Cre-A-Tures: je eigen speelmaatje maken!

Cre-A-Tures speelgoed review

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen? Het nieuwe speelgoed Cre-A-Tures van BOTI (Big On Toy Innovation) is een van de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het jaar en wij mochten dit testen.

Cre-A-Tures

Cre-A-Tures is gemaakt door BOTI zelf en ligt sinds dit najaar in de winkel. Cre-A-Tures zijn kleine aanpasbare wezentjes, perfect als jouw persoonlijke speelkameraadje! Er zijn diverse versies beschikbaar, zoals een roze variant waarmee je een olifantje of een eenhoorn kunt creëren, en een blauwe variant die transformeert tussen een schattig hondje en een stoer draakje.

Cre-A-Tures speelgoed review

Je hebt de vrijheid om te mixen en matchen met de 14 verschillende onderdelen, waaronder staarten, monden, oortjes en meer. Klik deze onderdelen op het lichaam om je eigen unieke creatie te maken.

Maar dat is nog niet alles; de Cre-A-Tures kunnen niet alleen op muziek lopen en diverse geluiden maken, maar ze herhalen ook wat jij zegt. Een speelervaring die zowel vermakelijk als interactief is! Aanbevolen voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Wat vinden wij van Cre-A-Tures?

Mijn kinderen zijn 6 en 9 jaar en speciaal voor de jongste ontving ik de blauwe variant waarmee je dus zowel een hondje kunt maken als een stoere draak. En laten wij nu zelf honden hebben en onze zoon liefhebber zijn van draken en andere ‘enge’ wezens.

Het leukste vond onze zoon het om er niet speciaal een draak van te maken maar juist een combinatie tussen een draak en een hond. Lekker creatief en vooral zo gek mogelijk, dat is waar je hem blij mee maakt. Dat deze woef-draak, zoals onze zoon hem noemt, ook nog eens alles na zegt is helemaal hilarisch. Regelmatig ligt hij helemaal dubbel om wat hij zelf zegt en het wezentje nazegt.

Cre-A-Tures speelgoed review

Onze dochter van 9 jaar vindt het zelfs nog leuk om mee te spelen, al had zij liever de eenhoorn/olifant variant gehad.

Cre-A-Tures verdient de Speelgoed van het jaar prijs

Van wat wij nu gezien en ervaren hebben snappen we heel goed dat ze de prijs ‘speelgoed van het jaar’ hebben gewonnen. Het is interactief en vooral ook creatief speelgoed waar je kind zich prima mee vermaakt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *