Budgettip | Maxi Dress van de Action

maxi-dress-budgettip-action

Nu mijn zwangerschap al zo ver gevorderd is kom ik helaas niet meer weg met de shirts en jurkjes die ik nog in de kast had liggen. Dus kocht ik onlangs nog twee leuke jurkjes bij de Zeeman naar aanleiding van een tip van Charlotte. Ik twijfelde al langer of ik ook de zwarte variant zou halen, totdat ik de Action binnen liep. Ik kwam daar eigenlijk voor iets totaal anders – story of my life – maar liep naar buiten met een Maxi Dress en een heleboel andere dingen haha

Tip voor (zwangere) vrouwen

Nu het weer steeds beter wordt en we vaker mooi lenteweer krijgen loop ik het liefst in jurkjes rond. Een broek geeft me in principe met mijn bolle buik meer stevigheid, maar een jurk zit gewoon veel lekkerder. Wel heb je als zwangere natuurlijk iets met stretch nodig anders past die buik er niet in. Nu kun je natuurlijk speciale zwangerschapskleding kopen maar vaak is dit nog best duur. En dat voor die relatief korte periode dat je het aantrekt…

Daarom ben ik altijd erg blij als ik (of iemand anders) leuke kleding ontdekt die je niet alleen tijdens de zwangerschap aankunt, maar ook daarna! En de Maxi Dress is zo’n ontdekking.

De Maxi Dress

Bij de Action vind je nu dus een Maxi Dress (er is ook een meisjesvariant overigens!) en deze kost slechts €3,29. Echt geen geld. Ze zijn er in drie kleuren: zwart, donkerblauw en legergroen. Alle drie de kleuren hebben een andere opdruk. Zo heeft de legergroene jurk veren op de voorkant en de donkerblauwe een tekst over liefde.

Zelf kocht ik de legergroene en de zwarte variant, waarvan de zwarte hierboven afgebeeld staat. De jurk heeft onder aan beide kanten een split. Daarom draag ik er nu nog een panty onder (huidskleurig heb ik nog niet), maar als de temperaturen hoger worden kan dat fijn met blote benen. Hij is erg stretch maar daar had ik niet over nagedacht toen ik de legergroene als eerste kocht. Ik koos namelijk de XL, maar deze zit eigenlijk wat te ruim. De zwarte heb ik in maat L gekocht en zit perfect. Ook kan mijn buik er prima in groeien dus ik ben blij!

Voor alle zwangere en niet zwangere vrouwen zeg ik: snel naar de Action voor deze leuke goedkope jurken. Want ze gaan snel!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Charlotte op 17 maart 2017 om 16:49

  Oh ik wil die groene ook! Vrees alleen dat ik niet meer bij de Action kom 🙁

  • Nicole op 17 maart 2017 om 20:13

   Als je wilt kan ik hem nog wel voor je halen…

 2. Esther op 17 maart 2017 om 19:04

  Wat staat het jou geweldig!

 3. Els op 17 maart 2017 om 19:12

  Wat een goede tip! Daar wordt toch iedereen blij mee! Geen geld. Staat je goed.

 4. Brabantse mama's- Mariëtte op 17 maart 2017 om 20:33

  Ga jij mij nou gewoon naar de action lokken. Hahaha je gaat voor een maxi dress en je komt thuis met 2 tassen!
  Goede tip weer!

 5. Volgmama op 17 maart 2017 om 21:39

  Wat een koopje!

 6. Nicole op 17 maart 2017 om 22:19

  Oh wat een super leuke jurken! En dat voor dat geld! staat je erg leuk!

 7. kim op 18 maart 2017 om 07:49

  Zo goedkoop, om te janken!! Op een goeie manier dan! Die jurk staat je prachtig. Nu mia ik mijn buikje om te shinen met bolle toeter in deze leuke jurk!! ?

 8. monique op 18 maart 2017 om 08:58

  Ken je de site krijgde kleertjes.nl? Daar heb ik ook zwangerschap kleding weg. Veel voor 1 strip en verzendkosten

  • Nicole op 18 maart 2017 om 19:48

   Nee ken ik niet, zal eens kijkje nemen.. Al denk ik niet dat ik veel meer nodig heb met al die leuke goedkope jurkjes 😉

 9. Mirjam op 18 maart 2017 om 23:55

  Hij staat je echt super! Fijne tip voor alle zwangere dames 🙂

 10. Alissa op 20 maart 2017 om 14:22

  Wat een leuke jurk! Hij staat je top zeg, heel gaaf! Misschien binnenkort toch maar eens snuffelen, al vrees ik dat ze dan wel niet mijn maat hebben (first world problems)

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje