Cadeaus geven en ontvangen blijft leuk

Ik vind het geven van cadeaus echt enorm leuk. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de afgelopen maanden elke dinsdag een winactie online kwam. Hoe lang me dat nog lukt weet ik niet, maar zolang ik het kan doen, doe ik het. Maar naast de winacties vind ik het ook altijd leuk om als verrassing een kaartje te sturen of een klein pakketje. Gewoon zomaar. Omdat het kan. Ook het krijgen van cadeaus is altijd leuk. Alleen al het uitpakken ervan geeft heerlijke gezonde spanning. Wat zou erin zitten?ย 

Nu heb ik afgelopen tijd meegedaan met de mama & blogger swap. Ik deed al eerder met een swap mee, de mamaswap rondom Valentijn en een duoswap met mijn vriendinnetje Anita. Een swap is een Engels woord en betekent ruilen. In dit geval was het ruilen met een andere mama en blogger en het thema was toch wel een beetje ‘kerst’. Ik had zelf ook een leuke mama als lootje gekregen en was zeer benieuwd wie mij had! Vorige week zag ik al verschillende pakketten langs komen, maar mijn pakket was er nog niet. Zelf had ik mijn pakket ook pas laat gestuurd dus ik mocht niet klagen haha.

Maar gelukkig kreeg ik op vrijdag mijn pakket binnen en ik was niet de enige die enthousiast was!
blogswapZodra ze het pakket zag riep mijn dochtertje al “kadooo Klaas!”. Sinds dat Sinterklaas is geweest denkt ze dat we alles van de goedheiligman krijgen. Zucht.. Haha, nee ik vind het eigenlijk wel schattig. Laat haar maar lekker denken. Maar goed dit was dus niet van de Sint maar van Bianca van de blog BBlogt.nl! Het eerste wat zowel Fay als ik zeiden toen de doos open was, is ‘WAUW’. Ik hou echt van de kleur mint en de pakjes waren allemaal in geweldig mooie mintkleurige pakpapier ingeplakt. Ook zat er overal een bijpassend labelkaartje aan met daarop voor wie het was en een kleine hint. Zo zat er niet alleen voor mij iets in het pakket, maar ook voor Fay en onze honden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

cadeautjes ontvangenIk heb zelf volgens mij weinig uit kunnen pakken aangezien de jonge dame echt in een soort uitpaktrance zat. Alles was voor Fay haha. Vol trots maakte ze ook het pakje voor de hondjes open en gaf ze hen ieder een snoepstaafje. Voor haarzelf zat er een boekje in die ze meteen ging ‘lees’. Een topcadeau want wij zijn hier gek op boekjes. Daarnaast kreeg ik ook een notitieboekje. Niets geks aan eigenlijk, ik ben een blogger en een notitieboekje komt altijd van pas. Totdat mijn man de opmerking maakte dat hij dacht dat het zelf gemaakt was. Dus ik keek even goed naar het boekje en ja hoor. Wauw, echt super gaaf. Een homemade notitieboekje in de kleur die ik zo mooi vind. Deze gaat komend jaar veel gebruikt worden!

cadeautjes gevenWij zijn echt super blij met onze leuke persoonlijke cadeaus. Bianca heeft echt goed haar best gedaan en dingen uitgekozen waarvan ze wist dat het bij ons zou passen. Dat vind ik nog het allerleukste aan een swap. Dat mensen zich in jou verdiepen en hun best doen om er iets moois van te maken. Want daar gaat het tenslotte om, een stukje aandacht voor en aan elkaar. Dat zou meer mogen gebeuren.

Heb jij wel eens meegedaan met een swap?

15 reacties op “Cadeaus geven en ontvangen blijft leuk

Reageren is niet mogelijk.