Dagje uit naar DippieDoe in Best

dagje uit dippie doe best

In juli zijn wij een dagje naar DippieDoe in Best (bij Eindhoven) geweest. DippieDoe is een attractiepark speciaal voor de wat jongere kinderen. Op hun website staat dat het voor kinderen tot 12 jaar is, zelf gok ik dat het meer voor kinderen tot een jaar of 10 is. Ze hebben zowel een binnen als buiten gedeelte en hebben ook echt rekening gehouden met de allerkleinsten. Diverse hoekjes zijn afgebakend voor de jongste onder ons, wat erg prettig is. Het park is eigenlijk heel overzichtelijk en alhoewel het langs het water ligt kunnen de kinderen daar niet komen.

Verschillende attracties bij DippieDoe

Onze dochter was al naar DippieDoe geweest met haar schoolreisje en wist dus al van alles te vertellen. Maar wij wilden het natuurlijk ook zelf ervaren hoe het is. Wij zijn voornamelijk buiten geweest omdat het een mooie dag was en de attracties daar erg leuk zijn. Maar ook binnen is genoeg te doen. Er is een heel groot speeltoestel waarbij je helemaal naar boven kunt, van de glijbaan af kunt en nog veel meer. Verder heb je ook nog twee speciale gedeeltes voor kinderen onder de vier jaar, een carrousel en een vrije val. Die vrije val is iets wat onze kinderen echt geweldig vonden. Ze mochten zelfs twee keer achter elkaar omdat er geen wachtrij was. Hoe leuk!

dippie doe best uitje kinderen

Buiten vindt je twee achtbanen, eentje is zeker voor de wat kleinere kinderen erg leuk en de achterste achtbaan gaat echt snel en is dus voor de durfals. Verder zijn er buiten ook diverse speeltoestellen waar kinderen fijn kunnen spelen, maar je hebt ook een heuse zweefmolen. Onze Fay vindt deze zweefmolen echt geweldig en is er op die dag misschien wel 10 keer in geweest. Ze vindt het overigens wel spannend, net zoals het schommelschip, maar ze doet het wel!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat overigens ook “nieuw” is bij DippieDoe dat zijn de botsauto’s. Zowel Fay als Milo waren ook daar helemaal weg van en zijn er drie keer in geweest. Deze attractie heeft trouwens een maximum lengte. Oftewel boven een bepaalde lengte mag je er niet in. Sinds dit jaar hebben ze ook een adventure golfbaan in een piratenthema. Superleuk!

zweefmolen dippie doe best uitje kinderen

Entreeprijzen

Voor DippieDoe gelden diverse entreeprijzen. Van 1 april t/m 30 oktober kun je zowel binnen als buiten spelen. Echter van 2 november t/m 31 maart is alleen het binnen speel paradijs open.

Ga je in het hoogseizoen dan zijn kinderen t/m 1 jaar gratis en betaal je voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en voor volwassenen €16,50. Wil je na 16uur nog naar binnen dan betaal je slechts €8,25 en voor dit hele zomerseizoen (2023) geldt dat je gratis kunt gaan zwemmen bij Aquabest. Dat is het naastgelegen strandpark. Ook vind je regelmatig op Social Deal en andere kortingssites een mooie korting voor Dippie Doe dus houdt dit zeker in de gaten.

Winactie op Instagram

Winactie is afgelopen. Op woensdag 4 augustus 2021 komt er ook een post op mijn Instagram online waar je dus kans maakt op vier entreetickets voor DippieDoe. Zorg er dan dus ook voor dat je Meisje Eigenwijsje daar volgt en je goed kijkt naar de voorwaarden om mee te doen.

Wij zijn in ieder geval erg blij dat we DippieDoe nu ontdekt hebben en zullen zeker nog vaker erheen gaan!

1 reactie op “Dagje uit naar DippieDoe in Best

Reageren is niet mogelijk.