Budgettip | Maxi Dress van de Action

Nu mijn zwangerschap al zo ver gevorderd is kom ik helaas niet meer weg met de shirts en jurkjes die ik nog in de kast had liggen. Dus kocht ik onlangs nog twee leuke jurkjes bij de Zeeman naar aanleiding van een tip van Charlotte. Ik twijfelde al langer of ik ook de zwarte variant zou halen, totdat ik de Action binnen liep. Ik kwam daar eigenlijk voor iets totaal anders – story of my life – maar liep naar buiten met een Maxi Dress en een heleboel andere dingen haha

Tip voor (zwangere) vrouwen

Nu het weer steeds beter wordt en we vaker mooi lenteweer krijgen loop ik het liefst in jurkjes rond. Een broek geeft me in principe met mijn bolle buik meer stevigheid, maar een jurk zit gewoon veel lekkerder. Wel heb je als zwangere natuurlijk iets met stretch nodig anders past die buik er niet in. Nu kun je natuurlijk speciale zwangerschapskleding kopen maar vaak is dit nog best duur. En dat voor die relatief korte periode dat je het aantrekt…

Daarom ben ik altijd erg blij als ik (of iemand anders) leuke kleding ontdekt die je niet alleen tijdens de zwangerschap aankunt, maar ook daarna! En de Maxi Dress is zo’n ontdekking.

De Maxi Dress

Bij de Action vind je nu dus een Maxi Dress (er is ook een meisjesvariant overigens!) en deze kost slechts €3,29. Echt geen geld. Ze zijn er in drie kleuren: zwart, donkerblauw en legergroen. Alle drie de kleuren hebben een andere opdruk. Zo heeft de legergroene jurk veren op de voorkant en de donkerblauwe een tekst over liefde.

Zelf kocht ik de legergroene en de zwarte variant, waarvan de zwarte hierboven afgebeeld staat. De jurk heeft onder aan beide kanten een split. Daarom draag ik er nu nog een panty onder (huidskleurig heb ik nog niet), maar als de temperaturen hoger worden kan dat fijn met blote benen. Hij is erg stretch maar daar had ik niet over nagedacht toen ik de legergroene als eerste kocht. Ik koos namelijk de XL, maar deze zit eigenlijk wat te ruim. De zwarte heb ik in maat L gekocht en zit perfect. Ook kan mijn buik er prima in groeien dus ik ben blij!

Voor alle zwangere en niet zwangere vrouwen zeg ik: snel naar de Action voor deze leuke goedkope jurken. Want ze gaan snel!

12 reacties op “Budgettip | Maxi Dress van de Action

Reageren is niet mogelijk.