Datenight: Bon Bini Holland

lagoon-911963_1280

Gisterenavond hadden mijn man en ik weer eens een datenight samen. Geen avond waarbij we de kleine wegbrachten naar oma omdat meneer paraat moest staan voor de raad van elf, nee echt een datenight. Zo’n avond waarbij je nog even wat extra make-up opdoet en dat ene lekkere geurtje opspuit. Het was een vrij onverwachte datenight aangezien we pas op donderdagavond besloten om naar de bioscoop te gaan. Mijn schoonouders hadden namelijk vrijkaartjes voor de Pathe gewonnen en wij mochten er gebruik van maken!

Mijn man wist het al meteen; hij wilde naar Starwars. Maar dat was iets waarvan ik echt niet warm voor liep. Ik heb er echt helemaal niks mee, dus dat was even jammer voor hem. Maar als troost werd het de tweede film op zijn lijstje: Bon Bini Holland. Het zou niet mijn eerste keus zijn, maar ik had wel zin in een avondje lachen. Het leuke aan een film kijken met mijn man is vooral zijn lach. Echt ik zou zijn lach uit een volle zaal eruit kunnen pikken, zo aanstekelijk. Zo ken ik er overigens nog eentje, mijn tante haha. Maar dat is weer een heel ander verhaal.

We besloten naar Helmond te gaan omdat de stoelen daar echt heerlijk zijn en het is iets dichterbij dan Eindhoven. De film begon om 20.15 en wij waren er lekker op tijd. Nog even wat popcorn halen en naar de wc en we waren er klaar voor. De zaal zat redelijk vol uiteindelijk en zoals ik ook al tweette had ik mijn bak popcorn natuurlijk al voor de helft op voordat de film überhaupt begon. Dat krijg je als je eerst een half uur naar reclamefilmpjes enzo moet kijken haha.

Wat vond ik van de film?

Jandino Asporaat is bekend van zijn eigen tv show (de DINO show) en de typetjes die hij doet en deze typetjes komen ook in de film allemaal voor. Nu moet ik toegeven dat ik de meeste typetjes eigenlijk helemaal niet zo leuk vind. Jandino zelf wel, maar sommige karakters die hij speelt dus niet, ik vind ze vaak veel te grof. Daar ben ik niet zo van. Toch heeft dit me niet beïnvloed in mijn mening over de film.

Want stiekem vond ik hem eigenlijk best leuk. Er zit een leuk verhaal in, er spelen hele leuke en goede acteurs in mee en het is gewoon een fijn avondje vertier. En dat is ook het doel wat Jandino heeft met deze film. Vermaak. Sommige grappig waren echt too much, maar over het algemeen heb ik me echt ziek gelachen haha. De verrassende rol had Teun Kuilboer vond ik. Ik ken hem eigenlijk alleen uit de serie Bluf, als pokerspeler. Dus het was even lastig om er doorheen te kijken, maar ik vind hem echt geniaal. Daarnaast vond ik de tegenspeelster van Jandino ook echt prachtig en een hele leuke rol hebben.

En dan Jandino zelf niet te vergeten. Als hij ‘zichzelf’ speelde vond ik hem nog het allerleukst, maar ook Judeska vond ik zelfs grappig. Zijn nieuwste typetje Gerrie daar heb ik niet zoveel mee. Ik vind haar wel leuk als ze danst, dan lig ik in een scheur.

Maar goed aan het einde van de film had mijn man de tranen nog over zijn wang lopen van het lachen dus dan weet je dat het geslaagd was. Eenmaal weer thuis was ik van plan om even snel deze blog te typen en dan samen The Voice terug te kijken. Dit onder het genot van een lekker rood wijntje en een bakje chips. Dit heb ik ook gedaan, alleen dan niet samen haha. Mijn man lag namelijk al vrij snel te slapen op de bank hihi…

Ach ja, op naar de volgende datenight 😉

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Channa op 19 december 2015 om 06:43

  Ahhh leuk samen naar de film. Wij hebben maandag datedag 🙂 de film lijkt mij overigens niet zo, maar ik ben meer van actie/thriller 😉

 2. Charlotte op 19 december 2015 om 08:36

  Gezellig een avondje samen. Echt super lang geleden dat wij naar de bios zijn geweest. Kunnen we ook wel weer een keer doen!

 3. Nicole op 19 december 2015 om 08:41

  Klinkt als een goede date night! Maar ehhh.. De raad van elf? Wat is dat?

 4. Anita op 19 december 2015 om 11:00

  Wat fijn dat de film leuk was!

 5. Cindy op 19 december 2015 om 14:26

  Fijn dat jullie aan datenights doen, is volgens mij heel belangrijk! De film zelf trekt me niet, ik ben totaal geen fan van Jan Dino. Wel leuk dat jullie zo’n leuke avond hebben gehad.

 6. Simpel, met een snufje liefde op 20 december 2015 om 12:04

  Datenight. Ik vind ze af en toe heerlijk. Wij hadden er gisteren ook een. Jongens zijn uit logeren en wij zijn ook naar de pathe in helmond gegaan. Niet naar dezelfde film. Af en toe heb je dat als stel echt nodig.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje