Challenge: aan de slag met je invulboek!

Al een aantal maanden heb ik een paar invulboeken in de kast liggen die bijna smeken om gebruikt te worden. En telkens wanneer ik ze zie neem ik mezelf voor om ze te gaan vullen, maar uiteindelijk gebeurd dat toch niet. En ik geloof dat dit herkenbaar is voor velen.

We willen allemaal mooie (foto)boeken creëren voor onze kinderen, maar gunnen onszelf te weinig tijd hiervoor. En dat terwijl het niet alleen ‘leuk is voor later’, maar juist ook voor nu. Je bent lekker creatief bezig, je haalt herinneringen op en je hebt ook nog eens een mooie invulling van je me-time.

Een invulboeken challenge

Omdat ik niet de enige ben die ongebruikte invulboeken in huis heeft liggen bedacht Irene van Studio Ins & Outs de invulboeken challenge. Want ook voor haar is het herkenbaar, al neemt ze er tegenwoordig wél de tijd voor. Omdat ze het anderen ook gunt om een mooi boek gevuld te hebben heeft ze dus een challenge opgezet voor iedereen die een leeg invulboek in huis heeft of die er graag een wil vullen.

invulboeken challenge

Daar ga ik dus zeker aan mee doen. Want dan kan ik eindelijk eens een start maken met “het eerste jaar” van mijn zoontje. Al moet ik het boek van mijn dochter ook nog afmaken. Maar dat komt een ander keer dan wel weer.

Meer informatie over de invulboeken challenge

De challenge start op maandag 6 augustus. Je krijgt om de paar dagen een email met een opdracht, echter bepaal je zelf je tempo. Bij sommige opdrachten zit ook een exclusieve kortingscode. Daarnaast kun je in de Facebookgroep jouw uitwerking delen en inspiratie opdoen. Overigens hoef je niet perse een boek van Studio Ins & Outs te hebben om mee te doen. Dit kan met willekeurig ander boek. Ook hoef je voor de start nog geen boek of foto’s te hebben, dit is allemaal onderdeel van de challenge. Wil je meer weten en/of je inschrijven ga dan naar deze site.

invulboeken challenge

Extra korting!

Met code ‘meisjeeigenwijsje’ is de eerste kortingscode die je tijdens de challenge ontvangt 5% meer waard! De code is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen en aanbiedingssets. 

Ik doe mee, jij ook?

Zoals ik al aangaf ga ik zeker meedoen. Op mijn Instagram zal ik dan ook zo af en toe mijn vorderingen laten zien en ik zou het heel tof vinden als jij die van jou ook met mij deelt. Dit kun je dan doen met #eigenwijsjeXinsenouts!

Na de challenge zal er ook nog een giveaway komen, dus houd in ieder geval de Instagram van Studio Ins & Outs in de gaten en natuurlijk van Meisje Eigenwijsje.

Wil je ook meedoen? Schrijf je dan in via deze link om vanaf 6 augustus de opdrachten en kortingscodes in je mailbox te krijgen. Veel succes!

1 reactie op “Challenge: aan de slag met je invulboek!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *