Cliché vakantiefoto’s

1fa14fb0

Iedereen kent ze wel. De cliché vakantiefoto’s die je telkens maar weer tegenkomt. Vooral als thuisblijver gaan ze irriteren, wanneer je nummer 200 voorbij ziet komen. Toch worden ze telkens weer gemaakt. Ja ook door mij! Dus sorry, maar ook ik ga je even irriteren door een aantal cliché foto’s te laten zien.

De kijk-wat-een-gaaf-uitzicht-ik-heb-op-het-strand foto

benenselfieIk heb geloof ik een stuk of 4 á 5 van dit soort foto’s gemaakt haha. Hier lig ik op een strandje waar ze vaak de boten het water in laten gaan. Het is daar echt enorm rustig plus je kunt met gemak 100 meter het water in lopen en nog ga je niet kopje onder. Er zijn ook geen golven, dus voor ons en de kleine meid de perfecte plek om haar kennis te laten maken met het strand en de zee.

De ik-drink-bier-in-een-ver-land foto

bier-met-uitzichtAls je op een terrasje zit met blauwe lucht, veel zon en palmbomen dan wil je dit graag laten zien. Dit is overigens het enigste biertje dat ik die vakantie heb gedronken want ik ging liever over op de sangria. Daar komt dadelijk (uiteraard) ook een foto van.

De ik-kan-ook-mooie-gepositioneerde-detail-foto’s-maken foto

IMG_5651Oftewel: ik ben ergens waar er zand is en waar je zonnebrand nodig hebt. En jij lekker niet, lekker puh. Haha. Deze heb je waarschijnlijk wel voorbij zien komen op Instagram ook. Stoute Nicole, jullie jaloers maken..

De hele-familie-op-de-foto-met-een-selfiestick foto

selfiesNatuurlijk had ik ook een selfiestick mee. En natuurlijk moest er een foto gemaakt worden van ons op het strand, aan zee. Wanneer je niemand in de buurt hebt om de foto te maken dan wordt je creatief. Maar het is niet zo creatief als je denkt, want dit soort foto’s zijn inmiddels alweer een cliché.

De wij-zijn-heerlijk-aan-het-genieten-van-het-zwembad foto

IMG_5708Kijk maar even niet naar de bruine benen van mijn dochtertje en de witte benen van mijzelf. Want dan word ik zelf jaloers haha. Maar dit is wel echt een foto die ik graag wilde maken. Ik had natuurlijk ook een foto van mezelf met mijn benen in het water, maar hoe mooi is het om dit met je eigen kind te doen. Helderblauw (ijskoud) water waar mijn dochtertje amper in wilde.. Maar waar ik wel als een die-hard in gezwommen heb.

De ik-drink-exotisch-buitenlandse-drankjes foto

sangriaEn ja Sangria is hartstikke buitenlands en hartstikke exotisch. Alleen jammer dat je het ook gewoon in Nederland kunt krijgen haha. Maar dat geldt eigenlijk voor vrijwel alle drankjes wel. Nederland – drankenland haha.

Nu heb ik natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt en er zullen vast nog wel meer cliché vakantiefoto’s tussen zitten, maar voorlopig houd ik het gewoon even hierbij.

Maak jij ook van die cliché foto’s? Of ben ik toch de enige…

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

19 reacties

 1. Marion op 7 juli 2015 om 07:00

  Dit zijn juist de beste foto’s! Zeker voor mij, want ik blijf thuis. Zo kan ik heerlijk meegenieten van het op en top vakantiegevoel!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 7 juli 2015 om 09:23

   Heerlijk hoe je meegeniet! Zal dan maar snel wat foto’s ook plaatsen van Fay op het strand.. smelt je helemaal weg 😉

 2. Bregje op 7 juli 2015 om 07:15

  Ik ben guilty! Het zijn gewoon kiekjes die zo leuk zijn om te maken! Ik merk wel dat ik ze minder gauw deel, dan probeer ik clichès enigszins te vermijden, best lastig nog haha!

 3. Henny op 7 juli 2015 om 08:06

  Ik maak me er ook schuldig aan. Vooral de uitzichtfoto ‘s, als ik een mooi uitzicht zie moet het op de foto. Net als de kinderen als ze slapen, in de auto, in de tent, in een hotel, elke vakantie maak ik er wel meer dan 1 van de kinderen.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 7 juli 2015 om 09:24

   Oh ja slapende dochter heb ik ook meerdere malen op de foto staan haha!

 4. Anita op 7 juli 2015 om 08:41

  Geen enkele cliché foto kunnen maken 😉 Maar als ik op het strand ben maak ik vaak wel een voeten foto.

 5. Tamara - Crazygreatlife op 7 juli 2015 om 08:54

  Deze kiekjes horen er gewoon bij vind ik altijd. Vooral die aan rand van het zwembad vind ik erg leuk en juist niet cliche. Hoop hem in september ook te maken 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 7 juli 2015 om 09:24

   Ja moet lukken toch!

 6. Vlijtig Liesje op 7 juli 2015 om 09:34

  Het helpt wel dat je zelf zegt dat het de zoveelste vakantiefoto’s zijn. Dat stemt milder.

  En het zijn mooie foto’s hoor.

 7. Charlotte op 7 juli 2015 om 09:55

  Heerlijk die cliché foto’s!

 8. Sylvie op 7 juli 2015 om 11:39

  De selfies bovenop een berg, stralend achter een mega pizza, proostend met halve liters bier, need I say more? 😉 Ons hele fotoalbum staat vol cliché foto’s!

 9. Gwen op 7 juli 2015 om 12:42

  Leuk juist did foto’s!

 10. Cindy op 7 juli 2015 om 16:50

  Haha, ik maak ook altijd zulke foto’s. En nu ben ik jaloers op jou. Want ik moet nog ruim 2 maanden wachten tot mijn vakantie… Maar ik heb wel 2 weekenden Zeeland achter de rug há!

 11. Wanda op 7 juli 2015 om 21:24

  Afgelopen vakantie een stuk minder van dit soort vakantiefoto’s gemaakt. Geen idee waarom eigenlijk, gewoon niet bij stil gestaan, gok ik zo…

 12. janske op 7 juli 2015 om 23:10

  ik denk dat we hier allemaal “schuldig” aan zijn…

 13. Christel op 7 juli 2015 om 23:25

  We maken ze allemaal, de traditionele… Kijk nou eens 🙂

 14. Northflix op 8 juli 2015 om 10:41

  Misschien cliché, maar daarom niet minder mooi!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 8 juli 2015 om 12:09

   Daar heb je gelijk in!

 15. […] herkenbaar over cliché vakantiefoto’s van MeisjeEigenwijsje. En een tip voor een leuk uitje in Drenthe: het Blote voetenpad van […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje