Clean Beauty met Mario Badescu

Als het om verzorging van de huid gaat vind ik het altijd heel belangrijk om zo zorgvuldig en bewust mogelijk mijn producten uit te kiezen. Zowel voor de kinderen als voor mezelf. Ik let erop dat er geen parabenen en sulfaten in zitten. Maar ook wil ik dat de producten dierproefvrij zijn. Mario Badescu is een van de merken die ik voor mezelf jarenlang heb gebruikt.

Mario Badescu

Door de jaren heen heb ik toch wel diverse merken uitgeprobeerd als het gaat om gezichtsverzorging. Dat komt niet alleen omdat ik steeds meer leerde over de ingrediënten en wat wel en niet goed is voor je lijf. Maar ook omdat de huid door de jaren heen veranderd. En de behoefte ervan dus ook.

Bijna tien jaar geleden kwam ik in aanraking met Mario Badescu. Ik moet zeggen dat ik niet meer weet hoe, ik geloof door een schoonheidsspecialiste. Maar het kan ook goed door een Beauty Blogger zijn geweest. Mario Badescu is namelijk beroemd onder de sterren. En niet voor niets. Mario Badescu snapt namelijk dat ieder persoon uniek is en ook elke huid een andere verzorging nodig heeft.

Zelf heb ik heel lang de Enzyme Cleansing Gel gebruikt. Om eerlijk te zijn weet ik eigenlijk niet meer waarom ik ermee ben gestopt. Misschien toch maar weer eens kopen. Of in ieder geval kijken of dit nog bij mijn ouder wordende huid past.

Clean Beauty

De producten van Mario Badescu kom je ook tegen op de Clean Beauty pagina van de Douglas. Niet gek want deze pagina is speciaal als gids gemaakt voor mensen die net als ik bewust geproduceerde producten belangrijk vinden. Het woord ‘Clean’ staat dan ook voor ‘vrij van’. Oftewel vrij van minerale oliën, cyclische siliconen, parabenen, PEG’s en ook dierproefvrij.

Op deze pagina vind je diverse merken qua gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up die allemaal ‘vrij van’ zijn. Clean Beauty dus. Wil je dus nog beter voor je huid zorgen en ben je op zoek naar nieuwe merken en/of producten? Neem daar zeker even een kijkje.

Photo by Charisse Kenion on Unsplash