Dansen op muziek met de Luminous Speakers van BigBen

Luminous-Speakers-van-BigBen

Onze dochter is een echt feestbeest. Ze houdt van dansen & zingen en het liefst de hele dag door. Maar met muziek afspelen via de laptop krijg je niet echt het beste geluid. We hadden dus een speaker nodig. En plots was daar de Luminous Speaker van BigBen om te testen.

Een lamp of een speaker?

Wanneer je aan een speaker denkt dan zie je waarschijnlijk een rechthoekig of vierkant design voor je waar geluid uit komt. Je denkt in ieder geval niet aan een beertje, hart, konijn of eenhoorn. En toch is dat hoe het design van de Luminous Speakers van BigBen eruit ziet.

Op het eerste oog lijken deze grote figuren meer op een lamp. Maar het is veel meer dan dat. Het is een lamp, draadloze bluetooth speaker en discolamp in één!

Draadloze bluetooth speaker

Je kunt met deze toffe speaker overal muziek afspelen doordat hij draadloos is. De Luminous speaker bevat een hele sterkte bluetooth connectie met een bereik van 10 meter. Je kunt dus zelfs op zolder zitten met je telefoon en vanuit daar streamen naar de speaker die beneden staat.

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kinderkamer.

Heb je geen bluetooth verbinding op het apparaat waarmee je wilt streamen? Geen probleem. Er zit namelijk ook een 3,5 mm kabel bij waarmee je de speaker aan kunt sluiten op het apparaat naar keuze. De draadloze bluetooth speaker werkt met een oplaadbare lithiumbatterij die maximaal acht uur meegaat. Ideaal dus!

Licht en geluid

Wij hebben het konijn ontvangen en deze staat momenteel in de woonkamer. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij naar Fay haar kamer zou gaan. Maar ik vind hem zelf veel te leuk en handig. Wanneer we even lekker willen dansen zet ik Spotify aan en gebruik ik de kleine afstandsbediening van de speaker om het licht en geluid te regelen.

Je kunt ervoor kiezen om het licht op wit te laten staan. Maar je kunt hem ook op zes andere kleuren zetten. Wat ook erg leuk is, is dat je hem op discostand kunt zetten. Dat is de stand die Fay het leukste vindt, want de speaker ‘danst’ dan mee op muziek qua licht. Net zoals een discolamp.. Wij zijn in ieder geval enorm blij met ons ‘konijn’ en hij is al niet meer weg te denken in ons huishouden.

Wil jij deze leuke speaker ook als blikvanger in huis? Hij is onder andere hier te koop voor €49,99.

Winactie

Op mijn Youtube kanaal vind je trouwens een winactie omtrent een ander product van BigBen. Een leuke wekkerradio met opneem functie en projector! Neem snel een kijkje..

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje