Bucketlist || Ballonvaart

Al jaren zie ik ze hoog in de lucht voorbij komen. Luchtballonnen. En al jaren staat het op mijn bucketlist. Ballonvaren. Zo slim als ik soms kan zijn gaf ik mijn man met zijn 30e verjaardag onder andere een luchtballonvaart cadeau, met het idee dat we dit mooi samen konden doen. Nu is zijn 30e verjaardag inmiddels alweer 2 jaar geleden, dus het werd tijd om wat te ondernemen! Na even zoeken kwam ik erachter dat er hier in de Hei een ballonvaarder zit dus na wat contact over en weer maakten we een afspraak. Hij werd 2x verzet in verband met slecht “vaar” weer, maar afgelopen vrijdag was het zover….

ballonvaart 2Mijn schoonouders waren zo lief om op Fay te komen passen dus mijn man en ik hadden alle ruimte en tijd. Wel leuk was dat mijn schoonouders samen met Fay ons uit kwamen zwaaien. Ik heb dit avontuur gefilmd omdat ik dit erg leuk voor later vind maar ik vond het ook leuk om  van de film een compilatie te maken voor jullie. En het leuke is.. mijn schoonmoeder heeft het opstijgen gefilmd dus ook dat krijgen jullie te zien! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder….

Zoals je in het filmpje kunt zien hebben we echt genoten ervan! Wil je vaker dit soort filmpjes zien? Geef dan aub een duimpje omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal! Een reactie is ook altijd leuk… 🙂

17 reacties op “Bucketlist || Ballonvaart

Reageren is niet mogelijk.