Casper en Emma en de gouden ring – nu in de bioscoop

casper en emma en de gouden ring bioscoopfilm

Vanaf vandaag, 12 juli 2023, wordt de achtste film van Casper en Emma vertoond in vele bioscopen in Nederland en België. De populariteit van deze uit Noorwegen afkomstige kinderfiguren blijft groeien. Duizenden kinderen kijken wekelijks naar Casper en Emma filmpjes op het YouTube-kanaal van Just4Kids, en de serie wordt al 10 jaar uitgezonden op Zappelin op NPO 3. Vier jaar geleden, in 2019, kwam de zevende film uit en nu zijn de vriendjes eindelijk weer terug in de bioscoop.

In “Casper en Emma en de Gouden Ring” beleven de beste vriendjes weer een leuk en spannend avontuur. Ze gaan met hun families op vakantie naar Malta en ontdekken in de zee een gouden ring. Ze besluiten direct op onderzoek uit te gaan om te achterhalen of de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis.

Casper en Emma en de Gouden Ring

Casper en Emma gaan samen met hun familie naar het prachtige eiland Malta, gelegen in de betoverende Middellandse Zee. Op hun eerste dag op het strand maken ze kennis met Pawlu en zijn trouwe metgezel, Dolfijn. Dit is het begin van een oprechte vakantievriendschap. Tijdens het spelen ontdekken de drie vrienden iets buitengewoons in de zee: een gouden ring! Casper en Emma vermoeden dat iemand zijn trouwring is verloren en ze gaan vastberaden op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Helaas blijkt het vinden van de eigenaar van de ring moeilijker dan ze hadden gedacht.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Een behulpzame visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Terwijl Emma en Pawlu nog steeds bezig zijn met hun zoektocht, komt Casper Agatha tegen, een meisje uit Malta. Ondertussen besluit Emma plotseling om de ring terug in de zee te werpen, in de hoop dat het op de juiste plek terechtkomt. Echter, op dat cruciale moment maakt Casper kennis met Agatha’s oma en wordt het mysterie van de gevonden ring uiteindelijk opgelost…

Casper en Emma en de gouden ring

Filmpremière

Wij werden door Just4Kids en In The Air afgelopen zondag uitgenodigd om naar de filmpremière in Amsterdam te komen en dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Het is jaren geleden dat onze dochter de serie ontdekte op Netflix en we later ook diverse films daarvan keken. Onze dochter is de Casper en Emma leeftijd nu ontgroeid met haar negen jaar maar ons zoontje Milo heeft nog de perfecte leeftijd voor deze film. Daarom gingen we ook alleen met ons zoontje op pad en wat vond hij het leuk.

Zowel de qualitytime met papa en mama, als alle leuke activiteiten van te voren en natuurlijk de film. We hadden fijne plekken bovenaan in de bioscoopzaal van Pathé Arena en werden ook verwend met lekker drinken en popcorn. De film was spannend, leuk en grappig volgens onze (nu nog) kleuter en vooral het einde was echt heel leuk. Het is dus echt een aanrader om tijdens de vakantie te bezoeken. Op regenachtige dagen of misschien juist als het enorm warm is. Want in de bioscoop zit je lekker koel.

2 reacties op “Casper en Emma en de gouden ring – nu in de bioscoop

Reageren is niet mogelijk.