Case Logic laptop sleeve | Winweek #1

En dan nu de laatste winactie van deze winweek! Inclusief de winactie van de nieuwjaarsbloghop (je kunt nog tot 12 januari meedoen) is het de zesde winactie. Heb je met de andere winacties ook al meegedaan? Als uitsmijter mag ik een hele fijne laptop sleeve van Case Logic weggeven. Ik heb zelf ook een aantal Case Logic sleeves in huis. Eentje ervan heb ik onlangs mogen ontvangen, maar de andere kocht ik zelf.

Waarom een laptop hoes?

Ik heb voor al mijn laptops een laptop hoes gehad. Dit ter bescherming van het apparaat. Niet alleen wanneer je hem laat vallen (dat is er nooit goed voor), maar ook wanneer je hem vervoerd. Met een Case Logic sleeve eromheen kan hij tegen een stootje. Daarnaast beschermt het ook tegen vuiligheid en het is een handig opbergmiddel.

Je hebt deze laptop hoezen in alle kleuren en maten. Heb je een 11 inch laptop dan is daar een sleeve voor, maar ook voor bijvoorbeeld een 15 inch apparaat.

De Case Logic laptop sleeve

De laptop sleeve die ik ontving van Case Logic is ideaal voor mijn 13 inch MacBook Air. Van buiten gemaakt van Impact Foam™ die bescherming geeft en van binnen helemaal gevoerd met fluffy materiaal. Als je niet uitkijkt ben je dat een aantal minuten aan het strelen. Is mij nog nooit gebeurd hoor, haha.

Ik ben er in ieder geval erg blij mee en kan mijn laptop dus veilig opbergen zowel voor in huis als onderweg.

Win een Case Logic laptop sleeve

Wil jij nu ook een fijne beschermhoes voor jouw laptop? Je maakt deze week kans op zo’n handige laptop sleeve.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
2. Vertel in welke maat jij de laptop hoes wilt ontvangen.

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

25 reacties op “Case Logic laptop sleeve | Winweek #1

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *