De 7 mooiste romantische drama films

Oke ik geef het direct toe. Ik wilde eigenlijk een top 5 maken van de mooiste romantische drama films, maar het lukte me gewoon niet om te kiezen tussen zeven films. Tsjah, na een uur dubben (echt niet haha!) besloot ik om ze gewoon alle 7 hier op de blog te zetten. Niemand die me op mijn vingers tikt namelijk dat 7 films niet mag. Dat is nou het mooie aan het zijn van een ‘eigen baas’, haha.

Bij alle onderstaande films heb ik moeten huilen en alle onderstaande films zou ik opnieuw en opnieuw kunnen kijken. Ja ik ben een softie en ik ben er trots op!!

The notebook (2004)

the-notebook

Dit is denk ik een film die geen introductie meer nodig heeft. Ken jij hem nog niet? Dan zou ik NU op het kruisje van deze pagina klikken en de film gaan huren, streamen of hoe jij dan ook je films bekijkt. 

Save haven (2013)

mooiste-romantische-drama-films

Deze film gaat over een jonge vrouw die in een klein dorpje terecht komt waar niemand haar kent. Het is de bedoeling ook dat niemand haar leert kennen maar toch raakt ze in een relatie met een knappe weduwnaar en haar alleenstaande buurvrouw. Ze wordt verliefd maar blijft worstelen met het duister geheim wat ze met zich meedraagt. 

Love and honor (2013)

85525

Een jonge soldaat gaat samen met zijn beste vriend terug naar Amerika om daar zijn vriend te helpen in het veroveren van het hart van een vrouw. Echter leven ze in een tijd dat de soldaten uitgespuwd worden en dan raakt hij ook nog eens verliefd. 

The longest ride (2015)

108775

Deze film heb ik onlangs nog gezien. Je kunt zeggen dat het een ‘slap’ aftreksel is van the notebook, maar ik hou gewoon van dat zoetsappige. Je kunt haast voorspellen hoe de film loopt en daar hou ik van. Het gaat over 2 jonge mensen die beide in een hele andere wereld leven en samen het leven redden van Ira, een oudere man met een fascinerend verhaal te vertellen. 

The vow (2012)

74583

Een film met Channing Tatum. Zo meer hoef ik niet te zeggen toch? Haha. Nou vooruit dan, de film gaat over een vrouw die nadat ze in coma heeft gelegen haar geheugen kwijt is van de afgelopen 5 jaar. In die vijf jaar heeft ze een man leren kennen, is ze getrouwd en hebben ze vele plannen samen. Maar zij herinnert zich helemaal niets meer dus haar man moet haar opnieuw voor zich winnen.

The best of me (2014)

100326

Ook deze film heb ik pas geleden gezien. Geen film over brieven uit het verleden, maar wel eentje waarbij 2 geliefden elkaar meer dan 20 jaar niet gezien hebben en nu weer op elkaars pad komen. Hoe het afloopt….?

Dear John (2010)

En nogmaals Channing Tatum! Dit keer speelt hij een jonge soldaat die tijdens zijn verlof verliefd wordt op een prachtige jonge vrouw. Wanneer hij weer op uitzending moet beloven ze elkaar brieven te schrijven om zo hun liefde levend te houden. Hoe dat afloopt….

Eigenlijk kon ik nog wel meer mooie romantische drama films opnoemen, maar dit waren de eerste die in me opkwamen.

>> Lees ook: Netflix Original series

Heb jij ze allemaal gezien?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Godelieve op 28 juli 2015 om 08:32

  Ik moet bekennen dat ik deze geen van allen heb gezien! Mijn mannen kijken meestal naar hele andere films. Maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar deze films 😉

 2. Gerdien op 28 juli 2015 om 09:51

  Haha, duidelijk fan van Nicholas Sparks ? Ik hou er ook van!

 3. Leonie op 28 juli 2015 om 10:03

  Alleen The Notebook gezien! De ultieme romantische film, natuurlijk 😉
  Wel heel nieuwsgierig naar de anderen. Leuk dit lijste!

 4. Priscilla op 28 juli 2015 om 10:09

  Ik heb the Notebook en Dear John gezien maar moet eerlijk bekennen dat ik meer van de romantische comedy ben ?

 5. Vlijtig Liesje op 28 juli 2015 om 11:00

  Ik heb er zelfs niet een gezien. Terwijl ik vroeger toch best van romantische films hield.

 6. Jenn op 28 juli 2015 om 12:18

  Niet allemaal, maar de meeste wel 🙂

 7. Gwen op 28 juli 2015 om 15:28

  The Longest Ride en Best of Me staan ook nog op mijn watchlist 😀 Die andere vind ik allemaal ook supermooi!

 8. Birgit Roobol op 28 juli 2015 om 22:14

  Toevallig Nicholas Sparks fan? 😉 Haha. Alle films zijn verfilmingen van de Nicholas Sparks boeken. Trouwens echte aanrader om ook de boeken te lezen. 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 28 juli 2015 om 22:40

   Haha ja heel toevallig hoor 😉 En thanks voor de tip, zal eens naar de boeken op zoek gaan 🙂

 9. Nicoline op 29 juli 2015 om 10:05

  The notebook is zo mooi! Echt één van mijn favoriete! Heerlijk zwijmelen hihi!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje