Cadeaus geven en ontvangen blijft leuk

mama-blog-swap-3

Ik vind het geven van cadeaus echt enorm leuk. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de afgelopen maanden elke dinsdag een winactie online kwam. Hoe lang me dat nog lukt weet ik niet, maar zolang ik het kan doen, doe ik het. Maar naast de winacties vind ik het ook altijd leuk om als verrassing een kaartje te sturen of een klein pakketje. Gewoon zomaar. Omdat het kan. Ook het krijgen van cadeaus is altijd leuk. Alleen al het uitpakken ervan geeft heerlijke gezonde spanning. Wat zou erin zitten? 

Nu heb ik afgelopen tijd meegedaan met de mama & blogger swap. Ik deed al eerder met een swap mee, de mamaswap rondom Valentijn en een duoswap met mijn vriendinnetje Anita. Een swap is een Engels woord en betekent ruilen. In dit geval was het ruilen met een andere mama en blogger en het thema was toch wel een beetje ‘kerst’. Ik had zelf ook een leuke mama als lootje gekregen en was zeer benieuwd wie mij had! Vorige week zag ik al verschillende pakketten langs komen, maar mijn pakket was er nog niet. Zelf had ik mijn pakket ook pas laat gestuurd dus ik mocht niet klagen haha.

Maar gelukkig kreeg ik op vrijdag mijn pakket binnen en ik was niet de enige die enthousiast was!
blogswapZodra ze het pakket zag riep mijn dochtertje al “kadooo Klaas!”. Sinds dat Sinterklaas is geweest denkt ze dat we alles van de goedheiligman krijgen. Zucht.. Haha, nee ik vind het eigenlijk wel schattig. Laat haar maar lekker denken. Maar goed dit was dus niet van de Sint maar van Bianca van de blog BBlogt.nl! Het eerste wat zowel Fay als ik zeiden toen de doos open was, is ‘WAUW’. Ik hou echt van de kleur mint en de pakjes waren allemaal in geweldig mooie mintkleurige pakpapier ingeplakt. Ook zat er overal een bijpassend labelkaartje aan met daarop voor wie het was en een kleine hint. Zo zat er niet alleen voor mij iets in het pakket, maar ook voor Fay en onze honden.

cadeautjes ontvangenIk heb zelf volgens mij weinig uit kunnen pakken aangezien de jonge dame echt in een soort uitpaktrance zat. Alles was voor Fay haha. Vol trots maakte ze ook het pakje voor de hondjes open en gaf ze hen ieder een snoepstaafje. Voor haarzelf zat er een boekje in die ze meteen ging ‘lees’. Een topcadeau want wij zijn hier gek op boekjes. Daarnaast kreeg ik ook een notitieboekje. Niets geks aan eigenlijk, ik ben een blogger en een notitieboekje komt altijd van pas. Totdat mijn man de opmerking maakte dat hij dacht dat het zelf gemaakt was. Dus ik keek even goed naar het boekje en ja hoor. Wauw, echt super gaaf. Een homemade notitieboekje in de kleur die ik zo mooi vind. Deze gaat komend jaar veel gebruikt worden!

cadeautjes gevenWij zijn echt super blij met onze leuke persoonlijke cadeaus. Bianca heeft echt goed haar best gedaan en dingen uitgekozen waarvan ze wist dat het bij ons zou passen. Dat vind ik nog het allerleukste aan een swap. Dat mensen zich in jou verdiepen en hun best doen om er iets moois van te maken. Want daar gaat het tenslotte om, een stukje aandacht voor en aan elkaar. Dat zou meer mogen gebeuren.

Heb jij wel eens meegedaan met een swap?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Wilmaaa op 16 december 2015 om 06:20

  Wat een leuke cadeautjes & hier nog een fan van de kleur mint 🙂 ik zou ook wel eens mee willen doen aan een swap 🙂

 2. Simpel, met een snufje liefde op 16 december 2015 om 06:35

  Wat een leuke cadeautjes! Ik vind een swap heel leuk, al heb ik er nog nooit 1 gedaan.

 3. Nicole op 16 december 2015 om 06:41

  Ben jij even verwend! Mooi pakket!

 4. Charlotte op 16 december 2015 om 08:26

  Leuk pakket heb je gekregen! Mijn swap artikel staat voor morgen ingepland.

 5. Bianca op 16 december 2015 om 08:46

  Wat leuk geschreven! Ik vond het super om voor jou een pakketje samen te stellen! Veel plezier ermee!

 6. Vlijtig Liesje op 16 december 2015 om 09:09

  Met een swap nog nooit. Wel met winacties. Ik vind het leuk om te lezen dat je het leuk vindt om ze te geven, want ik vind ze altijd vooral heel erg veel werk.

 7. Bregje op 16 december 2015 om 09:24

  Wat een verwennerij!!

 8. Lifesabout op 16 december 2015 om 10:21

  Swaps zijn altijd zo leuk! Je voelt je gewoon een beetje jarig. Je hebt leuke cadeautjes gekregen en ook aan de hond is gedacht!

 9. Frederique op 16 december 2015 om 15:07

  Wat leuk dat er aan je hond gedacht is 🙂 En ik vind het ook wel er mooi uitzien zo qua kleuren. Mijn swap kwam net 10 minuten geleden aan dus ik ga zo uitpakken. Spannend, is de eerste keer dat ik een swap doe 🙂

 10. Anita op 16 december 2015 om 16:32

  Swaps zijn leuk, doe nu weer mee aan de twitswap. Heel erg benieuwd hoe het gaat zijn! Ook de instaswap is goed bevallen en natuurlijk onze eigen swap 🙂

 11. Laura op 16 december 2015 om 17:41

  Ja, ik vind het altijd hartstikke leuk om aan een swap mee te doen. Zo leuk om zelf de cadeautjes te mogen krijgen. Normaal weet ik welke cadeau`s ik van de Sint of met Kerst krijg, maar hierbij is het altijd echt een verrassing. 🙂

 12. Sas op 16 december 2015 om 20:39

  Oh ja super leuk zeg! Dingen geven en ontvangen is altijd heel tof. Hoewel ik geven eigenlijk nog leuker vind.

 13. Tamara op 16 december 2015 om 21:23

  Super leuk, lekker verwend! Ik hou ook van cadeautjes ☺

 14. janske op 16 december 2015 om 22:55

  Ook al zo’n toffe swap! Gaaf hoor!

 15. Astrid op 24 december 2015 om 19:55

  Leuk!! Vooral dat mint. Enne, kinderen en cadeau’s uitpakken…. Dat blijft een groot feest

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje