Budget outfit | peuter fashion van de zeeman

IMG_8404

Vroeger haalde ik mijn neus op bij het horen van kleding kopen bij de Zeeman. Ik had er geen goed beeld bij om zo te zeggen. Maar sinds ik moeder ben loop ik er eigenlijk altijd wel even binnen. Ik scoor er meestal leuke kraamcadeautjes of haal er een fijne budget outfit voor mijn peuter. Zo ook dit keer. Ik ging erheen omdat een collega blogger me op een heel leuk broekje wees.  En ging weg met dat broekje, een bijpassende trui en daarnaast ook nog een jasje en twee longsleeves.

Het beeld dat ik had van de Zeeman dat is volledig verdwenen, want het is tegenwoordig gewoon een hele fijne winkel met budget kleding. Ik ben er echter nog nooit voor mezelf geslaagd, maar dat is meer omdat ik het niet aandurf. Zo zag ik een heel leuk jurkje, maar ik was bang dat hij te klein zou zijn dus kocht ik hem niet. Maar goed, even terug naar de budget outfit van mijn peuter. Dat broekje had ik dus al vrij snel gevonden maar daarboven hing een geweldig gave trui. Maar… er hing er nog maar eentje! En dat was niet de juiste maat.

Gelukkig hadden ze in het dorp ernaast wel nog genoeg maatjes hangen dus na een kort ritje had ik toch de outfit compleet!

Budget outfit

budget outfit zeeman

Ik moet wel toegeven, beide items komen uit de baby jongens collectie. Deze gaat tot maat 86 en aangezien de Zeeman kleding altijd groot uitvalt kan Fay dat dus nog makkelijk aan. Oke oke en omdat Fay gewoon een klein meisje is haha. Maar je las het inderdaad goed, het is schijnbaar jongens kleding. Al vind ik vooral dat broekje zeker wel genderneutraal. Maar het truitje ook haha anders had ik hem niet gekocht natuurlijk.

budget outfit zeeman

Zoals je ziet vallen de kledingstukken zelfs nog wat groot uit. Vooral de mouwen bij de trui, maar dat ben ik bij haar gewend. Maar ook de broek zit behoorlijk baggy, gelukkig houd ik daar zelf wel van. De knieën op de broek zijn een stuk dikker dus ideaal voor kruipende baby’s. Nu kruipt Fay niet meer, behalve wanneer ze bij haar nichtje is haha, maar het staat ook nog eens stoer.

budget outfit zeeman

Ik ben in ieder geval helemaal weg van deze combinatie al heb ik ook al een aantal andere combinaties in mijn hoofd. Maar ik hoop dat ik de kleding nu voor een lange tijd in de kast kan leggen en pas over een maand of twee eruit kan halen omdat de zomer nu eindelijk echt gaat beginnen…

Het broekje is te koop voor €3,99 en de HUGS trui voor €4,99.

Wat vind jij van deze budget outfit?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

34 reacties

 1. Frouke op 9 augustus 2016 om 07:07

  Staat haar super leuk! Stoer en lief tegelijk.. Misschien moet ik vandaag ook maar even naar de stad 🙂 Thanks for sharing!

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 07:48

   En ben je nog de stad in geweest?

   • Frouke op 14 augustus 2016 om 10:40

    Wel geweest! Niet gevonden.. Trui helemaal niet gezien en broek alleen in te kleine maatjes.. Helaas! Volgende keer beter!

 2. Nicole op 9 augustus 2016 om 07:53

  Die broek vind ik leuk! Ik hou van de Zeeman!

 3. Marjon op 9 augustus 2016 om 08:11

  Stoere outfit. Kan ook prima voor een meisje door het broekje.
  Erg leuk.

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 07:49

   Ja inderdaad of een keer die trui met een spijkerrokje ofzo..

 4. Yvonne op 9 augustus 2016 om 08:12

  Heel leuke outfit! Niet perse voor jongens vind ik. Eerder kocht ik regelmatig bij Zeeman, maar nu hij ouder wordt wordt het lastiger. Soms nog wel eens een spijkerbroek, maar dan moet hij wel echt mooi zijn.

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 07:49

   Ja ik zie wel leuke kleertjes ook bij de grote meisjes maar die zijn vaak veel te groot haha

 5. Charlotte op 9 augustus 2016 om 08:31

  Staat haar leuk! Ik zal straks eens snuffelen of er voor Aukje ook wat leuks te vinden is…

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 07:50

   En had je nog iets gevonden?

 6. Vlijtig Liesje op 9 augustus 2016 om 09:08

  Ik was heel vroeger ook een snob als het om de Zeeman ging. Maar ook ik ben helemaal bekeerd : )

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 07:50

   Hihi denk dat de Zeeman ook wat degelijker is geworden..

 7. Linda op 9 augustus 2016 om 09:08

  Gave trui! Jammer dat het de babycollectie is.
  Ik vind juist dat de kleding (shirts/truien) vaak kleiner valt. Elaiza heeft nu maat 86/92, maar de babycollectie past ze al niet meer sinds ze maat 80 had.

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 08:02

   Ik heb een heel smal en klein meisje die normaal in maat 92 zit maar bij de Zeeman toch echt maat 86 past ?

 8. Marguerita op 9 augustus 2016 om 09:23

  Staat haar erg leuk, idd genderneutraal zo want ze kan het goed hebben!

 9. Monique op 9 augustus 2016 om 09:35

  Wat een leuke combi! Toen Lise kleiner was kocht ik regelmatig iets bij Zeeman maar ik moet toegeven dat ik er nu al een tijdje niet ben geweest. Moet er sowieso voor ons knulletje maar snel weer eens heen!

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 08:03

   Ja ze hebben leuke dingen voor kleintjes!

 10. Janske op 9 augustus 2016 om 10:16

  Suppperrrrr leuke combi! Ik heb ook het idee dat de merchandisers bij de zeeman nu iets meer met de modetrends meegaan…dat scheelt een hoop. Ik moet ook weer eens gaan geloof ik!

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 08:03

   Ja ze doen het heel slim tegenwoordig..

   • janske op 10 augustus 2016 om 08:51

    het is soms erg gejat, maar het werkt wel 😉

 11. MetMirjam op 9 augustus 2016 om 12:25

  Staat leuk zeg! Ik heb van de week ook bij het broekje gestaan, maar ik durfde de gok niet te wagen. Ik denk namelijk dat het toch net te klein is voor FIene.. Helaas 🙁 Maar ik heb gelukkig nog wel ander leuks kunnen scoren dus ik heb morgen alsnog een shoplog op de blog 🙂

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 08:04

   Ja ik weet niet hoe groot Fiene is haha maar bij Fay is hij te groot haha. En anders kun je altijd ruilen.. Tis niet zo duur ?

 12. Maike op 9 augustus 2016 om 13:35

  Wat een leuke outfit zeg, ook zeker voor een meisje!

 13. Lifesabout op 9 augustus 2016 om 19:31

  Ach wat een mooi meisje heb je toch Nicole! En haar outfit is zeker erg leuk. Ik slaag zelf ook weleens bij de Zeeman voor Sarah en kan daar ook steeds beter slagen!

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 08:05

   Ah dank je.. Ja de ene keer hangt er iets, de andere keer niet!

 14. Kleine Prinses op 9 augustus 2016 om 22:06

  oh ik ga snel eens langs bij een Zeeman!

  • Nicole op 10 augustus 2016 om 08:05

   Ben benieuwd of je slaagt!

 15. Cindy - levenalsmama.nl op 10 augustus 2016 om 21:08

  Ziet er mooi uit hoor, staat d’r goed! Kan toch prima voor een meisje ook! Toevallig kocht ik ook afgelopen weekend een setje kleding bij de zeeman (ander setje, zelfde collectie denk ik), maar dan voor mijn zoontje. Ik vind het ook een prima winkel en kijk er ook regelmatig eventjes.

 16. Volgmama op 11 augustus 2016 om 08:44

  Zeeman gaat met de tijd mee! Ik heb er zelfs een jaartje gewerkt haha. De werkkleding was wel afschuwelijk.

 17. Kirsten op 16 augustus 2016 om 12:13

  Leuke outfit! Ik loop ook af en toe wel eens de zeeman binnen, maar zie vaker leuke dingen voor de jongens dan voor de meisjes… Vaak vind ik het voor meisjes net wat te tutterig (persoonlijk houd ik daar niet van).

  • Nicole op 16 augustus 2016 om 15:36

   Klopt helemaal, deze items komen ook uit de jongenscollectie en vind ik bij mijn meisje leuk 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje