Dagje dierentuin door de ogen van een kleuter

IMG_3822

Tijdens het opruimen van onze elektronica lade vonden we opeens een hele oude (digitale) camera van mij. Hij deed het nog prima, maar is dusdanig verouderd dat ik hem zelf al jaren niet meer gebruik. Aangezien onze kleuter ook altijd graag foto’s en filmpjes wil maken zodra ze mij dat ziet doen, besloten we om hem aan haar te geven. Gisteren nam ze de camera mee naar de dierentuin om foto’s en filmpjes te maken. Helaas bleek de microfoon van de camera het niet te doen, dus we houden het even bij de foto’s.

Kijk gezellig mee naar ons dagje dierentuin door de ogen van een kleuter.

Kinderdierentuin Dierenrijk

We gingen naar Dierenrijk in Nuenen waar ze niet alleen veel dieren hebben om te bewonderen, maar waar er ook heel veel leuke speeltuinen zijn. Onze dochter heeft samen met haar oma een abonnement dus ik hoefde alleen voor mezelf een kaartje te kopen. Via Social Deal overigens want dat scheelde toch weer €8,50.

Om de “ervaring” helemaal compleet te maken presenteer ik jullie niet alleen de foto’s die Fay heeft gemaakt, maar geeft ze er zelf ook nog commentaar bij. Uiteraard heb ik de echt wazige en vreemde foto’s eruit gelaten en heb ik de woorden getypt. Fay kan dat namelijk nog niet.

Dagje dierentuin door de ogen van een kleuter

We moesten eerst de auto parkeren maar het was zoooo druk dat we bijna in de sloot stonden. Gelukkig kan mama wel een beetje rijden. Ik wilde nog wat bloemen plukken maar dat vond mama niet goed. Ik wilde eerst naar de olifanten maar onderweg zagen we eerst nog de beren en beverratjes. Ik weet al hoe dat heet want ik ken het hier.

Toen kwamen de aapjes. Die zijn altijd heel grappig want ze springen zo op je rug! Dat vind ik nog een beetje spannend, maar ik durf ze wel te aaien.

Mama maakt heel vaak selfies dus dat wilde ik ook. Mooi he.

Toen kwamen we bij andere apen, maar die ging de hele tijd drinken. Zo kon ik geen mooie foto maken. Hij wilde niet kijken.

Opeens kwam er een zwarte geslingerd! Die was vet cool.

Milo was er ook bij. Maar die heeft ook nog geslapen. Hij is ook nog een beetje te klein he.

De leeuwen waren aan het rondlopen maar ze wilden niet naar mij kijken. Dus heb ik deze foto maar gemaakt. Daarna gingen we naar de zeehonden maar het was echt heel druk. Ik kon bijna niks zien en ook geen foto’s maken.

Er zijn ook heel veel vogels bij Dierenrijk. Dit zijn flamingo’s. Dat weet ik goed he!

Toen mama zei hoe deze katten heten dacht ik dat ze een grapje maakte. Ze zei links en toen zei ik rechts. Hihihi.

We gingen nog een keer naar de aapjes. Deze lag lekker te zonnen. Ik mocht mijn jas ook uit van mama.

Kijk en deze was opeens heel dichtbij. Ik kon hem zelfs aaien. Hij is echt heel erg zacht, voel maar.

En toen we weer naar de auto gingen liep ik nog even naar de papegaaien. Toen ik een foto wilde maakte lachte hij naar mij!

Nieuwste gastblogger ????

Nou, hoe vonden jullie mijn nieuwste gastblogger? Mag ze vaker een blog maken? Volgens mij vond ze het zelf erg leuk in ieder geval. En voor een eerste keer vind ik de foto’s nog best goed gelukt!

Zijn jullie wel eens naar Dierenrijk geweest?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Patricia op 3 mei 2018 om 07:48

  WoW, Fay wat leuk!

 2. Natasja op 3 mei 2018 om 09:04

  Aaaah wat leuk Fay (en Nicole)! Jr mag zeker vaker een blog schrijven en mooie foto’s maken!

 3. Angelique op 3 mei 2018 om 09:04

  Wat leuk! Kinderen kijken toch heel anders he? Ik heb mijn zoontje dit een paar jaar geleden laten doen op zijn eigen verjaardag. Zorgde voor erg leuk resultaat!

 4. Lifestyle Mommy's ~ Linda op 11 mei 2018 om 20:11

  Wij hebben daar een abonnement dus gaan regelmatig met onze tweeling. Ook laatst toen er de hele week springkussens stonden 😀

  • Nicole op 12 mei 2018 om 07:49

   Ja wij waren er ook toen de springkussens er nog stonden. Alleen toen maakte ze geen foto’s 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje