Cadeau inspiratie met de Feestdagen Blogbox!

Wanneer er een verjaardag aan komt of een feestdag, zoals nu het geval is, vinden mensen het altijd lastig om te bedenken wat voor cadeau ze gaan geven. Vaak denk je alleen aan bepaalde standaard dingen, zo geef ik mijn vader al jaren sokken. Toch zijn er nog heel veel andere leuke dingen om te geven, alleen denk je er dus niet snel aan. Ik ontving de nieuwste Blogbox met het thema Feestdagen en liet me daarmee inspireren voor leuke cadeaus.

Voor de gadgets liefhebber – Qnect smart home apparaten

Zelf ben ik niet zo van de gadgets maar ik heb wat mensen in mijn omgeving die daar echt wel van houden. Of het nu gaat om de nieuwste telefoon of het nieuwste snufje techniek in en om het huis. Van Qnect ontving ik een doos vol met slimme producten die je heel eenvoudig binnen huis en op je bestaande WiFi netwerk kunt installeren.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo zit er een slimme binnencamera bij, waarmee je waar je ook bent kunt zien of er iemand in je huis is. Ook ontving ik een slimme lamp waarbij ik zelf kan instellen op een app op welk tijdstip de lamp aan of uit moet. En waarbij ik ook de felheid en de kleur van het licht kan instellen. Hoe fijn is dat?! Daarnaast zat er ook nog een slimme indoor plug bij, een outdoor slimme stekker en een slimme LED strip.

De producten van Qnect zijn verkrijgbaar bij Karwei of GAMMA, zowel in de winkels zelf als online.

Voor de modieuze vrouw – Melano Jewelry

Ik ben dol op sieraden, maar ik draag ze eigenlijk veel te weinig. Vooral sinds ik ondernemer ben en vrijwel continu thuis werk neem ik niet altijd meer de moeite om iets om of in te doen. Doe ik wel iets om vind ik het belangrijk dat het ook bij mijn outfit past. Daarom was ik erg blij met het cadeautje van Melano Jewelry wat in de Blogbox zat.

Een Twisted Circle ketting met daaraan een cilinder steentje die je ook kunt vervangen voor een ander steentje. En daarbij ook nog een Twisted Tammy ring met een Twisted Star CZ steentje. Alle sieraden en steentjes uit de Twisted collectie zijn met elkaar te combineren en zijn los verkrijgbaar. Hoe leuk is het om verschillende steentjes te verzamelen en daarmee telkens weer een ketting of ring kunt creëren die bij je outfit past. Ik ben fan!

Namens Melano Jewelry mag ik 15% korting geven met de code WINTERBLOG15, deze code is geldig t/m 14-2-2022.

Voor de puzzelaar – Denksport Quizpuzzels

Als er iets is waar ik mijn man blij mee kan maken dan zijn dat wel puzzels. Legpuzzels, maar ook puzzels zoals Sudoku. Denksport heeft echter een geheel nieuw puzzelboekje. Namelijk Quizpuzzels. De naam verklapt het al: een Quizpuzzel is een combinatie van een quiz en een puzzel. Er zijn vijf varianten, van het fototrio tot de connectiekraker, die een veelvoud aan originele vragen voorschotelen.

Dit boek is verkrijgbaar bij denksport.com en de boekhandels.

Voor de waardevolle spullen – Thnx tags

Raak jij wel eens je spullen kwijt? Denk aan een koffer, sleutels of andere (waardevolle) spullen? Hoe fijn is het dan dat wanneer je iets kwijt raakt, de eerlijke vinder het weer netjes bij jou terug brengt?! Met de Thnx Tags die je aan je waardevolle spullen kunt hangen kan elke eerlijke vinder via een unieke QR code jou laten weten waar jouw item is. Geen dure tracking devices meer nodig, maar slechts een van de kleurrijke Thnx Tags.

Met de code NA20 ontvang je ook nog eens 20% korting op je bestelling van Thnx Tags.

Voor de avonturier – Surprise Factory

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau wat ook nog eens origineel is? Denk dan aan Surprise Factory. Sinds de oprichting in 1999 hebben zij maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeau die je op hun website vindt zijn stuk voor stuk geweldige belevenissen. Hier vind je geen standaard diners, tenzij dat op 100 meter hoogte is. Kortom: met Surprise Factory geef je een onvergetelijke herinnering cadeau!

Of je nu op zoek bent voor een cadeau voor hem, haar of juist voor hen samen, je kunt uit bijna 200 belevenissen kiezen. De keuze wordt je nog makkelijker gemaakt doordat je kunt kiezen tussen iets romantisch, een dagje uit, actie & avontuur en nog veel meer. Net wat jij het leukste vindt. Waar wij zelf voor gaan weet ik nog niet, aan de ene kant wil ik iets kiezen voor mij zelf alleen. Maar het is ook wel leuk om met mijn man samen iets te gaan doen.