Bucketlist update #1

Misschien hebben jullie het al gezien; onder mijn mooie nieuwe header staan een aantal nieuwe “knoppen” bij. Waaronder ook die van de bucketlist. Ik heb al een lange tijd een Word documentje op mijn computer staan waar ik telkens dingen aanvul voor mijn bucketlist. Een bucketlist is een lijst met al je dromen, dingen die je eigenlijk wel wilt doen voordat je er niet meer bent. Klinkt heel cru maar er zijn genoeg mensen die dromen hebben en er gewoon niets mee doen. Het hebben van een bucketlist kan daarbij helpen omdat het je herinnert aan datgene wat je wilt bereiken en/of doen. Zo heb ik al een aantal dingen gedaan van mijn bucketlist en die dingen die ik dus al heb afgestreept wil ik graag in het kort vertellen in deze eerste update!

Leren surfen.
Ik heb nooit specifiek gezegd wat voor een soort surfen ik eigenlijk zou  willen leren maar dat komt ook omdat het me niet zo zeer uitmaakt. Windsurfen of Planksurfen (is dat wel een woord?); het lijkt me allebei gewoon erg gaaf om te doen. Toen ik op Aruba woonde in 2009/2010 heb ik samen met een paar vrienden les genomen in windsurfen. Het was echt fantastisch en ik ben echt blij dat ik dit gedaan heb. Uiteindelijk is het me gelukt ook nog eens! Mission accomplished!

Olympische/Paralympische spelen bijwonen.
Deze stond al langere tijd op mijn lijstje. Toen ik wist dat het in London zou zijn dacht ik nog.. oeh dit is mijn kans! En toen had ik ook nog eens het geluk dat mijn huidige man (toen nog vriendje) mee zou doen aan die Paralympische Spelen! Helaas heb ik wel de opening moeten missen en dat vind ik nog steeds enorm erg, maar ik had een bruiloft op diezelfde dag waar ik de ceremoniemeester ook van was. Tsjah soms moet je keuzes maken. Maar ik ben er in ieder geval bij geweest voor minimaal een week en het was echt zo ontzettend gaaf om te zien!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dagboek bijhouden tijdens zwangerschap.
Hoe vaak ik wel niet begonnen ben in een dagboek en dit nooit volhield voor langer dan een paar weken… Dus ik besloot om een doel in te stellen dat ik dus wél een dagboek bij zou houden maar dan ook met een specifiek thema. Wat een beter thema dan een zwangerschap! Nu wil het geluk dat ik zwanger ben en dus ook werkelijk al de hele zwangerschap een soort van dagboek bijhoudt! Zelfs met een foto af en toe.. Goed bezig!!

In De Hei wonen.
Deze droom bestaat voor mij nog niet zolang, ongeveer half jaar tot een jaar.. Maar hij is nu al uitgekomen! Tsjah, zoals ik al zei.. je moet blijven dromen en ze nastreven.. Dan komen ze nog uit ook nog!

Meedoen aan een wet t-shirt contest en winnen.
Tsjah deze “droom” stond er al op sinds ik een jaar of 16 was ofzo. Ach ja, die tienerdromen. Maar hij is wel uitgekomen haha! (pap, sorry!) Toen ik een jaar of 18/19 was ging ik samen met een ex (toen nog vriend) naar het festival Mysteryland en bij DJ Darkraver was er een wet t-shirt contest die ik dus uiteindelijk won. Deed in eerste instantie onbewust mee, maar vond t uiteindelijk wel grappig.. Er waren ook genoeg meisjes die wel enorm hun “best” deden if you get my drift.. Ik was gewoon lekker mezelf en danste mn benen onder mn lijf vandaan!

Zwemmen met dolfijnen.
Dit is een droom die ik deelde samen met mijn moeder. Zij wilde het ook al van jongs af aan, want zeg nu zelf.. Dolfijnen zijn prachtige beesten! In mei 2010 kwamen mijn ouders samen met mijn broertje richting de ABC-eilanden om mij weer te zien en de eerste stop was in Curaçao waar ik naartoe vloog vanuit Aruba. Op dat eiland hebben mijn moeder en ik dan eindelijk onze droom waargemaakt. Het was echt magisch….

Foto in Volendam maken met de familie.
Dit heb ik samen met mijn ouders, man (toen nog vriend) broertje en zijn vriendin gedaan na kerst 2012. We hebben toen met zijn allen allerlei dagjes uit gehad waaronder ook naar Volendam. En als je daar bent… tsjah dan is de verleiding wel groot om toch even die klompen aan te trekken! Nu wil ik eigenlijk ook nog een keer een foto met ons eigen gezinnetje maar dat doen we dan wel zodra hij ook echt compleet is!

Nou dat waren de items die ik op dit moment, 30 januari 2014, al afgestreept heb. Als het goed is komen er over een aantal weken wel weer wat nieuwe items bij! I’ll keep you posted!