Date night.. uh weekend!

Afgelopen weekend zijn Bart en ik een paar dagen weg geweest. Lekker met zijn tweetjes. De hond en het konijn logeerden bij mijn ouders, dus die hadden ook ‘vakantie’ en wij konden even een paar dagen gaan en staan waar we wilden, wanneer we wilden en zolang we wilden. Dat was echt even flink genieten en eerlijk toegegeven, we waren er ook wel weer ontzettend aan toe!

Afgelopen maanden zijn zo hectisch geweest met de bruiloft in de planning, de bruiloft zelf, het zwanger worden en dan ook nog een puppy erbij. We waren bek af, gestrest en nog veel meer. Dan komt er ook nog eens bij dat we komende week gaan tekenen voor een nieuw (huur)huis, dus ook dat is een onderdeel van elke dag. We zijn al druk aan het inpakken, uitzoeken, rommel naar de stort aan het brengen en breken onze hoofden nog nét niet over de vraag wat we nu voor vloer in de slaapkamer willen.

Je begrijpt het al, die paar dagen weg kwamen als geroepen!
Donderdagochtend vertrokken we naar Antwerpen met als hoogtepunt toch echt wel de show van BRUNO MARS diezelfde avond nog in het Sportpaleis. We hadden staanplaatsen maar ik kreeg een stoel in verband met de zwangerschap en mijn brandende been en het was alleen maar genieten! Heerlijke nummers, geweldige crew, super goede live stem en wat een show! Vuurwerk, lichtshow, dance moves, special effects, alles zat erop en eraan!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Verder hebben we nog heerlijk geshopt in Antwerpen, het viel voor mij wat tegen omdat er maar weinig zwangerschapskleding te vinden was in het centrum zelf, maar voor Bart hebben we een super gave leren jas gescoord en het lunchen in de Stadsfeestzaal was ook wel bijzonder. Verder vele dingen bezichtigd zoals het MAS en de prachtige gebouwen rondom de grote markt. Ook naar de Zoo geweest van Antwerpen, wat zijn zeehondjes toch leuk he en wat was Bart jaloers op de olifant die we zagen… We hebben lekker gegeten bij Poco Loco en de film We’re the Millers was ook echt hilarisch!

Al met al een geweldige paar dagen samen, heerlijk alle stress eruit gegooid en gewoon genoten van elkaar. Dit is iets wat we echt vaker willen doen, vooral straks na de verhuizing als alles klaar is wordt het weer tijd voor een dagje (of 2) even alleen wij samen… Al het ander wordt dan tijdelijk vergeten..

Welkom date night/day/weekend!

4 reacties op “Date night.. uh weekend!

  • Heerlijk! Soms is het gewoon nodig om even op te laden. Wij zijn gisteravond ook met zijn tweetjes op stap geweest terwijl opa en oma aan het oppassen waren. Zo fijn om even weer met zijn tweetjes te zijn en te genieten.

  • Heerlijk om er zo nog even met zijn tweetjes uit te kunnen gaan he? Soms is dat gewoon ook even nodig, gewoon even er uit, even weer de accu opladen en gewoon lekker genieten…

  • Heerlijk! Heb ik sinds vorig jaar niet meer gedaan en na ons eerste ICSI behandeling. Ik merk wel dat ik er echt aan toe ben. Willen dit jaar nog wel eventjes ertussen uit. Welke pup/hond/hondje hebben jullie? Hier een Golden Retriever die is net 4 geworden.

    • Wij hebben ook een golden retriever! Inmiddels is hij bijna 5 maanden! En het is echt nodig om af en toe even met zn 2en te zijn al lijkt me dat straks heel moeilijk, want je wilt je kindje niet achter laten…

Reageren is niet mogelijk.