Cadeau Creaties winactie

Cadeau-Creaties-Winactie

Vorige week had ik een winactie op YouTube, de uitslag daarvan is nu dan ook te zien op dat kanaal. Vandaag heb ik echter gewoon wéér een winactie en dit keer niet op YouTube, ook niet op de blog, maar op Instagram! Dat is namelijk iets wat ik ook nog nooit gedaan heb en dat lijkt me gewoon erg leuk dus om te doen.

Ik begrijp dat er vast mensen zijn die niet mee kunnen doen omdat ze bijvoorbeeld geen Instagram hebben. Als je nu heel creatief bent, weet je vast wel een manier waarop ik je toch mee laat doen.

Wat kun je winnen?

Ilona, van Cadeau Creaties, maakt hele leuke en mooie dingen met strass-steentjes. Zo heeft ze voor Fay een geboortebord gemaakt en kregen we ook als cadeautje een heel mooi mini shirtje voor in de auto. De mini shirtjes zijn wel echt de specialisatie van Cadeau Creaties. Daarvan heeft ze er al een heleboel gemaakt. Voor bedrijven, als kraamcadeau, verrassing voor opa en oma en ga zo maar door!

Deze shirtjes kosten normaal gesproken €10,- maar jij kunt dus een gratis shirtje winnen!

1016389_290776407795917_1400912461082748784_n

Wat moet je doen om te winnen?

Op mijn Instagram staat onderstaande foto. Deze foto deel je op jouw Instagram account, je verwijst naar mijn account door @meisje_eigenwijsje te noemen en de tag #minishirtwinactie te gebruiken. Over een week maak ik op Instagram de winnaar bekend! Het helpt trouwens heel erg als je ook Cadeau Creaties volgt via Facebook!Cadeau Creaties Winactie

Heel veel succes weer!!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje