Christmas Spirit Giveaway

De Sint zit alweer lekker in het warmere zuiden dus wij kijken uit naar het Kerstfeest. De tijd van gezellig samen zijn, lekker eten en verrassingen. Toch gaat dat niet altijd voor iedereen op. Omdat je iemand moet missen, een lastig jaar achter de rug hebt, de eindjes aan elkaar moet knoppen.. Op zulke momenten is het fijn als iemand anders ook aan jou denkt. 

Christmas Spirit

Daarom hebben CharlotteLindaMargueritaMerelMiriamLinda, Fleur en ik de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen. Omdat we van mening zijn dat iedereen zou moeten genieten van Kerst. Als blogger heb je soms een bevoorrechte positie, met enige regelmaat wordt je verwend. Bijvoorbeeld met pakketjes die onverwachts worden opgestuurd in de hoop dat je er over gaat schrijven, persevents waarbij je naar huis gaat met een goodiebag, items die je krijgt voor een review maar voor een andere leeftijd geschikt zijn etc.

Natuurlijk is het hard werken en we maken dan ook lange dagen, maar het blijft een bevoorrechte positie waarin wij als blogger verkeren.

Surprise Giveaway

Daarom hebben we allemaal een eigen verrassingspakket samengesteld. Wat er in zit blijft dus nog even spannend en elk pakket is anders. Maar mijn pakket is in ieder geval zeer geschikt voor als je een baby in huis hebt (of nog zwanger bent), met een aantal producten voor de mama. Het is een zeer diverse doos geworden dus ik hoop dat de ontvanger er heel blij van wordt. Ik zal het pakket uiteraard afstemmen op de ontvanger, echter heb ik vooral spullen voor kleinere kinderen in huis.

Meedoen?

De spelregels zijn hier net iets anders dan bij een winactie. Je mag namelijk niet voor jezelf meedoen, maar moet voor iemand anders meedoen. Ken jij dus iemand die zo’n verrassingkerstpakket goed kan gebruiken? Laat dan hieronder een reactie achter (met geldig mailadres) voor wie en waarom deze persoon/dit gezin een verrassingspakket verdien. Graag hoor ik dan ook de samenstelling van het gezin. Mocht je dit liever niet online willen zetten, mag je me uiteraard ook een privé berichtje sturen. Laat dan wel even weten dat je dit gedaan hebt in de reacties.

In de week voor kerst ontvangt de winnaar een bericht en zal de doos worden opgestuurd zodat hij voor de kerstdagen binnen is.

Ben jij zelf ook een blogger; het staat je vrij om ook deel te nemen. Dit doe je door hierover te schrijven op je eigen blog, een pakket samen te stellen en die in de week voor Kerstmis op te sturen. Het zou natuurlijk wel erg fijn zijn wanneer je dan ook naar ons verwijst 🙂

26 reacties op “Christmas Spirit Giveaway

 • Ik gun het mij BFF omdat wij elkaar al 13 jaar kennen en voor mij voelt het meer dan vriendinnen je kan het wel zussen noemen

 • elisabeth maria martina zegt:

  voor jonneke met 3 kids even een heerlijk time out verwenmoment dat zou ze heerlijk vinden

 • Voor mijn jongste zusje steffani, heeft een vriend en dochtertje van 1,5 en is zwanger van haar tweede meisje uitgerekende datum is 18 januari. Zei kan het goed gebruiken omdat ze het niet breed hebben en vaak maar met vijftig euro in de week moeten doen. Vanwege schulden helaas. Ze zijn wel langzaam onderweg om eruit te komen maar dat kan nog lang duren.

 • Katja hobbelen zegt:

  Voor mijn jongste zus. Ze heeft samen met haar vriend al een dochtertje van 1,5jaar en de tweede kleine dame wordt 18 januari verwacht. Ze hebben het niet breed en staan onder bewind, wat leuke dingen kopen voor de kleine soms lastig maakt. Ik vind dat ze dubbel en dwars zo’n pakket verdient!

  • Ik heb je een mail gestuurd. Helaas nog steeds geen antwoord.. Vandaag de laatste kans om pakket te sturen en anders is hij er niet voor kerst. Graag hoor ik van je.

 • Ik zou graag mijn zwangere zus Chantal verrassen aangezien haar zwangerschap alles behalve prettig verloopt. Toen ze eindelijk niet meer misselijk was kreeg ze een bloedpropje waardoor ze uitvalsverschijnselen had en nu kampt ze weer met bekkeninstabiliteit. Ze is zwanger van een jongetje en begin februari uitgerekend, daarnaast heeft ze nog een dochtertje Tess van 1,5 jaar 🙂

 • Ik doe erg graag mee voor mijn zus, zwanger van een derde kindje en ze heeft het erg moeilijk. Ze staat er vaak alleen voor, is erg zoekende ivm problemen bij haar oudste zoontje en zit nu thuis door bekkeninstabiliteit. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken.
  Haar zoontje is 4,5 jaar en haar dochtertje is 2,5 jaar. Het geslacht van de baby weten we niet, maar we gokken op een jongen. Ze voedt haar kinderen alvast zo genderneutraal mogelijk op (al kiezen ze daar eerder zelf voor, want haar zoontje is gek op jurken, glitters en roze).

 • Ik doe graag mee voor mijn stoere schoonzusje en haar meisjes van 2 en 5, omdat ze haar man en hun papa moeten missen.

 • Super leuk!! Voor mijn lieve, sterke vriendinnetje Jorina, die net bevallen is van haar tweede zoontje. Die al langer dan de helft van mijn leven mijn vriendinnetje is en aan een half woord genoeg heeft. Omdat ze een kanjer is en wel een opkikkertje verdient!!

 • Claudia Diependaal zegt:

  Wat zijn jullie toch geweldig. Ik zou hier heel erg graag mijn vriendin mee blij maken. Ze hebben nooit geld en ik geef of leen ze af en toe wat. Ze weten dan ook dat ze bij mij mogen aankloppen en gelukkig doen ze dat nu ook. Het bestaat uit papa mama en een dochter van 1.5

 • Els Black-Stoker zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendinnetje die eindelijk zwanger is van haar eerste kindje!

 • Ik doe mee voor mijn schoonzus. Ze is in februari uitgerekend van hun eerste meisje. Een zeer gewenste, mooie, bijzondere maar soms ook zeer emotionele en confronterende zwangerschap. Vorig jaar augustus is namelijk hun oudste zoontje op 7 jarige leeftijd aan (hersenstam)kanker overleden. Heel erg snel na de diagnose. Ik vind het erg knap hoe ze zich (samen met haar partner en 2 jaar jongere broertje) erdoorheen worstelen. Nu dus weer zwanger, echter alle babyspullen waren destijds al weggegeven en het is soms erg moeilijk voor ze om optimaal te genieten van het shoppen. Dus hoe leuk om ze dan te verrassen!

 • Wat een fijn pakket voor mijn dochter die zwanger is van haar derde kindje! Een zwangerschap die heel gecompliceerd is en dan met de zorg voor haar tweeling van net een jaar!Wat zou het fijn zijn haar te mogen en kunnen verwennen met een prachtig samengesteld kerstpakket! Zo leuk!

 • Lief van jullie! Ik zal hier vast wel iemand blij mee kunnen maken, maar ik gun het anderen die het meer nodig hebben.

 • Adriana de Ruiter zegt:

  Ik doe gráág mee voor de biologische moeder van onze pleegzoon! Ze is door een foute keuze in een nachtmerrie beland en ik zou haar graag willen verrassen met een verrassing voor haar én voor haar éénjarige dochtertje dat nog thuiswoont… <3

 • LEUK! Mijn oma (en tevens GROTE voorbeeld) omdat zij ondanks haar leeftijd 3x in de week zelf vrijwilligerswerk organiseert bij het verpleeghuis in de buurt. (Zoals ze zelf zegt ‘bij de oudjes’ 😉 )

 • Mariëlle Roijen zegt:

  Voor een vriend en zijn gezin, bestaande uit twee meisjes van 5 en 7.
  Hij werkt zich altijd uit de naad voor hen.

 • Voor mijn kleine vriendinnetje van 4, haar ouders zijn dit jaar uit elkaar….nu woont ze bij haar moeder, Zij kunnen wel een verrassing gebruiken

Reageren is niet mogelijk.