Ons dagje uit met de Carver – via Buiten Eten

Carver huren dagje uit

Een tijdje terug deed ik mee met een winactie en verbaasd als ik was won ik ook nog! Wat ik precies won? Een tour met de Carver, een geruisloos elektrisch voertuig dat mee helt tijdens het maken van bochten. De filmpjes die ik zag waren erg indrukwekkend dus ik was ontzettend blij met deze prijs. In de meivakantie was het dan zover, samen met mijn gezin ging ik er een dagje op uit met de Carver van BuitenEten.

Meer over BuitenEten

Hier in Someren vind je het prachtige bedrijf BuitenEten, gevestigd op de Longhorn Ranch die de enige locatie in Nederland is met een kudde van de unieke Texas Longhorn runderen. Dit bedrijf volg ik al enige tijd op social media omdat ik ten eerste het super vind om ondernemers uit de buurt te volgen. Maar ook omdat zij de leukste groepsuitjes verzorgen. Denk hierbij aan rijden met een TukTuk of E-chopper in combinatie met diverse arrangementen, maar ook koken op kampvuur.

Regelmatig zie ik ze dan ook hier in het dorp rijden, de TukTuks, de E-choppers en sinds kort dus ook de Carvers, al zie je die laatste nog niet zo vaak omdat ze nog niet zo bekend zijn. Hopelijk komt daar snel verandering in want het is echt een hele leuke ervaring!

Meer over de Carver

De Carver kun je zien als een soort scooter, maar dan voorzien van een dak, ramen en verwarming. Het is een elektrisch voertuig die gefabriceerd wordt in Groningen en waarbij BuitenEten uniek is in het verhuur hiervan. De Carvers worden in diverse steden ook door particulieren gebruikt omdat het gewoon hele fijne duurzame vervoersmiddelen zijn.

dagje uit met elektrische Carver

Met de Carver haal je een snelheid van bijna 50 kilometer per uur en het leuke van dit voertuig is dat je tijdens de bochten mee helt. Net zoals bij een motor eigenlijk. Alleen zit je nu in een cabine. Het rijden met een Carver is ook erg makkelijk, je doet je gordel om, haalt de handrem eraf en zet hem in drive. Daarna is het een kwestie van gas geven, remmen en sturen natuurlijk. Je kunt met maximaal twee personen in de Carver zitten.

Ons dagje uit met de Carver

Je kunt de Carver huren met verschillende arrangementen, maar je kunt de Carver ook los huren voor drie uur. Wij kregen twee Carvers meer voor drie uur, zodat mijn man kon rijden met een van de kinderen achterin en ikzelf ook. Superleuk! Er zijn verschillende routes die je kunt rijden door zowel het Brabantse als Limburgse landschap. Wij kregen een leuke route door diverse dorpjes hier in de buurt, waarmee we alsnog op verschillende plekken kwamen waar we normaal nooit komen.

Touren met Carver

In het begin vond ik het rijden met de Carver nog een beetje wennen. Het rijden zelf niet overigens, want dat gaat automatisch. Maar het feit dat de Carver in bochten dus mee helt vond ik wel spannend in het begin. Vooral omdat ik zelf vrij zwaar ben en ik ook mijn dochter achterin had zitten. Ik deed in het begin dus vrij voorzichtig in de bochten. Toen ik eenmaal door had dat er weinig mis kon gaan werden de bochten steeds scherper en wat is dat gaaf zeg!

buiteneten carver huren

We reden een hele mooie route, hadden mooi weer al kwam het zonnetje helaas niet zo vaak door. Het dak van de Carver kan ook open dus op echt mooie dagen lijkt me dat ook echt geweldig om te doen. Na iets meer dan een uur rijden stopten we bij een pannenkoekenhuis die op de route lag. Daar hebben we lekker geluncht voordat we weer verder reden. Naast dat ik erg enthousiast was over het rijden met de Carver was mijn man dat ook plus ook beide kinderen vonden het geweldig.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *