Foto’s van geluk #plukhetgeluk

De derde opdracht van het project #plukhetgeluk van Saskia is inmiddels als bekend, maar ik doe het lekker op mijn eigen tempo. Daarom vandaag voor mij de tweede opdracht, namelijk foto’s van jouw geluk. Je mocht het helemaal zelf invullen dus ik heb alleen gekeken naar de foto’s die in mijn iPhoto stonden. Deze zijn ongeveer van afgelopen half jaar.

Ik heb in eerste instantie gewoon wat foto’s in een mapje gezet en daarna zag ik dat sommige wel bij een bepaald thema hoorde dus die heb ik bij elkaar gezet. Het zijn er in totaal 30!! Dus je hebt wat om naar te kijken.

foto's van gelukFood & Drinks. Dat zijn dingetjes waar ik erg gelukkig van kan worden. Zoals je ziet kies ik eigenlijk (geheel onbewust) voor redelijk healthy food waar ik echt van geniet. Komkommertjes, broodje met pesto, mozzarella en tomaat, havermoutpap met banaan en aardbeien en een broodje carpaccio. Als het echt om drinken gaat dan ben ik een enorme zoetekauw. Dat is wel te zien.. Rechtsboven de latte die mijn schoonmoeder regelmatig voor me maakt. Heerlijk met karamel erin! En onder van links naar rechts ‘Chai Tea Latte’, Koffie Heidehof oftewel koffie met cuarenta y tres en als laatste een frappuccino!

Foto's van gelukFamily & Friends. ♥ Mijn oma die helemaal dol is op haar 4e achterkleinkind. ♥ Mijn beste vriendinnetje waarmee ik alles kan delen. ♥ Mijn andere beste vriendin die nu zelf ook zwanger is! ♥ Fay is helemaal gek met opa. ♥ Mijn moeder en haar kleinkind, geweldig om te zien. ♥ Vriendinnetje Anita…. ♥ De jongste telg in de familie: Luuk! ♥ Oma speelt graag met Fay. ♥ Mijn broertje en zijn vriendin, geweldig lief stel. ♥ Ik en mijn vriendinnetje Nova, het dochtertje van mijn beste vriendin. ♥ Mijn vader en Fay, super mooi. ♥ En dan als laatste.. mijn schoonzusje die zwanger is!!!

Foto's van gelukAllerlei. En dan zijn er nog wat zaken die niet zo makkelijk in een ‘hokje’ te stoppen zijn dus vandaar nog even in een aparte collage. ♥ Helemaal blij met mijn interview in de Vriendin. ♥ Ik hou ontzettend van wandelen in de natuur. ♥ Foto’s maken van mn meisje blijft hobby nr 1! ♥ Maar nu ook eindelijk bezig met professioneel fotograferen. ♥ Ons meisje is als het goed is over haar hartritmestoornis gegroeid! Weer een pak van ons hart. ♥ Bloggen heeft zo zn voordelen, zo mocht ik naar het kantoor van Disney voor een film. ♥ Boven op zolder begint de studio steeds meer vorm te krijgen. ♥ Fay staat vrijwel de hele dag, oh en danst.. ♥ Ik hou van creatief bezig zijn dus doe regelmatig mee met een swap. ♥ Binnenkort een nieuwste telg in ons gezin: Max. ♥ Het bloggerscafé van Anita en mij vind ik echt een succes.

Welke foto vinden jullie eruit springen?

Comments

comments

Challenges
Previous Story
Next Story
 • zomersproetje
  2 februari 2015 at 10:15

  Hele mooie geluksmomenten! * Schrijf ik terwijl er een traan over mijn wangen rolt* De foto van jullie lieve Fay aan de bedrading blijft me erg raken. Moedergevoelens… Ik ben zo blij voor jullie dat jullie (als het goed is) daar geen zorgen meer over hoeven te maken. Erg knappe en stoere meid! Knuffel!

 • Anita
  2 februari 2015 at 11:11

  Oh wat een leuke en mooie collectie foto’s! Het bloggerscafé houden we er zeker in!

 • Petra
  2 februari 2015 at 11:29

  Wat een heerlijke foto’s ik kan me voorstellen dat je daar gelukkig van wordt.

 • Insoon
  2 februari 2015 at 13:32

  Wat een leuke fotocollages! En Max… ♥ wanneer komt hij bij jullie wonen?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   2 februari 2015 at 14:54

   Op 18 of 19 februari!!

 • Mama van Vesper
  2 februari 2015 at 20:03

  mooie foto’s en wat een lief hondje!

 • Whitney
  2 februari 2015 at 21:56

  Leuke foto’s, die van familie en vrienden zijn het leukst 🙂

 • Christel
  2 februari 2015 at 23:35

  Heel veel moois om te stralen van gelik. Ik kijk al uit naar de komst van Max.

  • Christel
   2 februari 2015 at 23:35

   Geluk

 • Sas
  3 februari 2015 at 10:33

  wat een fijne collectie foto’s heb je gekozen! Ook super leuk dat je het per thema hebt gedaan

 • Vlijtig Liesje
  3 februari 2015 at 11:36

  Toch die in het ziekenhuis…

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   3 februari 2015 at 20:34

   Ja he… Ook mijn “mooiste”

 • Jenn
  5 februari 2015 at 21:25

  Mooi om te zien!

 • Morgaine
  1 maart 2015 at 11:44

  De echo’s vielen mij al op bij Sas op haar blog, en ook hier 😉 Nieuw leven, zo mooi!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   2 maart 2015 at 22:28

   Ja heerlijk he! Vandaag mocht ik mee om het hartje te luisteren <3

   • Morgaine
    2 maart 2015 at 23:16

    oh wat prachtig! <3

  %d bloggers liken dit: