Winactie | Casper en Emma op jacht naar de schat (nu op dvd en on demand)

Casper en Emma zijn een succes. Gisteren kwam alweer de zevende avonturen film uit op dvd van deze twee Noorse beste vriendjes. Casper en Emma en hun knuffels Welpje en Mevrouw Konijn beleven weer de spannendste avonturen. Dit keer gaan ze op jacht naar een schat. Ter ere van de DVD release mag ik twee keer een dvd verloten en één van de winnaars mag ik ook nog extra blij maken met een handpop van Welpje!

Casper en Emma op jacht naar de schat – dvd

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

 

Casper en Emma op Video on Demand 

Heb je nu herfstvakantie en wil je de film nu meteen gaan kijken? Dat kan gewoon. Deze film, en ook de andere films, zijn gewoon al te zien via Video on Demand. Bijvoorbeeld bij KPN, Ziggo en Pathé Thuis.

Winactie Casper en Emma op jacht naar de schat

Ik mag twee lezers blij maken. Eentje met de dvd van deze leuke film. En eentje met zowel de dvd van de film als een handpop van Welpje. Superleuk toch?! Hieronder lees je hoe je meedoet.

 • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel wie er graag naar Casper en Emma kijkt
 • Niet verplicht, maar wanneer je een tag of gifje achterlaat op Facebook dan gaat jouw naam 2x in de hoge hoed.
 • De winactie loopt t/m 27 oktober. De winnaar wordt in de week daarna hier in deze blog bekend gemaakt.
 • Klik hier voor de winactie voorwaarden

7 reacties op “Winactie | Casper en Emma op jacht naar de schat (nu op dvd en on demand)

 • Cindy Framke zegt:

  Leuk! Mijn dochtertjes kijken heel graag naar Casper en Emma. De andere films kijken ze ook nog iedere dag. Deze nieuwe film willen ze ook zo graag zien. Ik doe heel graag mee

 • Nikki Monsma zegt:

  wat leuk! onze zoon van 3.5 kijkt maar al te graag naar casper en emma… of Karsten og Petra. En dan het liefst met zijn buurmeisje. samen zijn ze echt een kopie van die twee!

 • Mijn jongste kleindochter van vijf jaar kijkt graag naar de avonturen van Casper en Emma.
  Haar maak ik vast erg blij met deze leuke dvd van de vriendjes.
  En met de handpop van Welpje zal ze ook erg in haar schik zijn.
  Ik heb geen facebook, maar volg bloglovin en doe graag mee.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *