Cadeautip: Crayola Washimals | review

Dit najaar ontving ik een persbericht over de Crayola Washimals. Ik had er eerlijk gezegd nog niet eerder over gehoord, maar was direct enthousiast over hun nieuwe Safari set. Heel kort gezegd kun je met de Washimals Jungle set jouw favoriete jungle dier het design geven die jij wilt met speciale stiften. En wil je toch wat anders dan was je ze in het bijgeleverde badje zodat je weer opnieuw kunt beginnen. Super leuk!

Over Crayola

Crayola is al meer dan 115 jaar een inspiratie voor de creativiteit van kinderen. De eerste doos met Crayola waskrijtjes zag het levenslicht in 1903 en sindsdien is het portfolio van Crayola uitgegroeid tot een breed assortiment aan kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren.

Washimals Jungle Set

De populaire en schattige Washimals zijn dit najaar/winter terug. Ze nemen je mee in een wereld van prachtige natuur en kleurrijke vachten. Haal de spannendste dieren in huis met de Washimals Safari Set van Crayola. Talib de giraffe, Tuma de olifant, Khari de leeuw en Nia het aapje veroveren met hun zachte vacht en lieve ogen direct jouw hart.

De safari set heeft een zeer toepasselijke waterplaats met palmboomdouche die water sproeit als je pompt. Eenmaal gewassen onder de palmboom kunnen ze met de glijbaan naar beneden om weer volledig omgetoverd te worden door je eindeloze fantasie. Verzorg en kleur jouw nieuwe jungle dier in met de vrolijke afwasbare viltstiften met mooie stippen, strepen of een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen.

De Washimals zijn ideaal voor het verbeteren van de motorische vaardigheden en geven kinderen het gevoel dat ze voor iemand zorgen. Alle fantasie en creativiteit kan geuit worden met de afwasbare viltstiften van Crayola. Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Ideaal is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.

Washimals review

Alhoewel onze dochter op haar Sinterklaas verlanglijstje de huisdieren van de Crayola Washimals had gezet was ze net zo enthousiast met de Jungle set. Ze is namelijk een echte dierenliefhebber en gaat met enige regelmaat naar de dierentuin om daar de aapjes, leeuwen en olifanten te bekijken.

In de Jungle set van Crayola Washimals zitten vier diertjes, 6 stiften en een wasplaats. Het handige aan dit setje is dat je het kunt mixen met andere setjes. Je kunt ook navulsetjes kopen met stiften en dieren zodat je deze ook bij de waterplaats weer kunt gebruiken.

Aangezien onze dochter dol is op kleuren en knutselen ging ze natuurlijk direct aan de slag. In het begin heel netjes ‘zoals het hoort’. Maar later werden de dieren allerlei gekke kleuren.

Het leukste was natuurlijk wel het schoonwassen van de diertjes. Ik moet wel zeggen dat vooral de donkere kleuren zoals blauw en bruin nog licht te zien waren op de diertjes na het poetsen. En ook op de handen ging het er niet met alleen water vanaf. Gelukkig met zeep wel. Ook is het uitwisbaar uit de kleding. Ook wel zo handig. Al met al vinden wij het echt een succes. Minstens 1x per week worden de Washimals uit de kast gepakt om mee te kleuren en spelen. Leuk om cadeau te doen dus.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *