Christmas Spirit Giveaway

Christmas-Spirit-Giveaway

De Sint zit alweer lekker in het warmere zuiden dus wij kijken uit naar het Kerstfeest. De tijd van gezellig samen zijn, lekker eten en verrassingen. Toch gaat dat niet altijd voor iedereen op. Omdat je iemand moet missen, een lastig jaar achter de rug hebt, de eindjes aan elkaar moet knoppen.. Op zulke momenten is het fijn als iemand anders ook aan jou denkt. 

Christmas Spirit

Daarom hebben CharlotteLindaMargueritaMerelMiriamLinda, Fleur en ik de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen. Omdat we van mening zijn dat iedereen zou moeten genieten van Kerst. Als blogger heb je soms een bevoorrechte positie, met enige regelmaat wordt je verwend. Bijvoorbeeld met pakketjes die onverwachts worden opgestuurd in de hoop dat je er over gaat schrijven, persevents waarbij je naar huis gaat met een goodiebag, items die je krijgt voor een review maar voor een andere leeftijd geschikt zijn etc.

Natuurlijk is het hard werken en we maken dan ook lange dagen, maar het blijft een bevoorrechte positie waarin wij als blogger verkeren.

Surprise Giveaway

Daarom hebben we allemaal een eigen verrassingspakket samengesteld. Wat er in zit blijft dus nog even spannend en elk pakket is anders. Maar mijn pakket is in ieder geval zeer geschikt voor als je een baby in huis hebt (of nog zwanger bent), met een aantal producten voor de mama. Het is een zeer diverse doos geworden dus ik hoop dat de ontvanger er heel blij van wordt. Ik zal het pakket uiteraard afstemmen op de ontvanger, echter heb ik vooral spullen voor kleinere kinderen in huis.

Meedoen?

De spelregels zijn hier net iets anders dan bij een winactie. Je mag namelijk niet voor jezelf meedoen, maar moet voor iemand anders meedoen. Ken jij dus iemand die zo’n verrassingkerstpakket goed kan gebruiken? Laat dan hieronder een reactie achter (met geldig mailadres) voor wie en waarom deze persoon/dit gezin een verrassingspakket verdien. Graag hoor ik dan ook de samenstelling van het gezin. Mocht je dit liever niet online willen zetten, mag je me uiteraard ook een privé berichtje sturen. Laat dan wel even weten dat je dit gedaan hebt in de reacties.

In de week voor kerst ontvangt de winnaar een bericht en zal de doos worden opgestuurd zodat hij voor de kerstdagen binnen is.

Ben jij zelf ook een blogger; het staat je vrij om ook deel te nemen. Dit doe je door hierover te schrijven op je eigen blog, een pakket samen te stellen en die in de week voor Kerstmis op te sturen. Het zou natuurlijk wel erg fijn zijn wanneer je dan ook naar ons verwijst 🙂

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

26 reacties

 1. Marieke op 7 december 2017 om 07:24

  Ik gun het mij BFF omdat wij elkaar al 13 jaar kennen en voor mij voelt het meer dan vriendinnen je kan het wel zussen noemen

  • Nicole op 8 december 2017 om 10:24

   En heeft je BFF ook een gezin? Zou je meer erover kunnen vertellen? Dat helpt ons in het maken van een keuze..

 2. elisabeth maria martina op 7 december 2017 om 07:26

  voor jonneke met 3 kids even een heerlijk time out verwenmoment dat zou ze heerlijk vinden

  • Nicole op 8 december 2017 om 10:25

   Het wordt een pakket voor het gezin, dus zou je meer over de kinderen kunnen vertellen en waarom Jonneke het verdient?

 3. Steffani op 7 december 2017 om 08:06

  Voor mijn jongste zusje steffani, heeft een vriend en dochtertje van 1,5 en is zwanger van haar tweede meisje uitgerekende datum is 18 januari. Zei kan het goed gebruiken omdat ze het niet breed hebben en vaak maar met vijftig euro in de week moeten doen. Vanwege schulden helaas. Ze zijn wel langzaam onderweg om eruit te komen maar dat kan nog lang duren.

 4. Ilsiee op 7 december 2017 om 08:16

  Leuk voor mijn zus

  • Nicole op 8 december 2017 om 10:25

   En waarom verdient je zus het? En heeft zij ook kinderen?

 5. Katja hobbelen op 7 december 2017 om 08:37

  Voor mijn jongste zus. Ze heeft samen met haar vriend al een dochtertje van 1,5jaar en de tweede kleine dame wordt 18 januari verwacht. Ze hebben het niet breed en staan onder bewind, wat leuke dingen kopen voor de kleine soms lastig maakt. Ik vind dat ze dubbel en dwars zo’n pakket verdient!

  • Nicole op 19 december 2017 om 08:36

   Ik heb je een mail gestuurd. Helaas nog steeds geen antwoord.. Vandaag de laatste kans om pakket te sturen en anders is hij er niet voor kerst. Graag hoor ik van je.

 6. Miriam op 7 december 2017 om 10:25

  ik stuur je een privé berichtje, het is voor een supermama!

 7. Iris op 7 december 2017 om 10:45

  Fantastische actie! Ik heb je een berichtje gestuurd

 8. Linda Raaijmakers op 7 december 2017 om 14:02

  Ik zou graag mijn zwangere zus Chantal verrassen aangezien haar zwangerschap alles behalve prettig verloopt. Toen ze eindelijk niet meer misselijk was kreeg ze een bloedpropje waardoor ze uitvalsverschijnselen had en nu kampt ze weer met bekkeninstabiliteit. Ze is zwanger van een jongetje en begin februari uitgerekend, daarnaast heeft ze nog een dochtertje Tess van 1,5 jaar 🙂

 9. Evi Huys op 7 december 2017 om 14:12

  Ik doe erg graag mee voor mijn zus, zwanger van een derde kindje en ze heeft het erg moeilijk. Ze staat er vaak alleen voor, is erg zoekende ivm problemen bij haar oudste zoontje en zit nu thuis door bekkeninstabiliteit. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken.
  Haar zoontje is 4,5 jaar en haar dochtertje is 2,5 jaar. Het geslacht van de baby weten we niet, maar we gokken op een jongen. Ze voedt haar kinderen alvast zo genderneutraal mogelijk op (al kiezen ze daar eerder zelf voor, want haar zoontje is gek op jurken, glitters en roze).

 10. Van criekinge Julienne op 7 december 2017 om 15:03

  voor mijn dochter

 11. janny op 7 december 2017 om 23:33

  Ik doe graag mee voor mijn stoere schoonzusje en haar meisjes van 2 en 5, omdat ze haar man en hun papa moeten missen.

 12. Louisa op 8 december 2017 om 20:04

  Super leuk!! Voor mijn lieve, sterke vriendinnetje Jorina, die net bevallen is van haar tweede zoontje. Die al langer dan de helft van mijn leven mijn vriendinnetje is en aan een half woord genoeg heeft. Omdat ze een kanjer is en wel een opkikkertje verdient!!

 13. Claudia Diependaal op 9 december 2017 om 14:55

  Wat zijn jullie toch geweldig. Ik zou hier heel erg graag mijn vriendin mee blij maken. Ze hebben nooit geld en ik geef of leen ze af en toe wat. Ze weten dan ook dat ze bij mij mogen aankloppen en gelukkig doen ze dat nu ook. Het bestaat uit papa mama en een dochter van 1.5

 14. Jenn op 10 december 2017 om 18:59

  Wat een leuke actie! Mijn zus verwacht haar derde kindje, ik doe graag mee voor haar!

 15. Els Black-Stoker op 12 december 2017 om 08:52

  Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendinnetje die eindelijk zwanger is van haar eerste kindje!

 16. melissa op 12 december 2017 om 11:17

  Ik doe mee voor mijn schoonzus. Ze is in februari uitgerekend van hun eerste meisje. Een zeer gewenste, mooie, bijzondere maar soms ook zeer emotionele en confronterende zwangerschap. Vorig jaar augustus is namelijk hun oudste zoontje op 7 jarige leeftijd aan (hersenstam)kanker overleden. Heel erg snel na de diagnose. Ik vind het erg knap hoe ze zich (samen met haar partner en 2 jaar jongere broertje) erdoorheen worstelen. Nu dus weer zwanger, echter alle babyspullen waren destijds al weggegeven en het is soms erg moeilijk voor ze om optimaal te genieten van het shoppen. Dus hoe leuk om ze dan te verrassen!

 17. Wikke op 12 december 2017 om 21:04

  Wat een fijn pakket voor mijn dochter die zwanger is van haar derde kindje! Een zwangerschap die heel gecompliceerd is en dan met de zorg voor haar tweeling van net een jaar!Wat zou het fijn zijn haar te mogen en kunnen verwennen met een prachtig samengesteld kerstpakket! Zo leuk!

 18. Marian B op 13 december 2017 om 21:53

  Lief van jullie! Ik zal hier vast wel iemand blij mee kunnen maken, maar ik gun het anderen die het meer nodig hebben.

 19. Adriana de Ruiter op 14 december 2017 om 10:02

  Ik doe gráág mee voor de biologische moeder van onze pleegzoon! Ze is door een foute keuze in een nachtmerrie beland en ik zou haar graag willen verrassen met een verrassing voor haar én voor haar éénjarige dochtertje dat nog thuiswoont… <3

 20. lottie op 14 december 2017 om 13:18

  LEUK! Mijn oma (en tevens GROTE voorbeeld) omdat zij ondanks haar leeftijd 3x in de week zelf vrijwilligerswerk organiseert bij het verpleeghuis in de buurt. (Zoals ze zelf zegt ‘bij de oudjes’ 😉 )

 21. Mariëlle Roijen op 15 december 2017 om 20:40

  Voor een vriend en zijn gezin, bestaande uit twee meisjes van 5 en 7.
  Hij werkt zich altijd uit de naad voor hen.

 22. Linda K. op 16 december 2017 om 20:34

  Voor mijn kleine vriendinnetje van 4, haar ouders zijn dit jaar uit elkaar….nu woont ze bij haar moeder, Zij kunnen wel een verrassing gebruiken

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje