De Club van Sinterklaas feest + winactie

Nog even en de Sinterklaastijd breekt weer aan. Alhoewel het hier het hele jaar door over Sinterklaas gaat merk ik dat het nu wel steeds meer wordt. Niet gek ook met pepernoten die in de winkels liggen, reclames van Sinterklaas en speelgoed die voorbij komen en het speelgoedboek wat weer in de brievenbus lag.

Ik heb zelf nog geen spullen van zolder gehaald, maar we hebben wel al wat Sinterklaas decoratie in de woonkamer. Ook galmt er met regelmaat al een liedje van De Club van Sinterklaas of Party Piet Pablo door de speakers. En onze dame danst en zingt dan gezellig mee.

‘De Club van Sinterklaas’ feest

De Club van Sinterklaas bestaat al sinds 1999 en is dus inmiddels wel een begrip geworden in Nederland. Met testpiet, profpiet en danspiet stelen ze elk jaar weer de harten van kinderen. Onze dochter is op dit moment vier maar heeft twee jaar terug kennis gemaakt met De Club van Sinterklaas. Ze is weg van danspiet maar ook Coole Piet vindt ze super. En hoe leuk is het om dan naar het feest van De Club van Sinterklaas te gaan?!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op zondag 25 november 2018 bij Kinepolis Utrecht kun je samen feest vieren met Sinterklaas en de Pieten van De Club. Het wordt een waanzinnig familiefeest met optredens van Coole Piet en Danspiet. Na dit grote feest mag je naderhand ook nog eens gratis naar de nieuwste bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’ kijken samen met de Pieten.

Film: Sinterklaas en de vlucht door de lucht

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel.

Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan…?

Meer informatie over het feest en tickets

Wil je meer informatie over het feest en tickets kopen? Ga dan naar de website van De Club van Sinterklaas. Daar vind je alles over het feest, de film, de club en nog veel meer..

Kans maken op drie gratis kaartjes? Winactie!

Wil jij op zondag 25 november 2018 ook naar het feest van De Club van Sinterklaas? Ik mag maar liefst drie kaartjes weggeven voor het feest om 10.20 uur. Er zijn geen andere tijden beschikbaar voor de gratis kaartjes dus aub alleen reageren als je echt kunt. Het zou zonde zijn wanneer er iemand wint die niet kan.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
 2. Vertel in de reactie voor wie je de kaartjes wilt winnen!
 3. Voor extra kans: Tag een of meerdere mensen die ook wel kaartjes willen winnen!

De actie loopt tot en met 7 november 2018. De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt, de link komt op FB te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

8 reacties op “De Club van Sinterklaas feest + winactie

 • Wat leuk om met mijn 2 gelovige kinderen naar toe te gaan. Voor de oudste zal dit wel het laatste jaar zijn en daar willen we extra van genieten.

 • Ohh ja dit zou ik super leuk vinden voor onze dochter ❤️. Ze is nu 3,5 en heeft dit jaar voor het eerst echt door wat het feest inhoudt. Haar verlanglijstje ligt al klaar sinds het boek uit is en de spanning giert door haar lijf! Al 3 weken luisteren en zingen we niets anders dan sinterklaasliedjes dus wat zal ze dit geweldig vinden ????
  Ik ga heel hard duimen dat wij dit met onze dochter mogen meemaken!

 • Wel vroeg, maar dat gaat vast goed komen. Ik hier graag met mijn zoontje en ons nichtje hiermee verrassen en er naar toe gaan,

 • Patricia Paling zegt:

  Ohhh, super gaaf zeg!!! ???? Daar zou ik wel heel graag heen willen met mijn zoon Dion en dochter Liv! We zijn er nog nooit geweest, maar zou echt geweldig zijn als de kids dat een keer kunnen meemaken.???????? En we kunnen op die dag en dat tijdstip, anders maken we er graag wel tijd voor! ????????

 • Wat een leuke actie. Hier ben ik vorig jaar ook geweest met mijn 2 kids. Helemaal geweldig was deze dag. Ik ga zeker mee doen met de actie. Hoe leuk is het om gratis naar dit feest te gaan. Nu duimen dat wij het gaan worden.

 • elisabeth maria martina zegt:

  wat een ontzettend leuk gebaar, verras mijn kleindochter maar #duimenmaar
  ze gaat vast helemaal uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Zou geweldig zijn voor mijn 2 jongste kleinkinderen beide gezinnen onder bewind dus zelf geen budget

Reageren is niet mogelijk.