Case Logic laptop sleeve | Winweek #1

En dan nu de laatste winactie van deze winweek! Inclusief de winactie van de nieuwjaarsbloghop (je kunt nog tot 12 januari meedoen) is het de zesde winactie. Heb je met de andere winacties ook al meegedaan? Als uitsmijter mag ik een hele fijne laptop sleeve van Case Logic weggeven. Ik heb zelf ook een aantal Case Logic sleeves in huis. Eentje ervan heb ik onlangs mogen ontvangen, maar de andere kocht ik zelf.

Waarom een laptop hoes?

Ik heb voor al mijn laptops een laptop hoes gehad. Dit ter bescherming van het apparaat. Niet alleen wanneer je hem laat vallen (dat is er nooit goed voor), maar ook wanneer je hem vervoerd. Met een Case Logic sleeve eromheen kan hij tegen een stootje. Daarnaast beschermt het ook tegen vuiligheid en het is een handig opbergmiddel.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Je hebt deze laptop hoezen in alle kleuren en maten. Heb je een 11 inch laptop dan is daar een sleeve voor, maar ook voor bijvoorbeeld een 15 inch apparaat.

De Case Logic laptop sleeve

De laptop sleeve die ik ontving van Case Logic is ideaal voor mijn 13 inch MacBook Air. Van buiten gemaakt van Impact Foam™ die bescherming geeft en van binnen helemaal gevoerd met fluffy materiaal. Als je niet uitkijkt ben je dat een aantal minuten aan het strelen. Is mij nog nooit gebeurd hoor, haha.

Ik ben er in ieder geval erg blij mee en kan mijn laptop dus veilig opbergen zowel voor in huis als onderweg.

Win een Case Logic laptop sleeve

Wil jij nu ook een fijne beschermhoes voor jouw laptop? Je maakt deze week kans op zo’n handige laptop sleeve.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
2. Vertel in welke maat jij de laptop hoes wilt ontvangen.

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

25 reacties op “Case Logic laptop sleeve | Winweek #1

 • Ik doe heel graag mee, ook voor mijn macbook, een 13”. Echt super handig als ik mijn macbook eens mee wil nemen.

 • Inderdaad er handig. Ik ga voor de 15 inch! Ben toch wel een beetje nieuwsgierig naar dat fluffy materiaal 😉

 • Claudia Diependaal zegt:

  Handig als mijn kinderen volgend jaar een laptop steeds moet meeslepen! Ik die graag voor hem mee! Voor de 15 inch! Zwart!

 • Nu ik mijn laptop wat vaker mee ga nemen voor zakelijk gebruik, lijkt me een goede sleeve voor mijn 13 inch macbook wel handig. Ik doe dus graag mee met deze winaktie

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe erg graag mee, heel erg mooi, doe graag mee voor de hoes met maat 15 inch.
  Erg leuke winactie 🙂

 • Ik ben heel zuinig met mijn laptop maar een sleeve heb ik niet zal er een willen hebben (met een extra aparte accessoirevak) dus aan deze actie doe ik zeker mee, voorkeur kleur: zwart of grijs of blauw in maat: 15,6´´!

 • Ik heb een 14 inch laptop en het zou fijn zijn om hem veilig mee op reis te nemen.
  Deze laptop heb ik toevallig vorige week gewonnen, hoe fijn, want ik had er nog geen.
  Ik volg op Bloglovin en ik doe heel graag mee.

 • Ik ben altijd zuinig op mijn spullen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Ik heb een 15 inch laptop en doe graag mee aan de verloting.

 • Hoewel ik zo voorzichtig mogelijk doe met mijn 15,6 inch laptop, maak ik graag kans op een sleeve.

 • Ik heb nog geen sleeve en gelukkig ook nog een onbeschadigde laptop van 15,6 inch. Ik doe graag mee.

 • Ik probeer altijd voorzichtig te zijn, maar een sleeve geeft wel een veilig idee. Ik loot graag mee voor een 15 inch.

 • Dit zou erg handig zijn voor mijn laptop, wanneer ik die mee moet nemen in de trein. Ik ben altijd voorzichtig tegen krassen op mijn spulletjes dus dan is een beschermende laptop sleeve wel een geruststellend idee! Je hebt me erg benieuwd gemaakt naar de voering 😛
  Ik maak graag kans op eentje voor 15.6 inch.

Reageren is niet mogelijk.