De combinatie dreumes + telefoon

Wanneer je een kleine dreumes in huis hebt zijn je spullen niet meer veilig. Alles binnen handbereik wordt gepakt en aangezien onze jonge dame bezig is met leren gooien (van de bal) wordt er regelmatig ook met andere dingen gegooid. Zo vliegt de afstandsbediening regelmatig door de kamer maar ook mijn telefoon. En niet alleen mijn dreumes is een deugniet die met allerlei producten smijt, deze moeder is ook vrij lomp en laat de telefoon regelmatig ‘uit haar handen vallen’.

Aangezien ik geen zin heb in een kapotte iPhone werd het dus tijd voor een hoesje. Ik had natuurlijk een hoesje gewonnen bij Dagmar vorig jaar, maar die was voor mijn Samsung telefoon en past niet op mijn iPhone. Daarom was ik ook extra blij dat ik van gsmpunt iets uit mocht zoeken op hun website. Ik ben gaan zoeken naar een hoesje die niet alleen mooi is, maar vooral tegen een stootje kan. Dat is in dit huis wel erg belangrijk.

telefoon otterbox hoesjeIk vond dit hoesje van het merk Otterbox. Eentje met een hippe en opvallende uitstraling, waar ik wel van houd, maar ook eentje die tegen een flinke stoot kan! IMG_3199Wat ook erg fijn is, is dat niet alleen de telefoon maar ook de knopjes beschermd worden. Ik was bij het bestellen bang dat ik de knopjes niet goed zou kunnen gebruiken door het hoesje, maar het werkt nog steeds hartstikke goed! Nu ben ik het hoesje dus niet gaan testen door de telefoon op de grond te gooien en kijken of hij inderdaad tegen een stootje kan. Maar je voelt wel dat hij bescherming geeft!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Er zit wel een nadeel aan. Mijn kleine meid vindt hem wel erg mooi! En heeft hem nu dus nog sneller te pakken dan daarvoor haha!

Dit product werd beschikbaar gesteld door GSMpunt.nl. Naast Telefoon Hoesjes voor iPhone, bieden ze bijv. ook LG G4 Hoesjes en Samsung Galaxy S6 Edge Hoesjes.

4 reacties op “De combinatie dreumes + telefoon

Reageren is niet mogelijk.