Cliché vakantiefoto’s

Iedereen kent ze wel. De cliché vakantiefoto’s die je telkens maar weer tegenkomt. Vooral als thuisblijver gaan ze irriteren, wanneer je nummer 200 voorbij ziet komen. Toch worden ze telkens weer gemaakt. Ja ook door mij! Dus sorry, maar ook ik ga je even irriteren door een aantal cliché foto’s te laten zien.

De kijk-wat-een-gaaf-uitzicht-ik-heb-op-het-strand foto

benenselfieIk heb geloof ik een stuk of 4 á 5 van dit soort foto’s gemaakt haha. Hier lig ik op een strandje waar ze vaak de boten het water in laten gaan. Het is daar echt enorm rustig plus je kunt met gemak 100 meter het water in lopen en nog ga je niet kopje onder. Er zijn ook geen golven, dus voor ons en de kleine meid de perfecte plek om haar kennis te laten maken met het strand en de zee.

De ik-drink-bier-in-een-ver-land foto

bier-met-uitzichtAls je op een terrasje zit met blauwe lucht, veel zon en palmbomen dan wil je dit graag laten zien. Dit is overigens het enigste biertje dat ik die vakantie heb gedronken want ik ging liever over op de sangria. Daar komt dadelijk (uiteraard) ook een foto van.

De ik-kan-ook-mooie-gepositioneerde-detail-foto’s-maken foto

IMG_5651Oftewel: ik ben ergens waar er zand is en waar je zonnebrand nodig hebt. En jij lekker niet, lekker puh. Haha. Deze heb je waarschijnlijk wel voorbij zien komen op Instagram ook. Stoute Nicole, jullie jaloers maken..

De hele-familie-op-de-foto-met-een-selfiestick foto

selfiesNatuurlijk had ik ook een selfiestick mee. En natuurlijk moest er een foto gemaakt worden van ons op het strand, aan zee. Wanneer je niemand in de buurt hebt om de foto te maken dan wordt je creatief. Maar het is niet zo creatief als je denkt, want dit soort foto’s zijn inmiddels alweer een cliché.

De wij-zijn-heerlijk-aan-het-genieten-van-het-zwembad foto

IMG_5708Kijk maar even niet naar de bruine benen van mijn dochtertje en de witte benen van mijzelf. Want dan word ik zelf jaloers haha. Maar dit is wel echt een foto die ik graag wilde maken. Ik had natuurlijk ook een foto van mezelf met mijn benen in het water, maar hoe mooi is het om dit met je eigen kind te doen. Helderblauw (ijskoud) water waar mijn dochtertje amper in wilde.. Maar waar ik wel als een die-hard in gezwommen heb.

De ik-drink-exotisch-buitenlandse-drankjes foto

sangriaEn ja Sangria is hartstikke buitenlands en hartstikke exotisch. Alleen jammer dat je het ook gewoon in Nederland kunt krijgen haha. Maar dat geldt eigenlijk voor vrijwel alle drankjes wel. Nederland – drankenland haha.

Nu heb ik natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt en er zullen vast nog wel meer cliché vakantiefoto’s tussen zitten, maar voorlopig houd ik het gewoon even hierbij.

Maak jij ook van die cliché foto’s? Of ben ik toch de enige…

19 reacties op “Cliché vakantiefoto’s

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *