Clean 9 ervaring | De resultaten

Zoals je vorige week maandag hebt kunnen lezen resulteerden de eerste twee (en gelijk ook zwaarste) dagen direct in mooi resultaat. Het gewicht wat we kwijt raakten was natuurlijk vooral vocht, maar de centimeters vertellen wel dat het niet alleen vocht is wat je kwijt raakt. Vanaf dag drie drink je twee shakes in plaats van eentje en mag je ’s avonds bij het avondeten een maaltijd van 600 kcal eten. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker vol te houden is plus dat je eten echt gaat waarderen. Benieuwd naar hoe wij de rest van de clean 9 ervaren hebben en wat de uiteindelijke resultaten waren? Lees dan snel verder!

Lees ook: Ik verloof in 9 dagen tijd 5,1 kg – clean 9

Zoals ik in de inleiding al aangaf mag je vanaf dag 3 vaker shakes drinken en dat scheelt echt een hoop. Je begint de dag met supplementen, Aloë Vera gel en een shake en bij de C9 kun je kiezen tussen een vanille smaak of chocolade smaak. De vorige keer had ik gekozen voor chocolade, maar die vond ik echt super vies en hij is heel moeilijk lekker te maken. Terwijl bij de vanille shake je allerlei soorten fruit en dergelijke aan toe kunt voegen om hem lekkerder te maken. Of als je een chocolade smaak wilt kunt je er een lepeltje ongezoete cacao aan toe voegen. Super lekker is het dan! Op dag 9 drink je alleen in de ochtend nog een shake en mag je in de middag naast je supplementen een maaltijd van 300 kcal en ’s avonds dus ook weer de 600 kcal maaltijd. Dit om rustig aan weer op te bouwen aangezien de clean natuurlijk maar 9 dagen duurt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Onze clean 9 ervaring

Bart – Voordat ik aan de C9 begon waren er verschillende mensen sceptisch over mijn deelname. Niet omdat de C9 niet goed is, nee vooral omdat gedacht werd dat ik het niet vol zou houden. Dit heeft alles te maken met mijn fysieke werk en mijn handicap. Zelf had ik ook mijn twijfels, maar omdat ik nogal een doorzetter ben was ik vastbesloten om het bijltje er niet bij neer te gooien. Sowieso mogen mannen tijdens de C9 net iets meer dan een vrouw, dit omdat de kcal inname van mannen en vrouwen ook verschillen. Maar die extra’s heb ik eigenlijk zelf nooit gepakt.

Mijn ervaring met de C9 is eigenlijk heel positief. Het ging me namelijk makkelijker af dan verwacht. Natuurlijk heb ik af en toe wel een soort van honger-gevoel gehad. En natuurlijk keek ik (vanaf dag 7) enorm uit naar de dag dat het voorbij zou zijn. Maar het is me echt meegevallen. Ik merkte namelijk een enorm verschil bij mezelf. Bijvoorbeeld in het opstaan in de ochtend, daar had ik altijd enorm veel moeite mee en nu helemaal niet. Ik voel me schoner, energieker en ook de weegschaal en meetlint geven een positief resultaat. Ik ben namelijk 4 kilo kwijt en 17 centimeter. Na de C9 ga ik wel door met de shakes, vooral in de weken dat ik avonddienst heb, dan drink ik elke ochtend een shake. Ook ga ik verder met supplementen al zijn het niet dezelfde als uit de C9.

IMG_3048

Wat ik ook nog even wil benoemen zijn de producten en de begeleiding die je bij de Clean 9 krijgt. Het is namelijk niet alleen een cleaning, maar je krijgt hulp. Degene bij wie je hem koopt begeleid je in het gehele proces met tips en andere ondersteuning. Ook de drinkbeker die je bij het pakket krijgt is super handig. Je kunt het namelijk gebruiken om al je pillen en de shake handig mee te nemen.

Nicole – Ik ging de clean 9 in met een aantal doelen. Ik wilde mezelf fitter voelen, meer energie krijgen en vooral weer even back to basic en me concentreren op mijn gezondheid, het afvallen en een schoon lijf. Heb ik nu, na deze 9 dagen, ook de doelen bereikt? Daar kan ik volmondig JA op antwoorden. Ik had wel een kleine tegenslag, maar dat had niets met de C9 te maken, maar alles met mijn eigen verrotte lichaam. Een dag voordat ik met de cleansing startte kreeg ik namelijk veel pijn aan mijn onderrug. Dat is iets wat zo eens in de zoveel tijd komt opzetten. De oorzaak is al jaren onbekend. Doordat ik zoveel pijn had kon ik vaak weinig doen met de energie die ik had.

Gelukkig dat ik tegen het einde van de cleansing geen rugpijn meer had en ik daardoor dus de laatste twee dagen weer volle bak mijn energie kon stoppen in wandelen, heel veel wandelen. Oh en poetsen haha. Als het gaat om tastbare resultaten zorgde de Clean 9 ervoor dat ik 2,4 kg kwijtraakte en 14 centimeter. Daarnaast heb ik echt een nieuwe start en ga ik nu weer lekker door met gezond eten en zal ik de komende maanden elke dag nog een borrelglaasje Aloe Vera gel drinken (peach versie) en een aantal supplementen innemen.

IMG_9642

Meer informatie en/of bestellen?

Wil jij nu ook een gezondere levensstijl en heb je een opstart nodig? Dan is de Clean 9 ook zeker iets voor jou! Of misschien wil je gewoon echt een keer je lichaam reinigen? Er blijf namelijk zoveel restafval achter in je darmen.. Ook dan is de Clean 9 de perfecte cleansing. Wil je meer informatie hebben over deze cleansing of andere producten van Forever Living? Je kunt me altijd contacten via mijn email. Samen kijken we wat er bij je past en wat je nodig hebt en wilt. Direct producten bestellen? Dat kan via deze link.

22 reacties op “Clean 9 ervaring | De resultaten

  • Vind het zelf eigenlijk wel meevallen. Alleen de eerste twee dagen zijn doorbijten. Daarna is het met het avondeten erbij goed te doen. Plus je proeft ook écht alles heel goed, heerlijk!

 • Ik hoor er steeds vaker over . Het zijn mooie resultaten! Zelf zou ik denk ik snel grijpen naar iets te snaken.

  • Ja dat is juist wat je probeert ‘af te leren’., ik heb ook wel eens gesnackt, maar dan met komkommers haha!

 • Hmmm is ben ook zo’n sceptisch iemand. Een gezond gewicht (en omvang) is wel te bereiken via al dit soort weggetjes maar het behouden kan alleen maar door een compleet andere levensstijl van gezond eten en genoeg bewegen. Daarom nooit fan geweest van diëten en shaken en Powerfoods. Dit zijn dingen die je namelijk niet de rest van je leven gaat doen of volhouden, laat staan dat het goed voor je is.
  Zo’n cleaning van het lichaam is misschien wel een opstapje naar een nieuwe levensstijl van gezonde en gevarrieerde voeding en genoeg beweging.

  Succes met de rest van je weg richting een gezonder leven ? You can do it!

  • Daarom is de clean 9 ook niet gericht op afvallen maar inderdaad als opstapje. Ze hebben ook nog de programma’s Fit 1 en Fit 2 om daarna verder te gaan met het opbouwen van een gezonde levensstijl met inderdaad de gevarieerde voeding en lichaamsbeweging. Deze doe ik niet omdat ik Weight Watchers heb die me helpt daarmee. Echter zijn dit allemaal natuurlijke producten dus het is zeker niet slecht voor je. Je moet het alleen inderdaad niet langer dan die 9 dagen doen 😉

   Bedankt in ieder geval voor je mooie aanvulling en lieve woorden!

 • Detoxen is af en toe hartstikke goed. Zelf detox ik liever met normale voeding, ik probeer het 1 a 2 keer per jaar te doen. Heerlijk! Fijn dat het goed is gegaan bij je. Ik vind het knap!

 • Ik hoor hier steeds vaker over, blijkbaar is het voor veel mensen ’t proberen waard. Ik zelf ben me ervan bewust dat als ik niet zou snoepen en water zou nemen ipv fris die paar kilootjes teveel er gauw af zouden zijn. Nu de uitvoering nog, haha.

  • Ja maar dat is het juist, je weet precies wat je niet moet doen en wat wel.. maar die suikers.. dat is een verslaving. Vandaar dat een cleaning zoals deze dat probeert te doorbreken 🙂

  • Oh ben heel benieuwd hoe het haar vergaat dan! Mocht ze tips nodig hebben, ik heb er wel een paar. En mocht ze nog een pakket willen, dan ook 😛

 • Het is dat ik nog niet bewust mag gaan lijnen vanwege de borstvoeding maar zodra dat voorbij is ga ik toch opzoek naar hulp om wat kilo’s af te vallen.

 • Knap dat jullie het hebben volgehouden! Het zou niets voor mij zijn denk ik….ik aan de detox en mijn gezin aan het eten, een slechte combinatie denk ik! 😉

Reageren is niet mogelijk.