik heb ook in een voetbalstadion gewerkt, 7 jaar lang ofzo, was een toffe tijd.

  • Mooie droom! En nu krijg ik gewoon mijn eigen vraag terug. Hmm dan zou ik gaan voor nooit meer haren wassen. Met droogshampoo kan je al veel bereiken en ik heb wel eens gehoord dat je je haar ook helemaal kan resetten als je het niet meer wast. Dat gaan we dan maar uitproberen.

  • De eigenschap ‘Zoveel dingen bedenken waarop het mis zou kunnen gaan en daarom dingen niet aan durven te gaan’ ken ik maar al te goed. Heel irritant. Gelukkig weet ik het van mezelf en telkens als ik mijzelf hier op betrap, kies ik gewoon voor de andere optie: doen.
    Ik zou kiezen voor nooit meer mijn haren wassen. Haren kan je ook afknippen/scheren. Leuk hoofddeksel of een pruik op en klaar 😉

  • Vreselijke vraag haha! Ik zou gaan voor nooit meer tandenpoetsen. Mijn haar is geen redding aan als ik het niet zou wassen, maar voor je mond kom je met flossen en mondwater nog een heel eind 😛

  • Leuk om te lezen! En wat zijn jullie een leuk setje samen 🙂
    Oh en ik zou mijn haren nooit meer wassen…daar is dan droogshampoo voor in case of emergency

Reageren is niet mogelijk.