Budget outfit | peuter fashion van de zeeman

Vroeger haalde ik mijn neus op bij het horen van kleding kopen bij de Zeeman. Ik had er geen goed beeld bij om zo te zeggen. Maar sinds ik moeder ben loop ik er eigenlijk altijd wel even binnen. Ik scoor er meestal leuke kraamcadeautjes of haal er een fijne budget outfit voor mijn peuter. Zo ook dit keer. Ik ging erheen omdat een collega blogger me op een heel leuk broekje wees.  En ging weg met dat broekje, een bijpassende trui en daarnaast ook nog een jasje en twee longsleeves.

Het beeld dat ik had van de Zeeman dat is volledig verdwenen, want het is tegenwoordig gewoon een hele fijne winkel met budget kleding. Ik ben er echter nog nooit voor mezelf geslaagd, maar dat is meer omdat ik het niet aandurf. Zo zag ik een heel leuk jurkje, maar ik was bang dat hij te klein zou zijn dus kocht ik hem niet. Maar goed, even terug naar de budget outfit van mijn peuter. Dat broekje had ik dus al vrij snel gevonden maar daarboven hing een geweldig gave trui. Maar… er hing er nog maar eentje! En dat was niet de juiste maat.

Gelukkig hadden ze in het dorp ernaast wel nog genoeg maatjes hangen dus na een kort ritje had ik toch de outfit compleet!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Budget outfit

budget outfit zeeman

Ik moet wel toegeven, beide items komen uit de baby jongens collectie. Deze gaat tot maat 86 en aangezien de Zeeman kleding altijd groot uitvalt kan Fay dat dus nog makkelijk aan. Oke oke en omdat Fay gewoon een klein meisje is haha. Maar je las het inderdaad goed, het is schijnbaar jongens kleding. Al vind ik vooral dat broekje zeker wel genderneutraal. Maar het truitje ook haha anders had ik hem niet gekocht natuurlijk.

budget outfit zeeman

Zoals je ziet vallen de kledingstukken zelfs nog wat groot uit. Vooral de mouwen bij de trui, maar dat ben ik bij haar gewend. Maar ook de broek zit behoorlijk baggy, gelukkig houd ik daar zelf wel van. De knieën op de broek zijn een stuk dikker dus ideaal voor kruipende baby’s. Nu kruipt Fay niet meer, behalve wanneer ze bij haar nichtje is haha, maar het staat ook nog eens stoer.

budget outfit zeeman

Ik ben in ieder geval helemaal weg van deze combinatie al heb ik ook al een aantal andere combinaties in mijn hoofd. Maar ik hoop dat ik de kleding nu voor een lange tijd in de kast kan leggen en pas over een maand of twee eruit kan halen omdat de zomer nu eindelijk echt gaat beginnen…

Het broekje is te koop voor €3,99 en de HUGS trui voor €4,99.

Wat vind jij van deze budget outfit?

34 reacties op “Budget outfit | peuter fashion van de zeeman

Reageren is niet mogelijk.