Cadeautips voor vrouwen (niet alleen voor Valentijn)

Begin van de week deelde ik al een aantal cadeautips voor mannen. Ja voornamelijk gericht op Valentijn wat er natuurlijk aankomt, maar eigenlijk zijn die tips altijd wel te gebruiken. Voor een verjaardag, vaderdag of gewoon zomaar. Omdat wij vrouwen ook graag verrast worden met een cadeau en ik zelf ook onlangs verrast werd besloot ik om ook de vrouwenversie te maken. Dus cadeautips voor vrouwen. En dan dus niet alleen voor Valentijn, maar eigenlijk altijd. Oh ja, sommige dingen zijn heerlijk cliché maar soms is cliché gewoon erg goed!

Voor de zoetekauw

Van de chocoladechef ontving ik een enorm leuk en vooral ook lekker pakketje. Het was een damesschoen met hoge hak, oftewel een pump, volledig gemaakt van melkchocolade, met daarin nog een zakje losse chocolaatjes en.. het allerleukste.. een foto van mijn man en mij in het chocolade. Echt een mooie verrassing!

_MG_0942

Bol AlgemeenBol Algemeen

Je kunt zelf ook een foto in een bepaalde vorm laten drukken, bijvoorbeeld op een hart, een handtas, een schatkisje of een grote chocoladelolly. Welke vrouw wordt daar nu niet blij van?

A girls best friend

Diamands are a girls best friend en dat weten ze bij Swarovski. Sieraden passen namelijk bij iedereen. Of het nu gaat om een horloge, een armband, een ring, oorbellen of een ketting. Swarovski heeft voor ieder wat wils. Iets subtiele of juist heel uitgesproken. Bomvol Swarovski steentjes of juist maar een paar… Ja met een cadeau dat sparkles kun je bij elke vrouw wel aankomen..001 Photo Principale

Verdrinken in een verhaal

Voor de echte boekenwurm is het geven van een boek nog altijd een zeer welkom cadeau. Natuurlijk worden vele boeken tegenwoordig via een ereader gelezen. Maar een echt boek waarin je ezelsoren kunt zetten, die je meeneemt in bad en vervolgens per ongeluk erin laat vallen. Een boek waarbij je de geur van papier in je opneemt. Zo’n boek ontvangt elke boekenwurm graag. Nu heb ik zelf onlangs het boek ‘Misschien ooit’ van Colleen Hoover uitgelezen en dit is een echte aanrader. De review komt binnenkort nog online..

Voor de stressvolle vrouw

Wanneer je iets minder materialistisch wilt zijn in je cadeaukeuze zou je ook kunnen denken aan manieren om de stress bij de vrouw in kwestie weg te nemen. Wanneer het je partner is, stuur haar bijvoorbeeld een avondje naar een vriendin of de stad in voor een drankje terwijl jij bij de kinderen blijft. Of geef haar een lekkere massage voor het slapen gaan. Of, misschien nog beter, boek een ontspanningsessie bij een schoonheidssalon. Me-time is wellicht het beste cadeau wat je een vrouw kunt geven!

Een roosje voor mijn roosje

roses-821705_1280

Wellicht het meest cliché wat je kunt bedenken rondom Valentijnsdag, maar bloemen doen het altijd goed. Bij mij tenminste wel, dat komt waarschijnlijk ook omdat ik haast nooit bloemen krijg en/of koop. Dus wanneer ik dan eens wel bloemen krijg, dan ben ik er echt super blij mee. Je hele huis fleurt er ook zo lekker van op! Daarom is de unieke website ‘brievenbusbloemen‘ wel erg goed bedacht.

Dit artikel bevat een ontvangen product, dit beïnvloed echter mijn mening niet.

2 reacties op “Cadeautips voor vrouwen (niet alleen voor Valentijn)

Reageren is niet mogelijk.